2019 Kasim anneleri buraya:)

Valla ilk gittiğimde benim doktor yarım saat konuştu hoş oda folik yazmıştı ama genel devlet böyle, özelde daha moral motive bulursun ama
Ya benim gibi şaşkınlık yaşayan insanlara daha çok salaklaştırıp gönderiyorlar demek zaten aklımda okuduklarimdan ötürü bir sürü bilgi kirliliği var biraz teskin etseydi bari mal İnsanlara resmen gelmeyin diyorlar demek ki bunlar Suriyeli olsak daha kıymetli olurduk herhalde Türkiye'nin en batısında bunları söyletiyorlarsa Doğu'daki insanlara bunlar işkence yapıyordur eminim.Yazık aldıkları diplomalara insan olmayı,ahlaklı olmayı ve vicdan sahibi olmayi öğrenemedikten sonra Doktor olmussun kaç yazar ya...

Haklısın valla, maalesef benim burada yaşadıklarımı bana pes dedirtiyor, Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin

İnşallah canımın Allah iyilerle karşilaştirsin hepimizi
Amin en önemlisi o

Merhaba hanımlar. Tüp bebek le hamileyim şuan.dün kalp atışını duyduk çok şükür. Ama doktor 1 hafta geriden geliyo dedi.öncesindede 1 hafta süren kanamam olmuştu. Coraspirini kesmişti doktor.dun tekrar başla dedi 2 hafta sonraya gün verdi.endişeleniyorum.kendimi alamıyorum.varmı benim gibi başlayıp güzel devam eden.7 haziran transfer tarihimdi.18 mayıs son regl. 7 olması gerekirken 6 dedi doktor

Doktorcuğun şunu nasil göz ardı ediyor çok sasirdim geç döllenme olabilir bu ihtimal niye hic aklina gelmiyor da korkutuyor hey allahim ya ilerde o farki da kapatabilir fetüs..yaşanmış örneği dolu site hic uzulme canim hamisligin tadini cikar

Geç tutunma olabilir dedi doktor.tabi ben evham yaptım sanırım. Coraspirin yine kanama yaptırdı. Doktor kullanma dedi.

İşte demiş te seni korkutmaya ne gerek var canim rahatlatmasi gerekirken coraspine ne gerek var ki kanka sulandırıcı ?

Benim görümcem tüp bebekle hamile kalmadı ama onunda kesesine göre 1 hafta geç geliyordu bebeği. Çok şükür sorun yok olabiliyor böyle birşey. Şuan 14.haftasında sorunsuz ilerliyor

impryl kullanıyorum bir de osende b12

Merhabalar, yazismalari tek tek okuyamadim cok fazla var, umarim saglikli ce rahat bir hamilelik geciriyorsunuzdur Size bir sorum olacakti osende 2m yi doktorunuz mu size önerdi yoksu siz mi aldiniz folat asit yani aktif folik asit kullanimi ne yazik ki ülkemizde cok yaygin degil

Ben osende b12 kullanıyorum doktorum önerdi.

ımpryl işe yaradı mı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…