- 10 Kasım 2019
- 38
- 27
- 3
- 31
Siz kaçıncı haftadasınızHerkese selam♥
Ben de sakarya
Bi duysam benden mutlusu olmayacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ve öyle belirtim de yok. Mide bulantısı vs. Sadece baldırımdan aşağı doğru ağrıyor. Sanki çok yürümüşüm gibi. O kadar.
Vajinal mi baktıBende bugün 6+0 olduk kalp atışı duymadım. Pazartesi gel dedi ama bence yine erken bilemedim. Zaten çok çok yakinlastirinca anca gözüktü bebek.. Maşşallah gözün aydın seninde canım.
Peki buradaki anneler belirtiniz neler bende istiyorum 15 aylık evliyim kısmet olmadı
ben adet olcağım günlere yakın karnım ağrısa bile korkuyorum olurum diye zaten hep ağrıdı hepte oldumBende adet olma belirtilerimin ayınızı oldu aşırı sinirliyim her şeye aniden patliyorum üzülüyorum
Karnım adet olacakmışım gibi ağrımıştı ama benim hiç gecikmezdi olmayınca kan testinde öğrenmiştim
5+4Siz kaçıncı haftadasınız
Benim cok yorgunluk uyku oldu birde meme bası cok genıslemıstı Ve koyulasmıstı damarlı olmustu zaten direk ordan anladım adetimde duzenlı Birde adet oncesı tek tük sıvılce cıkar bu sefer uc dört katı cıktı hala da cıkıyorPeki buradaki anneler belirtiniz neler bende istiyorum 15 aylık evliyim kısmet olmadı
Evet cnmVajinal mi baktı
Benim hesabıma göre 5+5 oldum. Pazartesi kontrolum var bakalım keseyi görüp ne soyler doktorumuz5+4siz??
Hayırlı olsun bebeşiniz bende her ay belirti arıyorum kendimde ama ksımet olmadıBenim cok yorgunluk uyku oldu birde meme bası cok genıslemıstı Ve koyulasmıstı damarlı olmustu zaten direk ordan anladım adetimde duzenlı Birde adet oncesı tek tük sıvılce cıkar bu sefer uc dört katı cıktı hala da cıkıyor
Evet ben de dün gördümBenim hesabıma göre 5+5 oldum. Pazartesi kontrolum var bakalım keseyi görüp ne soyler doktorumuzinşallah bir sıkıntı çıkmaz çok endişeliyim. Siz keseyi görmüş muydunuz
Olur ınsallah en dogru zamanda rabbım nasıp etsin InsallahHayırlı olsun bebeşiniz bende her ay belirti arıyorum kendimde ama ksımet olmadı
İnşallah amin canımOlur ınsallah en dogru zamanda rabbım nasıp etsin Insallah
İnşaallah sorunsuz kucağınıza almak nasip olur tüm kalbimle bunu diliyorumBende 25 kasımda öğrendim minnoşumu:) henüz kese görmedik 6 aralıkta bakicak dr nasipse. 14 sene bitti evliligimde. Ilk hamileligim zorunlu kürtajla sonlandırıldı. Umarım bu nasip olur.
Ben hamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra kahverengimsi lekenmem başlamıştı onikinci haftaya kadar devam etmişti. Bir defasında birden kanda boşalmıştı hemen uzandım sonra kesilmişti ve leke halinde devam etmişti şuanda oğlum sekiz yaşında . O lekeler sorun değil yeterli pıhtılı kan olmasın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunBenim son adet tarihim 25 ekimdi kese göründü, daha yarın gidicem kontrole ama kahverengi leke geliyor.
Böyle sorun yaşayan var mı, acile gittim aktif bi kanaman yok dedi ama çok korkuyorum
Keseyi görmüşsün maşallahEvet ben de dün gördümtabiki sadece kese bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra tekrar gidicem benim hesabımla ultrason arasında 1 gün farketti sadece. Hemen hemen aynı gidiyoruz Haber ver muhakkak sen de
Ben hamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra kahverengimsi lekenmem başlamıştı onikinci haftaya kadar devam etmişti. Bir defasında birden kanda boşalmıştı hemen uzandım sonra kesilmişti ve leke halinde devam etmişti şuanda oğlum sekiz yaşında . O lekeler sorun değil yeterli pıhtılı kan olmasın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Amiiin inşallah allah razı olsunİnşaallah sorunsuz kucağınıza almak nasip olur tüm kalbimle bunu diliyorum
Ben de doktora gitmedm daha adet tarihime gore 5+2 gozukuyorm bendeBende ilk haftalar hiç bulantı yoktu belirti olarak alt karın şişliğim çoktu. Kendi tahminimce 5. Haftadayım 2 gündür sabah başlayan aşırı bulantım var göğüslerim büyümeye başladı gibi, hamileleği yeni yeni hissediyorum galibasizler nasılsınız kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?