2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Baya karışmış seninki. Valla benim doktor dedi gelişim farklı olabilir biraz geri biraz önde olabilir bunları dert etme dedi.
Bence sen iyice araştır sağlam bi doktora düzenli git. Ben daha başka yere hiç gitmedim.
Cinsiyeti genelde kesin söylemiyorlarmış 16 hafta dolana kdr. Ona bişey diyemeyiz doktor çekinmiştir belki

Bu arada saçımı ne zaman boyatabilirim dedim doğumdan sonra dedi nasıl olacak bilmiyorum
bana doktorum 36 dan sonra boyatabilirsin demisti 2. Hamileligimde 37. Haftada boyatmistim ama bu kez boyatmam kendi sacim hep boya kalmadi nerdeyse

Ben tutmucam o kadar saat susuz bırakamam vücudumu. İhtiyac sahibi birisine yardım yaparım hem işe yarar hem bebegimi riske atmamış olurum. Bana hiç mantıklı gelmiyor hamilelikte oruç.
Hamileyken sonraya bırakabiliyoruz ama fidyesi verilmiyor dinen canım. Yani sen bilirsin ameller niyetlere göredir sonuçta. Ama sonrada birer ikeşer tutmamız gerekli. Üç ay bittigi içinde genelde herkes tutun diyor. Bende tutamıycam ama inşl emzirme dönemi bitince üç aylarda veya kışın içinde iki üç tutarım inşallah

Ben tutmucam o kadar saat susuz bırakamam vücudumu. İhtiyac sahibi birisine yardım yaparım hem işe yarar hem bebegimi riske atmamış olurum. Bana hiç mantıklı gelmiyor hamilelikte oruç.
Bana da oyle geliyor. Bir gun esimle tartisip aç birakmistim kendimi cok iyi hatirliorum cocuk karnimda butun gun kivranmisti dönup durmustu cok pisman oldum yavrum ya nasil kiydim acaba .

Canım valla kılavuz Kuran olunca Allah ve vicdan arasında yaşıyor insan dini. Dedigin gibi niyet

Yaşlılar tutun diyor ama ben tutmuycam. Çünkü ben yedigim halde bulantım var aç aç yemek yapamam. Oruç tutunca yemek dışardan gelmeyecek sonuçta. Eşimde oruç. Bari ben tutmayım o tam tutsun. Gurbetteyiz bi tabak çorba veren yok valla ben çok zorlanırım. Birde kazası mümkün sonra. Allahın izniyle ilk uygun zamanda tutarım benim 90 dan fazla kazam var ztn. hesapldm. kışları birer ikişer tutucam ileride. Öğrenciyken falan yemiştim. Birde geçen senede hamileydm boş gebe kürtaj falan o arada tutmadım ben.

Allahım affetsin. Yani susuz kalmamalıyız, aç kalmamalıyız.arkadaş çok güzel açıklamış. Orucun kazası var ama bebege bişey olsa yok kazası. Allah korusun.

Peynir ve kuruyemişlerde de aynı vitaminler var süt işini çok dert etmeyin.

Canım valla kılavuz Kuran olunca Allah ve vicdan arasında yaşıyor insan dini. Dedigin gibi niyet
Öyle tabiki. Ben şöyle planlıyorum. Düşük tehlikem bitti artık namazıma devam ederim. İnşallah bolda kuran okurum ,kuran dinlerim. Oruç tutamasakta güzel bi ay geçirriz allahın izniyle. Rabbim telafi fırsatı verir inşallah. Fitremizi zekatımızı verriz. Oruç tutana yardımcı oluruz. Bunlarda sevap sonuçta

Yaşlıların hamilelikleri bizim gibi değilmiş ki tutun derler tabi

Kuzum sende araştırır güvendiğin din bilgisi kuvvetli birine sorarsın tabi ama bildiğim kadarıyla sağlığın el veriyosa parayla ödeyemiyorsun oruç borcunu. Uygun olduğun zaman işte emzirme falanda bittikten sonra tutmak gerekiyor diye biliyorum. Hasta ve yaşlılar yani hiç oruç tutamayacak durumda olanlar senin dediğin gibi yapabiliyor.

Belkide araştıracam iyice 16. Haftaya bir randevu alıcam inşallah bu sefer bir sıkıntı çıkmaz

Kesinlikle ya katılıyorum. Ruhen tutarız orucumuzu. Alttan alarak, kınamayarak hep iyilil düşünerek elimizden gelen tüm yardımları yaparak bebegimiz için şükrederek

Kesinlikle ya katılıyorum. Ruhen tutarız orucumuzu. Alttan alarak, kınamayarak hep iyilil düşünerek elimizden gelen tüm yardımları yaparak bebegimiz için şükrederek
Aynen kuzum ztn söylemem kimseye tutmuyorm diye. Ki herkes oruçken dışarda yiyip içmiyoruz da. Ee hep evdeyim ne olacak . Herkese kolaylık versin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…