Yeni mi yaptınCanim beta sonucum 1551 cikti..Cuma gunu keseyi gorebiliriz dedi.:))
Evet bugun.2 gunde bir artisi takip ediyor doktorum..Yeni mi yaptın
Bende bir anormallik var galibaKizlar beta sonucum 1551 cikti.Cumartesi 702 cikmisti.Cuma gunu insallah keseyi gorecegiz.:)))
Ya benim 4.uncu haftadan sonra başladı ikiz mi diye dusundumde :)
Canim neden anormallik olsun.Herkesin farkli olurmus.Illa ayni haftada ayni olacak diye bir sey yok.Yoksa benim mi ikiz???3 haftalikken 1551 bence benimki anormal:)))))Bende bir anormallik var galiba4+1ken 506.20 çıkmıştı 5+1 ken de 1000.00
Canim beta sonucum 1551 cikti..Cuma gunu keseyi gorebiliriz dedi.:))
Oyle degil canim cift kask agrin var mi benim bazen sag bazen de sol kasigim agriyor
Yok kız yanlışlık varmış 100 üzeriymişCanim neden anormallik olsun.Herkesin farkli olurmus.Illa ayni haftada ayni olacak diye bir sey yok.Yoksa benim mi ikiz???3 haftalikken 1551 bence benimki anormal:)))))
Insallah canim amin..Cuma gunu keseyi goruruz dedi insallah.Kalp atislarini da diger ay duyariz insallah...Siz de ayni sekilde insallah saglikla ilerlesin hamileligin canim.Sen ne zaman gidiceksin?Hadi gozun aydin sag salim keseyi gor, kalp atisini duy sonra da kucagina al insallah tabii ben dee
Neyde yanlislik varmis canim???Anlamadim..Yok kız yanlışlık varmış 100 üzeriymiş
Insallah canim amin..Cuma gunu keseyi goruruz dedi insallah.Kalp atislarini da diger ay duyariz insallah...Siz de ayni sekilde insallah saglikla ilerlesin hamileligin canim.Sen ne zaman gidiceksin?
dış gebelik varmı diye test yaptılar ya 1000 üzeriymiş sonucum ama ne kadar olduğuna baktırmam lazıöNeyde yanlislik varmis canim???Anlamadim..
Anladim canim..Gozunaydin senin de..Benim doktorum 1500 ve uzeri ise normal gebelik diyebiliyoruz demisti.Cok sukur 1551 cikti..dış gebelik varmı diye test yaptılar ya 1000 üzeriymiş sonucum ama ne kadar olduğuna baktırmam lazıö
Bana 1000 üzeri dedilerAnladim canim..Gozunaydin senin de..Benim doktorum 1500 ve uzeri ise normal gebelik diyebiliyoruz demisti.Cok sukur 1551 cikti..
Her hastanenin deger araliklari farkli oluyormuş.Bana 1000 üzeri dediler
Canim benim de cumartesi 702 cikmisti..Birbirmize yakiniz..:)))Ne guzel hayirli olsun size dee.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..Dun de 1551 cikti sukur.Carsamba ya da persembe en garanti persembe keseyi goruruz dedi.Ben cuma gidecegim..Burdan yazarsan sen de ne iyi olur:)))Birbirine yakin..Benim de alerjim var..Her sene olur..Hapsuruyorum surekli,bogaz ve kulak kaşintisi var..Arkadaşlar selamlar. Benim de Kasım annesi olma ihtimalim büyük. Cuma günü kan testi sonucu 879 çıktı. Bu hafta kese görmeye gideceğim. Bahar alerjisi yaşayan var mı aranızda benim gibi?
DemekkiHer hastanenin deger araliklari farkli oluyormuş.
Ne güzelCanim benim de cumartesi 702 cikmisti..Birbirmize yakiniz..:)))Ne guzel hayirli olsun size dee.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..Dun de 1551 cikti sukur.Carsamba ya da persembe en garanti persembe keseyi goruruz dedi.Ben cuma gidecegim..Burdan yazarsan sen de ne iyi olur:)))Birbirine yakin..Benim de alerjim var..Her sene olur..Hapsuruyorum surekli,bogaz ve kulak kaşintisi var..
21 ocak ti..Sizin ne zamandi??Ben gec yumuetladim ama..Ne güzelhayırlı olsun sizin de. Son adet tarihiniz neydi
Her hastanenin deger araliklari farkli oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?