Ben öyle yapıyorumYoğurdu köy sütüyle yapalım sütü pastörize içelim iyisimi
Ama benim kilom fazla vermem gerekiyor. Bir de cok ilginc oyle iştahım pek yok gibi... bir de saglıklı beslenmeye calıstıgımız için yesek de pek almayız, her sey yolunda giderse nisan sonuna kadar 2kg vermeyi hedefliyorum.Kilo vermek bi yana o kadar çok yiyorum ki ağzım hiç durmuyor ama kilo almıyorum. Az yesem belki kilo da veririm fakat bi süre birşey yemeyince hemen mide bulantılarım başladığı için boğazım durmuyor.
Eşimi su an çığ kofte almaya yolladim sizin yazdiginizi gördükten sonraBenimde çig kofte böyle lavaşa sarılmış ici dolu dolu yanina da ayran
Hamilelik bahane pis boğazlık şahane
Dışardan yemeseniz keşke. Kimbilir nasıl yapıyorlar...Eşimi su an çığ kofte almaya yolladim sizin yazdiginizi gördükten sonra
Dışardan yemeseniz keşke. Kimbilir nasıl yapıyorlar...
İkimizin günler de aynı bu arada :) 11.11 :)Dışardan yemeseniz keşke. Kimbilir nasıl yapıyorlar...
Mide bulantılarım sona erince yürüyüşe de başlamayı düşünüyorumAma benim kilom fazla vermem gerekiyor. Bir de cok ilginc oyle iştahım pek yok gibi... bir de saglıklı beslenmeye calıstıgımız için yesek de pek almayız, her sey yolunda giderse nisan sonuna kadar 2kg vermeyi hedefliyorum.
yaa geçmiş olsun canım nasibi bu zamanaymış bebişin demek ki bizde nisan 2020 bebeği istiyoduk ama biraz aceleci davrandı minik sadece bir gün korunmadık oda hamilelik riski düşüktü adetten 4 gün önce hemen tutunmuş hayata küçüğümAynen 2.olcak Allah nasip ederse canım. Nasip olsaydı 2019 nisan annesi olacaktım ama düşük oldu. Kasım anneleri oluruz bu sefer sağlıkla gelirler inş
Eşimi su an çığ kofte almaya yolladim sizin yazdiginizi gördükten sonra
yaa geçmiş olsun canım nasibi bu zamanaymış bebişin demek ki bizde nisan 2020 bebeği istiyoduk ama biraz aceleci davrandı minik sadece bir gün korunmadık oda hamilelik riski düşüktü adetten 4 gün önce hemen tutunmuş hayata küçüğüm
Ben de hallettim cok şükür. Size de afiyet olsunAfiyett olsunnbende hallettim o işi
Vay be tek seferde he tebrikler valla 3.5 yaş olcak iyidir yaa işte
Doktorum bana gunde 5-6 tane bile icebilirsin dedi.Hicbir zarari yokmuş.Kizlar sade soda iciyomusunuz sakincasi olurmu icsek..ben hamile oldugumi ogrenmeden once hergun bi tane iciyodum ogrendigim gundn beri icmiyrm bi de size soraym dedm
Oo super kuzumm ck tskr ederm yaa dr.a gidemedim gitsem sorcm da iste sali insallah :)Doktorum bana gunde 5-6 tane bile icebilirsin dedi.Hicbir zarari yokmuş.
Bana günde sadece 1 şişe soda dedi doktorum :)Kizlar sade soda iciyomusunuz sakincasi olurmu icsek..ben hamile oldugumi ogrenmeden once hergun bi tane iciyodum ogrendigim gundn beri icmiyrm bi de size soraym dedm
Sorma valla :) 4 şubat son adet.. ultrasonda daha geriden cıktı ama salı günü kontrol var ordaki ultrasona göre revize edicem ben de tarihi. Senin birebir mi gidiyor?İkimizin günler de aynı bu arada :) 11.11 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?