Benim de yürümem lazım... kendimi zorlayacagımMide bulantılarım sona erince yürüyüşe de başlamayı düşünüyorum
Aaa greyfurt ne yapıyor acaba?Bana da doktorum sadece nar ve greyfurt yeme dedi.Onun disinda bir yasaklama getirmedi..
Bana da...Bana günde sadece 1 şişe soda dedi doktorum :)
Dun bi seminere gitmistim gebelikle ilgili..Doktorumuz bizim icin masa hazirlamis icinde sade sodada vardi kalsiyum ve magnezyum icin icmelisiniz dedi..Ayrica salgam suyu ayran sut vardi...hazir meyve suyu yoktu ozellikle belirrtti icmeyin diye..ve masada keciboynuzu pekmezi cig badem findik ve ceviz de vardi..omega almamiz gerektiginden de bahsettiKizlar sade soda iciyomusunuz sakincasi olurmu icsek..ben hamile oldugumi ogrenmeden once hergun bi tane iciyodum ogrendigim gundn beri icmiyrm bi de size soraym dedm
Aksine her gün bir şişe içmek çok iyidir hamileler içinKizlar sade soda iciyomusunuz sakincasi olurmu icsek..ben hamile oldugumi ogrenmeden once hergun bi tane iciyodum ogrendigim gundn beri icmiyrm bi de size soraym dedm
Orası öyle ya, biz yine nisan olcak diye nasıl sevinmiştik ama nasip değilmiş. Bi tane de kış bebişi görcez bakalım. Kızımın giysilerinin bir kısmını saklıyodum ama bu durumda mevsim farkından hiç biri uymaz kız olsa daAynen yaa şok olduk eşim hâlâ inanmıyoiyi iyi 3 buçuk yaşta ama kasım soğuk korktum bi nisan da doğunca harika olmuştu
Aynı fikirdeyim. Kızımda inanılmaz dikkat ediyordum ama şimdi huzurlu olmam çok daha mühim geliyor bana.Kızlar bu kadar kasmayin yahu kendinizi.Herşeyden ölçülü yediğiniz takdirde hicbirşeyin zararı olmaz.
Dusuk riskini arttiriyor dedi.Aaa greyfurt ne yapıyor acaba?
İnşallah duyarsınız. Pazartesi de ben gideceğim bakalımGunaydin herkese..Bugun bebegi gormek icin gidecegiz.Bana dua edin.Bir aksilik olmasin.Kalp atisini da duyar miyim acaba??
bende saklıyorum hâlâ da dediğin gibi olmaz heralde tek tük giyerOrası öyle ya, biz yine nisan olcak diye nasıl sevinmiştik ama nasip değilmiş. Bi tane de kış bebişi görcez bakalım. Kızımın giysilerinin bir kısmını saklıyodum ama bu durumda mevsim farkından hiç biri uymaz kız olsa da
Günaydın canım,bende öğleden sonra gideceğim minigimi görmeyeGunaydin herkese..Bugun bebegi gormek icin gidecegiz.Bana dua edin.Bir aksilik olmasin.Kalp atisini da duyar miyim acaba??
Şuan kanamam devam ediyor yarın tekrar gidicem konuşurum doktorlasorarım hapi.
Şuanda benim.durumumdakiler operasyonsuz düşünmüşler zaten küçüktü kese
Yatıyorum şuanda haftasinu aile yemeği yapicaktik haber vericektik iptal edicez yemeğinde
Sagol canim insallah sen de hayirli haberler verirsin..Soyledigin iyi oldu:))Günaydın canım,bende öğleden sonra gideceğim minigimi görmeye
Hayırlı haberlerle gelirsin insallh,ilk kalp atışları videoya çekmeyi unutma
Günaydın canım hoşgeldin, ben tam 6+2de duydum kalp atışlarını seninki de geç döllenme değilse duyulur artık.kahverengi lekeler bir çok arkadaşta var,kırmızı olmadığı sürece onemsizmiskızlar benimde kasım ayı doğum şuan 6hafta 3 günlüğüm sizin bebek nezaman göründü ben 5hafta 6 günlükken öğrendim keseyi gördük doktor sağlıklı dedi ama benim kahverengi lekelemem var
1 sise icsem yetr kuzu :)))Bana günde sadece 1 şişe soda dedi doktorum :)
Oo super :)) hazir meyve sularindan kacinalim o zaman ck tskrlrDun bi seminere gitmistim gebelikle ilgili..Doktorumuz bizim icin masa hazirlamis icinde sade sodada vardi kalsiyum ve magnezyum icin icmelisiniz dedi..Ayrica salgam suyu ayran sut vardi...hazir meyve suyu yoktu ozellikle belirrtti icmeyin diye..ve masada keciboynuzu pekmezi cig badem findik ve ceviz de vardi..omega almamiz gerektiginden de bahsetti
Guzl haberlerini bekliyrmm kuzummmGünaydın canım,bende öğleden sonra gideceğim minigimi görmeye
Hayırlı haberlerle gelirsin insallh,ilk kalp atışları videoya çekmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?