2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim tek kullanımlık ilaç verdi ve ben bol nol kızılcık tükettim. İdrar yoluna çok iyi geliyor diye. Akıntım baya fazlaydı geçen hafta ve tekrar test yaptık hiç yok çıktı ben şaşırdım

Gozunuz aydin canim.Saglikli devam etsin hep insalla.Darisi bize.Ben de pazartesi gidecegim.Cok heyecanliyim..

Dogru soyluyorsun sabaha kadar kafamda kurdum durdum.. daha okumayacagim bu yuzden tadini cikaramiyorum hamileligin

Valla kuzum o kese olayiyla doktor bana yorum yapip bu durumda kiz olmasi lazm bakalim tutacak mi dedi bende merak ediyorum dogru mu cikacak yanlis mi pazartesi ogrenicem insallah
Aynen bakalım nasıl çıkacak benimkide netleşince bakarız. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda

Gozunuz aydin canim.Saglikli devam etsin hep insalla.Darisi bize.Ben de pazartesi gidecegim.Cok heyecanliyim..
Sağolasın canım. İnşallah sende güzel haber alırsın. Hepimiz güzel haberler alalım. Valla ben bu hissi ilkkez yaşadım ya heyecanlıyım baya. Rabbim hevesimizi kırmasın

Yalnız değilsinartık bu yemeyle nasıl olucaz bakalım. İnan sofrayı toplarken hafiften acıkmam başlıyor

Bende sizdenim tutamiyorum resmen kendimi insanlıktan ciktim
Eşim bile şasiriyor yemek yiyorum 15 dk sonra hic bise yememişim gibi
Bugün biraz dikka edeyim dedim olmuyor resmen strese giriyorum ağzıma sürekli bise atasın var elim ayagim titriyor..
Kan şekerimde iyi cikti neyin nesi bu anlam veremedim
Hamile kalmadan önce yemek yemege üsenirdim ben.. öğunleri atlardım hep vucudum resmen intikam alıyor

Bakıyordur bence. Soyluyor bana gosteriyor bak burdan besleniyor vs. Ordaki kan akışına bakıyor kırmızı mavi renklerle goruluyor akış.
Aa valla hiç dikkat etmedim. Ellerini ayaklarını sağ sol olarak gösterdi. Ağzı burnu kulağı gözü vs dedi ama onu hiç demedi. Bakalım sorarım ztn sıkıntı olsa derdi bence.

Vucüdun intikamıay çok yaşa ben gaziantepliyim doğuştan iştahlıyız ama bu kdr sık yemezdim valla. Ya böyle uzanıyorum yanıma kuru üzüm alıyormmarkete gidiyorum cebime leblebi alıyorum . Atıştırmayınca midem bulanıyor ama. Allah sonumuzu hayır etsin

Bizde bugün ikili test yaptık. Cinsiyet için yüksek ihtimal kız dedi nubuna göre çok istiyordum ne yalan oğlumdan sonra tabi kesin değil sağlıkla gelsin inşallah Onun haricinde iyi dedi herşeyi çok şükür 4 gün sonra kan testi sonucu çıkacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…