2019 Kasim anneleri buraya:)

Kilo vermek bi yana o kadar çok yiyorum ki ağzım hiç durmuyor ama kilo almıyorum. Az yesem belki kilo da veririm fakat bi süre birşey yemeyince hemen mide bulantılarım başladığı için boğazım durmuyor.
Ama benim kilom fazla vermem gerekiyor. Bir de cok ilginc oyle iştahım pek yok gibi... bir de saglıklı beslenmeye calıstıgımız için yesek de pek almayız, her sey yolunda giderse nisan sonuna kadar 2kg vermeyi hedefliyorum.

Dışardan yemeseniz keşke. Kimbilir nasıl yapıyorlar...

Hiç yemesem daha fena olurum. Gecenlerde döner çekmişti canım pek umursamadim agzima döner tadi gelmeye basladi ve uyku uyuyamadim gece 12de döner aradik otogarda bulduk. Zaten gun icinde mide bulantisindan yediklerimi cikariyorum bari canimin istedigi seyler yiyip sonra cikarayim:))

Mide bulantılarım sona erince yürüyüşe de başlamayı düşünüyorum

Aynen 2.olcak Allah nasip ederse canım. Nasip olsaydı 2019 nisan annesi olacaktım ama düşük oldu. Kasım anneleri oluruz bu sefer sağlıkla gelirler inş
yaa geçmiş olsun canım nasibi bu zamanaymış bebişin demek ki bizde nisan 2020 bebeği istiyoduk ama biraz aceleci davrandı minik sadece bir gün korunmadık oda hamilelik riski düşüktü adetten 4 gün önce hemen tutunmuş hayata küçüğüm

Vay be tek seferde he tebrikler valla 3.5 yaş olcak iyidir yaa işte

Kizlar sade soda iciyomusunuz sakincasi olurmu icsek..ben hamile oldugumi ogrenmeden once hergun bi tane iciyodum ogrendigim gundn beri icmiyrm bi de size soraym dedm

Bana da doktorum sadece nar ve greyfurt yeme dedi.Onun disinda bir yasaklama getirmedi..

Kızlar bu kadar kasmayin yahu kendinizi.Herşeyden ölçülü yediğiniz takdirde hicbirşeyin zararı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…