Sat ; 22 subat
Tahmini Doğum tarihi 29 kasim
2. Gebelik
İstanbul / Koc Hastanesi
@Sebogelin ve aysegul hanıma giden biri daha yazmıştı nerelerde oturuyorsunuz bende ilk hamileliğimde başta gitmiştim aysegul hanıma ama çok yoğun ve çok bekliyodum sonra bıraktım
KIZLAR EKSİKLER MUHAKKAK VARDIR YARIN BİRAZ DAHA DÜZELTİRİM. YANLIŞ YAZDIGIM SEYLER VARSA KUSURA BAKMAYIN LUTFEN ZOR YAZILIYO MESAJ ATIN HEMEN DUZELTIRIM. 1 SUTUNDA CINSIYET İÇİN EKLERİM. 1 SUTUNDA YASADIGIMIZ SEHİR OLABİLİR. SIRALAMAYI EKRANIMDA GORUNEN SEKİLDE YAPTIM. YANI HEP ORTADAN SATIR ACTIM ÖNCE YADA SONRA YAZILAMNIZ TAMAMEN TESADUF. UMARIM FAYDALI OLUR. YARIN İŞ YERINDE BİRAZ DAHA BAKACAGIM OPTUM IYI GECELER HERKESE
Sat = 18 Şubat
Tahmini Doğum = 25 Kasım
Boy = 1.65
Hamile kalınan kilo = 67.5
Çocuk Sayısı = İkinci gebelik
Cinsiyet = Belli değil
Yaş = 26
Şehir = İstanbul
Ffoodme
Sat = 29 Ocak
Tahmini Doğum = 3 Kasım
Boy = 1.68
Hamile kalınan kilo = 50 şuan son kilo =52
Çocuk Sayısı = İkinci gebelik
Cinsiyet = Belli değil
Yaş = 32
Şehir = İstanbul
KIZLAR EKSİKLER MUHAKKAK VARDIR YARIN BİRAZ DAHA DÜZELTİRİM. YANLIŞ YAZDIGIM SEYLER VARSA KUSURA BAKMAYIN LUTFEN ZOR YAZILIYO MESAJ ATIN HEMEN DUZELTIRIM. 1 SUTUNDA CINSIYET İÇİN EKLERİM. 1 SUTUNDA YASADIGIMIZ SEHİR OLABİLİR. SIRALAMAYI EKRANIMDA GORUNEN SEKİLDE YAPTIM. YANI HEP ORTADAN SATIR ACTIM ÖNCE YADA SONRA YAZILAMNIZ TAMAMEN TESADUF. UMARIM FAYDALI OLUR. YARIN İŞ YERINDE BİRAZ DAHA BAKACAGIM OPTUM IYI GECELER HERKESE