- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
İnanırım valla bende bu ara çorba yiyorum hafif acıktıkca iyi geliyor. Kendime çorba listesi yaptımYa inanır mısınız saat 12 den beri bir ortaboy tencere corbayı bitirdim2 saatte bir corba içiyorum. Yani o kadar iyi geldi ki anlatamam...
Kuzum dr.uma kalsa sabah kepekli ekmek iki dilim..sona yok..ama doymuyrm yani..dedigin gibi tam bugday aliyo esim..rahat oluyr hemde doyuruyr ggercektn..sabah yiyrm aksm pilav varsa az pilav ole dengelemeye calisiyrm..kilolu olunca ekstra dikkat gerekiyr malesef sole zapzayif olup karnimin ciktigini izlemeyi isterdim ama malesef :)))) gobegim ciksada anlamayacagim :)) amann saglikla gelsinlerde napalim yaa :)al benden de okdr tosun gibiyim ben valla şekere tuza hamura dikkat edicez mecbur.ben birde şu tam buğday ekmeğine geçtigimden beri çok iyiyim bak sende kilo sorunun varsa dene
Ya ufak ufak dikkat et ama tadınıda çıkar sen tatlım. Öyle kendini kasma. Herkes sık yemek yiyor. Bak sık salata ye. Mesela ben aralarda acıkınca tabak dolusu marul yiyorum. Bu tam buğdayı sadece sabah yiyorum dedigin gibi akşamıda pilavla geçiriyorum yemeğin yanında.Kuzum dr.uma kalsa sabah kepekli ekmek iki dilim..sona yok..ama doymuyrm yani..dedigin gibi tam bugday aliyo esim..rahat oluyr hemde doyuruyr ggercektn..sabah yiyrm aksm pilav varsa az pilav ole dengelemeye calisiyrm..kilolu olunca ekstra dikkat gerekiyr malesef sole zapzayif olup karnimin ciktigini izlemeyi isterdim ama malesef :)))) gobegim ciksada anlamayacagim :)) amann saglikla gelsinlerde napalim yaa :)
Ya ufak ufak dikkat et ama tadınıda çıkar sen tatlım. Öyle kendini kasma. Herkes sık yemek yiyor. Bak sık salata ye. Mesela ben aralarda acıkınca tabak dolusu marul yiyorum. Bu tam buğdayı sadece sabah yiyorum dedigin gibi akşamıda pilavla geçiriyorum yemeğin yanında.Kuzum dr.uma kalsa sabah kepekli ekmek iki dilim..sona yok..ama doymuyrm yani..dedigin gibi tam bugday aliyo esim..rahat oluyr hemde doyuruyr ggercektn..sabah yiyrm aksm pilav varsa az pilav ole dengelemeye calisiyrm..kilolu olunca ekstra dikkat gerekiyr malesef sole zapzayif olup karnimin ciktigini izlemeyi isterdim ama malesef :)))) gobegim ciksada anlamayacagim :)) amann saglikla gelsinlerde napalim yaa :)
Benim bile bu hafta baya çıktı amaKızlar ne güzel cinsiyetler de belli olmaya başladı. 13 haftalık arkadaşların göbekleri çıkmaya başladı mı.
Canım kanda mı idrarda mı enfeksiyon. Benim de vardı enfeksiyon ama geçen hafta testi tekrar ettik çıkmadı idrarda. Ama kanda hala enfeksiyon vardıkızlar ya bende yine enfeksiyon çıktı moralim bozulduhalbuki ilçalrı düzenli kullanmıştım günde 3 lt su içiyordum neden olur ki çamaşırımı sürekkli değiştirip temziliğime de çok dikkat ediyorum . inşallah bebeğime bişey olmaz bu defa da farklı bi antibiyotik yazdı inşallah bu defa gfeçer. bittikten sonra teklrar gidip tahlil vericem canım acayip sıkıldı
Kuzumm sikilmasin canin bayanlarsa malesef cok sik karsilasilan bi durum.ama bak antibiyotikle ilacla ustesinden geliceksiniz insallah gecms olsn cnmkızlar ya bende yine enfeksiyon çıktı moralim bozulduhalbuki ilçalrı düzenli kullanmıştım günde 3 lt su içiyordum neden olur ki çamaşırımı sürekkli değiştirip temziliğime de çok dikkat ediyorum . inşallah bebeğime bişey olmaz bu defa da farklı bi antibiyotik yazdı inşallah bu defa gfeçer. bittikten sonra teklrar gidip tahlil vericem canım acayip sıkıldı
Benim bile bu hafta baya çıktı ama
Canım kanda mı idrarda mı enfeksiyon. Benim de vardı enfeksiyon ama geçen hafta testi tekrar ettik çıkmadı idrarda. Ama kanda hala enfeksiyon vardı
