• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bagladım canım bagladım hatta alnıma patates koydum. Bana mısın demedi. Uyumaya calısıcam belki gecer... sen de hic kotu dusunme yarın guzel haberlerini alıcaz. Ben keyif aldıgım muzıklerı dınletmek ıstıyorum ama liste yapmam gerek :) biraz slow, klasik veya tsm.

Bende migren var.. baş ağrısınin en dibini bilirim.. tavsiyem karanlık odaya kapat ışı ses olmasın başını sık bir seyle.. be ortasına buz koy biraz
Eğer ağrın ilerlerse bu dediklerim bile fayda etmez
çok geçmiş olsun

Allah o günleri nasip ederse inşllah ben sezeryan olmak ıstiyorum kızlar,normal doğum doğum kesinlikle yapamam çünkü uzun süre vajinismusla uğraştım halada korkularım bitmiş degil :KK12:
Peki ben seçebiliyormuyum doğum seklimi,yani sezeryan olmak istiyorum desem sorun cikarmazlar değilmi...
Şimdiden doğum korkusu sardı beni :KK43:
bence sorun çıkarmazlar tabiki tüm dr lar normal doğumdan yana ama ben mesela allah izin verirde o günleri görürsem son ana kadar normal için direnmek istiyorum, sancı gelmez açıklık olmaz sezeryana alınırım o ayrı bişey . ama bence sende kedni normale doğru düşün, annem hep der normal doğumda insanın içinde diken çıkarmış o derece rahatlıgını anla, karnın kalmaz belki btün sular falan çıkar diye düşünüyorum. nasip ama tabiki, de allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin :)

Aynen ondan korktum birşey mi oldu bebeğe dedim.yada ben mi üşüttüm felan dedim yani.bu haftalarda duymamıştım çünkü böyle . Ay ne zor birşeymiş ama ya
Aynen valla çok zor içim dışıma çıkıyor sanki bi arkadaşım ilk haftalarda istifra ederken zorlamaktan keseye zarar verip düşük yapmıştı o yüzden ben de çok korkuyorum :110:

Canim benim gecen yil Haziran ayinda bir arkadasim dogum yapti..Normal dogum yapabiliyordu ve son gunlerde sitrese girdi.Doktor muayene ediyormus acilma var mi diye ve korkuya kapildi sezeryanla dogum yapmak istedigini soyledi.Hemen aldilar sezeryanla.Sen secebiliyorsun canim.Zaten doktorlarin canina minnet..Hepsi sezeryan yapmak istiyor.Onlar icin hem daha zahmetsiz hem de daha risksiz..Hayir deme sanslari yok.
Ay inşllah ya doktorla daha konuşmadım ama kabul eder diye düşünüyorum bende

bence sorun çıkarmazlar tabiki tüm dr lar normal doğumdan yana ama ben mesela allah izin verirde o günleri görürsem son ana kadar normal için direnmek istiyorum, sancı gelmez açıklık olmaz sezeryana alınırım o ayrı bişey . ama bence sende kedni normale doğru düşün, annem hep der normal doğumda insanın içinde diken çıkarmış o derece rahatlıgını anla, karnın kalmaz belki btün sular falan çıkar diye düşünüyorum. nasip ama tabiki, de allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin :)
Tabiki en sağlıklısı normal doğum canım,sezeryan bildiğim ameliyat kolay olurmu.
Sonrasında biliyorum istediğim gibi rahatta olamayacağım ama normal yapma fikri şimdiden cinnet geçirmeme sebep oluyor,hele doktorun açıldımı diye bakacak olması...yok yok benimkinin en iyisi sezeryan

Canım ben hep yattım. Az bir dolaşsam agrıyordu bu ilk 12 hafta fazla yorulmamak lazım. Aman agır kaldırma, bir yere uzanma, fazla egilme ve cok ayakta kalma. Dr bana bunları tembihledi. Yorma kendini kuzum 😘
Sağol hayatım aynen hemencecik dinlendim zaten Allah korusun aksi birşey olsa kanama fazla ağrı fln olurdu yoruldum sanırım ben şuan iyiyim çünkü geçti.

Tabiki en sağlıklısı normal doğum canım,sezeryan bildiğim ameliyat kolay olurmu.
Sonrasında biliyorum istediğim gibi rahatta olamayacağım ama normal yapma fikri şimdiden cinnet geçirmeme sebep oluyor,hele doktorun açıldımı diye bakacak olması...yok yok benimkinin en iyisi sezeryan
hangisi olursa olsun inşallah en güzel tatlı şekilde atlatırız canım

kızlar belki erkendir ama, aranızda özel sektörde çalışan var mı , doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musunuz işyerinizle izin konusunu konuşan oldu mu , ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyor musunuz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun kızlar

Eklentiler

• IMG_20190423_074258_634.webp
    IMG_20190423_074258_634.webp
    15 KB · Görüntüleme: 22
Bende migren var.. baş ağrısınin en dibini bilirim.. tavsiyem karanlık odaya kapat ışı ses olmasın başını sık bir seyle.. be ortasına buz koy biraz
Eğer ağrın ilerlerse bu dediklerim bile fayda etmez
çok geçmiş olsun
Aynen dedigin gibi yaptım baktım zonklama gecmiyor duşa girdim. Sanki daha iyice ah bir uyuyabilsem... yaklasık 10 saattir agrıyor ya :(

Ya ben arkadaşımdan çok etkilendim ona kist var demisler 3lü de tertemiz cikmis.. kız 2liden 3lüye kadar çok stres yaşamış..

Ama bazende diyorum hata mı yapıyorum yaptırmamakla.. yani bir şey olsa mudahale edilemez dimi kesinlikle
Stresi cok o testin yaptırmayacagım onun için

Allah o günleri nasip ederse inşllah ben sezeryan olmak ıstiyorum kızlar,normal doğum doğum kesinlikle yapamam çünkü uzun süre vajinismusla uğraştım halada korkularım bitmiş degil :KK12:
Peki ben seçebiliyormuyum doğum seklimi,yani sezeryan olmak istiyorum desem sorun cikarmazlar değilmi...
Şimdiden doğum korkusu sardı beni :KK43:
Tabi ki dogum seklini kendin secebiliyorsun canim . Sadece fiyat farki oluyor mecburi sezeryanla istege bagli sezeryan fiyatlari farkli

Back
X