2019 Kasim anneleri buraya:)

Merhaba, Cinsiyetin değiştiğini de ilk kez duydum. Yanlış bilgi verilebilir de değişmez yani.14. Haftada net bilgi veriliyor diye biliyorum.

Herkese merhaba, 55 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay kötü geçti bulantı vs garip bir mide rahatsızlıkları yaşadım. Hatta 3 kilo verdim. Sonra 3 bitip 4'e girerken baya bir 3 kilo aldım daha doğrusu 5.ayıma girdim 4 kilo aldım şuanda. Ama cidden sağlıklı besleniyorum yani hamile olmasam bu beslenmeye kilo bile veririm gibi geliyor. Ama bu demir ve multi vitamin haplarından şüphelenmeye başladım kilo mu aldırıyor? İştahımda bir açılma yok dikkat ediyorum abuk subuk şeyler abur cubur asla yemiyorum haftada bir yada 2 mado'dan bir top dondurma o kadar.Ama her 2 haftada bir 0,5 kilo alımı oluyor. Sizlerde kilo kontrolü nasıl?

Hahah can taşıyoruz tabiki kilo alacağız benim daha 5ay yeni bitti 8kilo aldım

Valla ben dikkat de etmiyorum abur cubur da yiyorum ne aşersem yiyorum fazla bir kilo farkı yok aramızda
Ayrıca vitaminler kilo aldırmıyor denedim
Vitamin kullanmadığım hafta kilo aldım kullandığım hafta ya almıyorum ya da az kilo alıyorum
(bebeğin kilosu artıyor, bebeğin suyu ağırlık, göğüslerim 4beden büyüdü içi dolu, onlar da ağırlık, şiş ödem oluyor vücut su topluyor)

Hahah can taşıyoruz tabiki kilo alacağız benim daha 5ay yeni bitti 8kilo aldım
Merhaba, tabii alacağızda da şimdiden bu kadar alırsam son aylarda çok fena alınıyormuş sonuçta kiloda çok iyi bir şey değil hem kendimiz hemde bebek için herkes bir şey söylüyor ki benim DR'um da kiloya baya dikkat etmem gerektiğini vurguluyor. Dikkat et alma vs telkinleri oluyor. Birde son aylarda 5'er 5'er alınıyor diyenler var öyleyse kızlar yandık

Belli olmaz ki :) ben ilk 3 ay aldım kilo.
60gündür de hiç kilo almadım :)
Anneme çektim sanırım o da ilk üç ay alıp diğer 6ay almazmış :)
i

Merhaba arkadaşlar. Benim de şu an 5.5 aylık. Kasım 10da dolum görünüyor. 64le hamile kaldım çok dikkat etmedim eşim evdeyken düzenli yemek yedik ama o görevdeyken hiç dikkat etmedim can sıkıntısından fast food tarzı hemen yapıp yenelik şeyler yedim yine de 6 kilo almışım bana bu şekilde beslenmeyle yine fazla almışım gibi gelmedi çünkü günde 5-6 litre arası su içiyorum. Aşırı kilo almamı engelliyodur belki. Sizce ortalama kaç kilo alarak kapatırım bu dönemi? Açıkçası 11-12yi geçmesini istemiyorum normali de 13 zaten.

B
Öyle giderse ikimizde 11-12kilo ile kapatırız zaten dönemi
Çok geç yememeye dikkat etsek yeter :)

Ya inşallah öyle olur ama bazen çok iştahım oluyo bazen hiç olmuyo öyle olunca da çok dikkat edemiyorum gibi. Siz kaç kilo aldınız acaba?
Ben 8kilo aldım ilk 90günde
Son 60 gündür hiç almadım
Midem bulandıkça kustukça yemek yedim gece bile uykudan uyanıp yiyordum midem kazınıyordu çünkü
Kusmalarım bitince yemem de normale döndü

Merhaba, Cinsiyetin değiştiğini de ilk kez duydum. Yanlış bilgi verilebilir de değişmez yani.14. Haftada net bilgi veriliyor diye biliyorum.
Doktor daha önce tahminde bulunuyor bazen erken haftalarda meselaa 15.haftadan önce, detaylıya ultrasonda belli oluyor genede tam olarak çünkü bulunduğum şehirde devlet hastanesinde 19.haftadan önce pek söylenmiyor.

Doktor daha önce tahminde bulunuyor bazen erken haftalarda meselaa 15.haftadan önce, detaylıya ultrasonda belli oluyor genede tam olarak çünkü bulunduğum şehirde devlet hastanesinde 19.haftadan önce pek söylenmiyor.
19 hafta cinsiyeti bilmeden durmak da bayağı zor olur heralde

Sağlıklı olsun da cinsiyetin hiç önemi yok. Bu arada kızlar bir şey soracağım dr'a gitmeme 2 hafta var daha. Benim dün ayak bileklerim şişmeye başladı. Youtube'dan baya dinledim normal diyorlar ama ne tuzlu yerim nede başka zararlı şeyler. Acayip sıvı tüketiyorum yani su. 2,5 3 lt garanti.Bileklerin maşallahı var. Sizde durum nasıl? Benim şuan 5 aylık.

Canım bende aynı şekilde 5 aylığım. Yüzük falan takamıyorum ellerim ayak bileklerim şişti ayakkabılar sıkıyor :) sıcaklarında etkisi var sanırım şişmemizde. Allah yardımcımız olsun

Bugün 6aya girdik. Bende tuzlu yemem gece bile sabaha kadar 1lt su içerim, kahvaltıda herkes çay içer ben su içerim. 3ltyi bulur günde.. Benim de ellerim ayaklarım şişiyor çok normal.. Ayrıca ellerim o kadar uyuşuyor ki zor yazıyorum, telefonu zor tutuyorum..
Çok şiş olduğum için yüzüklerimi takamıyorum bazı ayakkabılarımı giyemiyorum..
Skecherstan aldığım ayakkabılarım var dönüşümlü olarak onları giyiyorum zaten onlar da olmasa terlikle gezerdim
Şuraya işin boyutunu anlatan bir görsel de bırakıyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190628-094545.webp
    26 KB · Görüntüleme: 20
Canım ben 6 litre su içiyorum bazen, ama sıklıkla 5 litre kesin. Ben bayadır hep terlik giyiyordum dün yürüyüşte spor ayakkabı giyeyim dedim benim bile sıktı yani. Sanırım naparsak bu şişme olayından kaçamayız. Yüzüklerim falan hepsi oluyor ama ister istemez bunlar olucak sanırım hamileliğin yan etkisi dayanalım 4.5 ay daha..

19 hafta cinsiyeti bilmeden durmak da bayağı zor olur heralde
Şöyle söyleyeyim kız 25 haftalık hamileydi ve yeni öğrenmişti hem bazen bebek göstermiyor hem de her doktor söylemiyor yada burada böyle, bende 15+3 de öğrendim kızım olacağını özelde, devlete gittim 18+3 de kendi doktoruma bana kızdı hatta diyor ki 15.haftada cinsiyeti nasıl belirliyor gelsin bana anlatsın

Allah Allah nerde oturuyorsunuz siz
Cinsiyet oluşumu 12. Haftada tamamlanmış olur. Ben devlet hastanesinde 11+3 te öğrendim cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…