2019 Kasim anneleri buraya:)

Hadi gozun aydin sag salim keseyi gor, kalp atisini duy sonra da kucagina al insallah tabii ben dee
Insallah canim amin..Cuma gunu keseyi goruruz dedi insallah.Kalp atislarini da diger ay duyariz insallah...Siz de ayni sekilde insallah saglikla ilerlesin hamileligin canim.Sen ne zaman gidiceksin?

Insallah canim amin..Cuma gunu keseyi goruruz dedi insallah.Kalp atislarini da diger ay duyariz insallah...Siz de ayni sekilde insallah saglikla ilerlesin hamileligin canim.Sen ne zaman gidiceksin?

18inde gidicem ben doktor o zaman gorebiliriz bebegi dedi kalp atislari icin de bilmiyorum belki bu gittigimde duyabiliriz

dış gebelik varmı diye test yaptılar ya 1000 üzeriymiş sonucum ama ne kadar olduğuna baktırmam lazıö
Anladim canim..Gozunaydin senin de..Benim doktorum 1500 ve uzeri ise normal gebelik diyebiliyoruz demisti.Cok sukur 1551 cikti..

Arkadaşlar selamlar. Benim de Kasım annesi olma ihtimalim büyük. Cuma günü kan testi sonucu 879 çıktı. Bu hafta kese görmeye gideceğim. Bahar alerjisi yaşayan var mı aranızda benim gibi?

Arkadaşlar selamlar. Benim de Kasım annesi olma ihtimalim büyük. Cuma günü kan testi sonucu 879 çıktı. Bu hafta kese görmeye gideceğim. Bahar alerjisi yaşayan var mı aranızda benim gibi?
Canim benim de cumartesi 702 cikmisti..Birbirmize yakiniz..:)))Ne guzel hayirli olsun size dee.Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..Dun de 1551 cikti sukur.Carsamba ya da persembe en garanti persembe keseyi goruruz dedi.Ben cuma gidecegim..Burdan yazarsan sen de ne iyi olur:)))Birbirine yakin..Benim de alerjim var..Her sene olur..Hapsuruyorum surekli,bogaz ve kulak kaşintisi var..

Ne güzel hayırlı olsun sizin de. Son adet tarihiniz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…