2019 Kasim anneleri buraya:)

Kizlar sade soda iciyomusunuz sakincasi olurmu icsek..ben hamile oldugumi ogrenmeden once hergun bi tane iciyodum ogrendigim gundn beri icmiyrm bi de size soraym dedm
Dun bi seminere gitmistim gebelikle ilgili..Doktorumuz bizim icin masa hazirlamis icinde sade sodada vardi kalsiyum ve magnezyum icin icmelisiniz dedi..Ayrica salgam suyu ayran sut vardi...hazir meyve suyu yoktu ozellikle belirrtti icmeyin diye..ve masada keciboynuzu pekmezi cig badem findik ve ceviz de vardi..omega almamiz gerektiginden de bahsetti

Aynen yaa şok olduk eşim hâlâ inanmıyo iyi iyi 3 buçuk yaşta ama kasım soğuk korktum bi nisan da doğunca harika olmuştu
Orası öyle ya, biz yine nisan olcak diye nasıl sevinmiştik ama nasip değilmiş. Bi tane de kış bebişi görcez bakalım. Kızımın giysilerinin bir kısmını saklıyodum ama bu durumda mevsim farkından hiç biri uymaz kız olsa da

kızlar benimde kasım ayı doğum şuan 6hafta 3 günlüğüm sizin bebek nezaman göründü ben 5hafta 6 günlükken öğrendim keseyi gördük doktor sağlıklı dedi ama benim kahverengi lekelemem var

bende saklıyorum hâlâ da dediğin gibi olmaz heralde tek tük giyer

Gunaydin herkese..Bugun bebegi gormek icin gidecegiz.Bana dua edin.Bir aksilik olmasin.Kalp atisini da duyar miyim acaba??
Günaydın canım,bende öğleden sonra gideceğim minigimi görmeye
Hayırlı haberlerle gelirsin insallh,ilk kalp atışları videoya çekmeyi unutma

geçmiş olsun canım benımde 3 gündür kanamam var doktor ya dış gebelik yada biokimyasal dedi kanla takip ediyoruz beta baya düştü 0 lara kadar takip edicez.

kızlar benimde kasım ayı doğum şuan 6hafta 3 günlüğüm sizin bebek nezaman göründü ben 5hafta 6 günlükken öğrendim keseyi gördük doktor sağlıklı dedi ama benim kahverengi lekelemem var
Günaydın canım hoşgeldin, ben tam 6+2de duydum kalp atışlarını seninki de geç döllenme değilse duyulur artık.kahverengi lekeler bir çok arkadaşta var,kırmızı olmadığı sürece onemsizmis

Oo super :)) hazir meyve sularindan kacinalim o zaman ck tskrlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…