canım kanda degil idrarda 7 haftalıkken de çıkmıştı ilaç kullandım antibiyotik . bu defaki kontrolde tekrarlayalım tahlili dcedi kokusuz akıntım oldugunu söyledim. yine çıkmış 2 pozitif dedi bunu anlamadım idrar yolları enf. dedi işt tekrar ilaç yazdı bitince gelin tekrar tahlil vereceksiniz sıkı takip yapacagız dedi
Benim tek kullanımlık ilaç verdi ve ben bol nol kızılcık tükettim. İdrar yoluna çok iyi geliyor diye. Akıntım baya fazlaydı geçen hafta ve tekrar test yaptık hiç yok çıktı ben şaşırdım
Çok şükür çıktık.
Herşey yolunda kıpır kıpır miniğim. 11+4 dedi. Adete göre sekiz gün önde buda gelişimi çok iyi demek dedi. Ense kalınlıgı burun kemiği herşey iyi yolunda dedi. Tek tek ellerini kollarını gösterdi.
İkili testi yaptırmıycaz. Doktorda gerekli değil iyi dedi. Ve 75 tl miş masrafıda.
Folik evdeki bitince başka kullanma dedi. Progestanıda evdeki bitince kullanma dedi.
Yeşil akıntım için tek kullanımlık fitil verdi. Balık yağı ve magnezyum yazdı.
Başka bişeye gerek yok dedi.
Biz mutlu olduk darısıda size inşallah
Böyle olumsuz şeyler okuma ne olur canım ya,insan kafasinda kuruyor kuruyor sonra kendine yakıştırmaya başlıyor.
Bende öyle bir gaflette bulundum bebeğim kalbi durunca belirtisi olurmu annede falan diye bir araştıriyim dedim bin pişman oldum,öyle şeyler okudum ki nerdeyse bebeğinin kalbi durdu galiba diye sınır krizi geçirdim.
Şimdi olduğunca uzak duruyorum,rabbim korusun bizide evlatlarimizida
Valla kuzum o kese olayiyla doktor bana yorum yapip bu durumda kiz olmasi lazm bakalim tutacak mi dedi bende merak ediyorum dogru mu cikacak yanlis mi pazartesi ogrenicem insallah
Sağolasın canım. İnşallah sende güzel haber alırsın. Hepimiz güzel haberler alalım. Valla ben bu hissi ilkkez yaşadım ya heyecanlıyım baya. Rabbim hevesimizi kırmasın
Bende sizdenim tutamiyorum resmen kendimi insanlıktan ciktim
Eşim bile şasiriyor yemek yiyorum 15 dk sonra hic bise yememişim gibi
Bugün biraz dikka edeyim dedim olmuyor resmen strese giriyorum ağzıma sürekli bise atasın var elim ayagim titriyor..
Kan şekerimde iyi cikti neyin nesi bu anlam veremedim
Hamile kalmadan önce yemek yemege üsenirdim ben.. öğunleri atlardım hep vucudum resmen intikam alıyor
Aa valla hiç dikkat etmedim. Ellerini ayaklarını sağ sol olarak gösterdi. Ağzı burnu kulağı gözü vs dedi ama onu hiç demedi. Bakalım sorarım ztn sıkıntı olsa derdi bence.
Bende sizdenim tutamiyorum resmen kendimi insanlıktan ciktim
Eşim bile şasiriyor yemek yiyorum 15 dk sonra hic bise yememişim gibi
Bugün biraz dikka edeyim dedim olmuyor resmen strese giriyorum ağzıma sürekli bise atasın var elim ayagim titriyor..
Kan şekerimde iyi cikti neyin nesi bu anlam veremedim
Hamile kalmadan önce yemek yemege üsenirdim ben.. öğunleri atlardım hep vucudum resmen intikam alıyor
Vucüdun intikamıay çok yaşa ben gaziantepliyim doğuştan iştahlıyız ama bu kdr sık yemezdim valla. Ya böyle uzanıyorum yanıma kuru üzüm alıyormmarkete gidiyorum cebime leblebi alıyorum . Atıştırmayınca midem bulanıyor ama. Allah sonumuzu hayır etsin
Bizde bugün ikili test yaptık. Cinsiyet için yüksek ihtimal kız dedi nubuna göre çok istiyordum ne yalan oğlumdan sonra tabi kesin değil sağlıkla gelsin inşallah Onun haricinde iyi dedi herşeyi çok şükür 4 gün sonra kan testi sonucu çıkacak bakalım