- 24 Temmuz 2013
- 296
- 190
- 323
Hayırlı olsun, daha yol uzun sanakızlarrrr selamlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle yani YOZGAT FASULYESİ GELİYEAAAAHHHhesaplayıcılara göre 5 haftalık salı günü doktora gidicez çoook endişe etmeler başladı şimdiden amanyarebbimmmm
yarın doktora gidicez bakalım senin nasıl olmuştu bu süreç bilgi alabilir miyim canımHayırlı olsun, daha yol uzun sana
jöle miii ? bu tarifi ilk kez duyuyorum hahah güldürdün canım bizimki nasıl olcak acabaKızlar herkese merhaba, ben 20 haftalığım bebek 1 hafta önden gidiyor. Hissetmek ile alakalı bir şey soracağım ben sanırım 1,5 haftadır hissediyorum ama doğru mu bilemedim böyle özellikle yatınca dinlenir vaziyette oluyor.Jöle gibi bir şeyin içimde titrediğini hissediyorum öyle kelebek hissi gibi tarif etmişlerdi benim hissiyatım tarifi bu şekilde :) Sizde nasıl oluyor tarif etmek gerekirse?
jöle miii ? bu tarifi ilk kez duyuyorum hahah güldürdün canım bizimki nasıl olcak acaba
Valla ben gebeliğimi 6 hafta 6 günlükken öğrendimyarın doktora gidicez bakalım senin nasıl olmuştu bu süreç bilgi alabilir miyim canım
Yazarsın buradan haber et ne dedi doktoryarın doktora gidicez bakalım senin nasıl olmuştu bu süreç bilgi alabilir miyim canım
Canım günaydın ben devlet hastanesine gittim nasil olsa kanka testi ister filan diye azarlar nitelikte bi yatırdı beni karnimi bastırdı görünmedi iki hafta sonra gel dedi elimdeki test çubuğu nu istedi tamam hamilesin dedi daha çok kucuk dedi folik asit yazdi gönderdi bu mu yani ? Ne ilginc bi doktor hayal kırıklığına uğraşım benim için ne kadar önemli bir günü yasli doktorun tersligiyle berbat oldu sinir oldum ya bir daha ozele gidicem bu ne umursamazliktirYazarsın buradan haber et ne dedi doktor
Kese de gözükmedi iste karinda bakıldığı icin zaten oyle uğraşmadı da kesinlikle ozele gidicem ben cok övdükleri icin oraya gittim.Kesenin gozukmemesi normal yani 2 hafta sonra yine gel dedi deMerhaba,
5 hafta sadece kese gözükür size tavsiyem 7 ve 8 haftalık olmadan dr'a gitmeyin biraz sabredin. Dr'un yaklaşımı biraz saçma olmuş. Özeller çok daha iyi.
Yapıldı gozukmedi iste 5 hafta+1 daha cok yeni dedi bi arkadasta gozukmemesi normalmişUltrason yapmadı mı?
Bende oyle yapicam canim kesin goreyim ondan sonra kendimi bağ kurabilecegim bir doktora emanet edicem ozel mozel para umrumda degil yani bebişimi goreyim yeter.Ama endişelencek bisey yok normal sanirim gozukmemesi 5 haftaligiz Sat'a göreValla Devlet Dr'larının bu bıkkınlığı da beni benden alıyor sanki zorla biz onları oraya oturturduk. Özele gidin valla ben Özel hastane dr'una gitmiştim ona bile uyuz olmuştum motora takmış gibi konuştu sepetledi beni. Zaten düşük yaptım 9. haftada. Allah şimdi nasip etti, ah ettim düzgün vakit ayıran özel yeri olan bir yere gideceğim diye. Öyle yapıyorum. 1 saat kalıyorum yanında.
Tamam canim haber veririm cok tesekkurler sende dikkat et kendineErken canım içini ferah tut bol su iç. Folik asidini iç. Rahtala 2 hatfa sonrada başka bir dr'a gidersin.
Valla ilk gittiğimde benim doktor yarım saat konuştu hoş oda folik yazmıştı ama genel devlet böyle, özelde daha moral motive bulursun amaCanım günaydın ben devlet hastanesine gittim nasil olsa kanka testi ister filan diye azarlar nitelikte bi yatırdı beni karnimi bastırdı görünmedi iki hafta sonra gel dedi elimdeki test çubuğu nu istedi tamam hamilesin dedi daha çok kucuk dedi folik asit yazdi gönderdi bu mu yani ? Ne ilginc bi doktor hayal kırıklığına uğraşım benim için ne kadar önemli bir günü yasli doktorun tersligiyle berbat oldu sinir oldum ya bir daha ozele gidicem bu ne umursamazliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?