• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Evet alayım, olmazsa iade ederim. Ben de zorunluluktan alıyorum aslında. Evde milyon tane yeni pijama takımı var ama hastanede sezeryanda kesin gecelik üstüne sabahlık daha rahat olacak. Valla aynı ne alırsam bebeğe alayım istiyorum bende. Bir de o minnoş kıyafetler beni çok duygusal yaptı. Bebeğin kıyafetlerine bakıp duygulanıyorum. Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin de tatlış tatlış giydirelim 🥰☺️🥰
Amin inşallah 🙏🏻 ben de öyle oluyorum. Sağlıkla gelsin minnoşlarımız 💖

Merhaba, doğuştan rahim anomalisi var, rahim boyutları çok küçük, bu yüzden bebeği taşıma kapasitesi az demişti doktorum. Kanamalar oldu. Hamileliğin başında rahim ağzında kısalma oldu, düşük ya da erken doğum olmasın diye serklaj ameliyatı oldum 15. haftada. 40 küsür progestan iğne vuruldum, başından beri de progestan fitil kullanıyorum. Tatlı yemek başından beri yasak, çünki benim durumumdakilerde tatlı yenince bebek ağırlaşıp rahme baskı yapıp erken doğuma neden oluyormuş. Doktor normalde hamileleri ayda bir çağırırım ama seni haftada bir kontrol etmem lazım dedi. Bir de başından beri hep dinleniyorum, yatıyorum bebeğe bişey olmasın diye. Çok uzun yazdım 🙈 Bu yüzden halâ erken doğum riskim var
Çok az kaldı, ben de de erken doğum riski var. İnşallah atlatızcaz bebişler doğacak❤️

Kızlar benim diş dolgularım tamamen düştü ve diş etim şişip iniyordu. Şimdi şişti inmedi Bu gebelikten mi sizce?

Kızlar benim diş dolgularım tamamen düştü ve diş etim şişip iniyordu. Şimdi şişti inmedi Bu gebelikten mi sizce?
Hamilelik etkiliyor dişleri kemikleri diye biliyorum. Benim de sanki daha hassaslasti dişlerim. Ama gerçekten böyle bir şey var mı yoksa bana öyle gelen bir şey mi bilmiyorum Dr a sormak en iyisi

Back
X