Kızlar ben folik asiti düzenli alamıyorum. Mide bulantım şiddetli olduğu için sanki su içersem daha kötü olur diye içemiyorum. Bir şey olur mu acaba ? Kan sonuçlarım güzel çıktı ama
Kızlar ben folik asiti düzenli alamıyorum. Mide bulantım şiddetli olduğu için sanki su içersem daha kötü olur diye içemiyorum. Bir şey olur mu acaba ? Kan sonuçlarım güzel çıktı ama
içsen iyi olur canım ama folik asit kadar suya da ihtiyacımız var bi yerde okumuştum bizim içtiğimiz su sayesinde bebeğin içinde bulunduğu sıvı kendini sürekli yeniliyormuş o yüzden bol bol su içmemizi öneriyolarlar
Yaaa hadi hayırlısı 1 hafta önce gittim çok aşırı derecede kalabalık ve çok uzun sürüyor beklemek bunaltıcı yoksa çok ilgililer kesinlikle. Bu arada 2li testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Yaaa hadi hayırlısı 1 hafta önce gittim çok aşırı derecede kalabalık ve çok uzun sürüyor beklemek bunaltıcı yoksa çok ilgililer kesinlikle. Bu arada 2li testi yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
en fazla 15 dk bekledim bugüne kadar genelde tam saatinde alıyorlar aslında :) yok yaptırmayacağım canım çünkü sonuç ne olursa olsun aldırmam , olumsuz bi durumda da gebeliğimi stresli bi şekilde geçirmek istemem
en fazla 15 dk bekledim bugüne kadar genelde tam saatinde alıyorlar aslında :) yok yaptırmayacağım canım çünkü sonuç ne olursa olsun aldırmam , olumsuz bi durumda da gebeliğimi stresli bi şekilde geçirmek istemem
içsen iyi olur canım ama folik asit kadar suya da ihtiyacımız var bi yerde okumuştum bizim içtiğimiz su sayesinde bebeğin içinde bulunduğu sıvı kendini sürekli yeniliyormuş o yüzden bol bol su içmemizi öneriyolarlar
ben folik asiti hamile kalmadan önce ve hamileligimi ögrenene kadar kullandım sonra dr decavit diye bir b12 vitamin takviyesi verdi içinde zaten folik asit , demir aklıma gelmeyen bir kaç tane yararlı şeyler de var. folik asiti kullanmana gerek yok artık bunu devam et demişti
canım decavit 12. haftayı tamamladıktan sonra doğuma kadar ve doğumdan sonra da 40 gün kadar kullanmak için veriliyor, ilk 3 ay boyunca sadece günde 400 mg folik asit almak gerekiyor; decavitin içinde bu miktarda bir değer yok.
Ama doktorun böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.
bak bu bende doğru çıktı, benim kızıma olan hamileliğimde kesem yusyuvarlaktı, ve kızım oldu; şimdi ki kesem yuvarlak değil armut gibi bakalım ne çıkacak?
bak bu bende doğru çıktı, benim kızıma olan hamileliğimde kesem yusyuvarlaktı, ve kızım oldu; şimdi ki kesem yuvarlak değil armut gibi bakalım ne çıkacak?
Demek ki teoriler çıkabiliyor
Benim kolye-yüzük testinde de erkek çıktı.
Kızıma hamileyken de yapmıştım, o zaman da kız olarak çıkmıştı Sonuç kızçem oldu
Herkese merhaba sürpriz bi şekilde 2.bebeğime hamile olduğumu öğrendim. Bu arada 18 aylık bi bebeğim daha var. Biraz korkularımda var ama rabbim verdiyse vardır bi bildiği diye düşünerek herkese bebeklerinizi sağ Salim kucaklarınıza almanızı diliyorum