2019 Kasim anneleri buraya:)

Gunaydin herkese..Bugun bebegi gormek icin gidecegiz.Bana dua edin.Bir aksilik olmasin.Kalp atisini da duyar miyim acaba??
Satımız aynı beni de pazartesi çağırdı kalp atışı için. İnş duyarsın girmeden içebiliyosan bol su iç daha net görünür inş. Bende pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum,güzel haberlerini bekliyoruz

Canım naptın? Aklım sende kaldı,,.
Gittim bi doktora daha işlemden sonra ona sonuçlarımı gösterdim sağlıksız bir gebelikmiş bizimde son kararımız sonlandırmak olurdu bu durumda biraz daha beklerdik belki ama beklememiz sonucu degistirmezdi dedi hattaha uzun suren bi düsük ile sizin sağlıgız daha fazla etkilenip ileride olacak gebeliginizdede sorun yasamanıza sebep olabilirdi dedi simdi salı gününü bekliyecegiz

Merhaba.Doktora gittim.Doktor baya bir bakti ama ne kese ne bebek gorunmedi..Baya bir ugrasti..Keseyi zorla gordu ama o da net gorunmuyor dedi.Baya korktum.Radyolojiye gondericem seni onun cihazi daha iyi onda gorunur dedi.Radyolojiye indik ve orda kese hemen gorundu.Biraz ugrasinca bebek de gorundu.Kalp atisini da gorduk ama baya korkuttu bizi.

İçin rahatlamış tır şimdi Allah sağlıkla kucağına versin..

Arkadaşlar idrarın içine çamaşır suyu koyup cinsiyet tahmini diye videolar var internette. Hiç deneyen oldu mu?

Merhaba..Kalp atislarini duyamadim ama gordum.Sukurler olsun doktor kalp atisi var dedi. 7 hafta 1 gunlukmuş.1 ay sonra tekrar gel dedi.
Aslında bende duymadım dinletmedi doktor sadece var dedi.9unda sonraki randevum.O zaman dinlerim inşallah.Gözün aydın senin de ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…