canım kanda degil idrarda 7 haftalıkken de çıkmıştı ilaç kullandım antibiyotik . bu defaki kontrolde tekrarlayalım tahlili dcedi kokusuz akıntım oldugunu söyledim. yine çıkmış 2 pozitif dedi bunu anlamadım idrar yolları enf. dedi işt tekrar ilaç yazdı bitince gelin tekrar tahlil vereceksiniz sıkı takip yapacagız dediBenim bile bu hafta baya çıktı ama
Canım kanda mı idrarda mı enfeksiyon. Benim de vardı enfeksiyon ama geçen hafta testi tekrar ettik çıkmadı idrarda. Ama kanda hala enfeksiyon vardı
canım bu ikinci çıkması geçen haftalarda kullandıgımın etkisi olmamaış galiba ki tekrardan çıktı. inş bu defa geçer kızlar çamaşırımı kaynatsam faydası olur mu sizceKuzumm sikilmasin canin bayanlarsa malesef cok sik karsilasilan bi durum.ama bak antibiyotikle ilacla ustesinden geliceksiniz insallah gecms olsn cnm
Hamilelikde cok zormuş canım atlatmak. Bende korkuyorum. İkinci kutum bu cuma bitiyo. Ama arda bir tahlil daha yaptırdım geçmemiş hala. Haftya cuma tekrar gitcem umarım biter bu kez. Su içmekten başka yapabileceğimiz bişey yok. Kasık bel sancıların oluyormu?benim 2 gündür rahatladı sanki.kızlar ya bende yine enfeksiyon çıktı moralim bozulduhalbuki ilçalrı düzenli kullanmıştım günde 3 lt su içiyordum neden olur ki çamaşırımı sürekkli değiştirip temziliğime de çok dikkat ediyorum . inşallah bebeğime bişey olmaz bu defa da farklı bi antibiyotik yazdı inşallah bu defa gfeçer. bittikten sonra teklrar gidip tahlil vericem canım acayip sıkıldı
Benimki hala o konuda bişey demedi canımKızlar ya bu plesantaya kan akışı vs diye bişeyler okumuştum. Doktor ona ne zmn bakar. Yani sorun yoktur değilmi. İkili testte vs mi bakar. Hiç konusu geçmedi de
Bence başka yerde tahlil yaptırın boşuna antibiyotik içip bağışıklığınızı dahada düşürmeyin. Akıntı ile idrar yolları arasında bağlantı yoktur idrar yollarında iltihap olsa idrar yaparken yanma hissedersiniz, tahlilde nitrit değeri + çıkmalı.canım bu ikinci çıkması geçen haftalarda kullandıgımın etkisi olmamaış galiba ki tekrardan çıktı. inş bu defa geçer kızlar çamaşırımı kaynatsam faydası olur mu sizce
Benim her gidişte bakıyor canım.Kızlar ya bu plesantaya kan akışı vs diye bişeyler okumuştum. Doktor ona ne zmn bakar. Yani sorun yoktur değilmi. İkili testte vs mi bakar. Hiç konusu geçmedi de
Valla kuzum o kese olayiyla doktor bana yorum yapip bu durumda kiz olmasi lazm bakalim tutacak mi dedi bende merak ediyorum dogru mu cikacak yanlis mi pazartesi ogrenicem insallahBirde bu kese teorisi yanlış bence. Benim kızdı doktor erkek dedi. Arkadaşımın keseye göre erkekti kesin kız dedi doktor bugün. Yani ona bakıp yorumlamamak lazım
Kuzum tahlil sonuclarini baska bir doktora daha gostersen antibiyotik uzun kullanimi da iyi degilcanım bu ikinci çıkması geçen haftalarda kullandıgımın etkisi olmamaış galiba ki tekrardan çıktı. inş bu defa geçer kızlar çamaşırımı kaynatsam faydası olur mu sizce
canım sıkılma hamilelik enfeksiyon yapıyorkızlar ya bende yine enfeksiyon çıktı moralim bozulduhalbuki ilçalrı düzenli kullanmıştım günde 3 lt su içiyordum neden olur ki çamaşırımı sürekkli değiştirip temziliğime de çok dikkat ediyorum . inşallah bebeğime bişey olmaz bu defa da farklı bi antibiyotik yazdı inşallah bu defa gfeçer. bittikten sonra teklrar gidip tahlil vericem canım acayip sıkıldı
Cnm uzman hekimler yazabiliyr saglik ocaginda yazdirabilirsin..ben iki kutu yazdiriyordum zamani karsiliyordu..bitince gidip yazdiriyodum tekrarKızlar aranızda kan sulandırıcı igne kullananlar ilacı raporla mı aldınız? Her ay mı yazdırıyoruz sistem nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?