2019 Kasim anneleri buraya:)

kızlarrrr selamlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle yani YOZGAT FASULYESİ GELİYEAAAAHHH hesaplayıcılara göre 5 haftalık salı günü doktora gidicez çoook endişe etmeler başladı şimdiden amanyarebbimmmm

Merhaba hanımlar
17haftalık hamileyim 2.gebeliğim
13haftalıkken doktorum cinsiyeti kıza benziyor dedi oğlum vardı kızda nasip etcek Allah dedim alıştrdım kendimi çok sevindik eşimle lakin 16haftalıkken kontrole gittiğimde erkek olduğunu öğrendik tabi şaşırdıkda sevindikde nede olsa sağlıklı bir bebekdi erken cinsiyet öğrenmek iyi olmuyor doktorlar da yanılıyor kız olmuş erkek olmuş ne farkeder sağlıklı olsun bebişler yeterli 7aralık görünüyor şimdilik doğumum sezeryanla erken alındığı için Kasım'da olur diye tahmin ediyorum hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeişlerinizi rabbim

Kızlar herkese merhaba, ben 20 haftalığım bebek 1 hafta önden gidiyor. Hissetmek ile alakalı bir şey soracağım ben sanırım 1,5 haftadır hissediyorum ama doğru mu bilemedim böyle özellikle yatınca dinlenir vaziyette oluyor.Jöle gibi bir şeyin içimde titrediğini hissediyorum öyle kelebek hissi gibi tarif etmişlerdi benim hissiyatım tarifi bu şekilde :) Sizde nasıl oluyor tarif etmek gerekirse?

jöle miii ? bu tarifi ilk kez duyuyorum hahah güldürdün canım bizimki nasıl olcak acaba

yarın doktora gidicez bakalım senin nasıl olmuştu bu süreç bilgi alabilir miyim canım
Valla ben gebeliğimi 6 hafta 6 günlükken öğrendim migrenliyim yıllardır bugüne kadarıyla çok zor geçti hep parol serum taktırdım her atakta (bulantı- ağrı), şu anda 20+1 olduk valla Bi gayret gitmeye çalışıyorum, gözler 32.haftayı bekliyor
İkili test muhabbetleri varya hiçbirini yapmadım, sadece kan idrar
Haftaya detaylım var nasipse bakalım kısmet

Yazarsın buradan haber et ne dedi doktor
Canım günaydın ben devlet hastanesine gittim nasil olsa kanka testi ister filan diye azarlar nitelikte bi yatırdı beni karnimi bastırdı görünmedi iki hafta sonra gel dedi elimdeki test çubuğu nu istedi tamam hamilesin dedi daha çok kucuk dedi folik asit yazdi gönderdi bu mu yani ? Ne ilginc bi doktor hayal kırıklığına uğraşım benim için ne kadar önemli bir günü yasli doktorun tersligiyle berbat oldu sinir oldum ya bir daha ozele gidicem bu ne umursamazliktir

Merhaba,

5 hafta sadece kese gözükür size tavsiyem 7 ve 8 haftalık olmadan dr'a gitmeyin biraz sabredin. Dr'un yaklaşımı biraz saçma olmuş. Özeller çok daha iyi.

Merhaba,

5 hafta sadece kese gözükür size tavsiyem 7 ve 8 haftalık olmadan dr'a gitmeyin biraz sabredin. Dr'un yaklaşımı biraz saçma olmuş. Özeller çok daha iyi.
Kese de gözükmedi iste karinda bakıldığı icin zaten oyle uğraşmadı da kesinlikle ozele gidicem ben cok övdükleri icin oraya gittim.Kesenin gozukmemesi normal yani 2 hafta sonra yine gel dedi de

Valla Devlet Dr'larının bu bıkkınlığı da beni benden alıyor sanki zorla biz onları oraya oturturduk. Özele gidin valla ben Özel hastane dr'una gitmiştim ona bile uyuz olmuştum motora takmış gibi konuştu sepetledi beni. Zaten düşük yaptım 9. haftada. Allah şimdi nasip etti, ah ettim düzgün vakit ayıran özel yeri olan bir yere gideceğim diye. Öyle yapıyorum. 1 saat kalıyorum yanında.

Erken demek henüz. Bende bekleyip gitmiştim erken gidince işte bu tarz seyler oluyor diye sabrettim 8. haftalık gibiydim gittim.

Bende oyle yapicam canim kesin goreyim ondan sonra kendimi bağ kurabilecegim bir doktora emanet edicem ozel mozel para umrumda degil yani bebişimi goreyim yeter.Ama endişelencek bisey yok normal sanirim gozukmemesi 5 haftaligiz Sat'a göre

Valla ilk gittiğimde benim doktor yarım saat konuştu hoş oda folik yazmıştı ama genel devlet böyle, özelde daha moral motive bulursun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…