2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Bende de yok mide bulantısı bundan bile endişeleniyorum miden bulanmazsa erkek olur diyollllaaar

Peki buradaki anneler belirtiniz neler bende istiyorum 15 aylık evliyim kısmet olmadı

Bende adet olma belirtilerimin ayınızı oldu aşırı sinirliyim her şeye aniden patliyorum üzülüyorum
Karnım adet olacakmışım gibi ağrımıştı ama benim hiç gecikmezdi olmayınca kan testinde öğrenmiştim

ben adet olcağım günlere yakın karnım ağrısa bile korkuyorum olurum diye zaten hep ağrıdı hepte oldum

Peki buradaki anneler belirtiniz neler bende istiyorum 15 aylık evliyim kısmet olmadı
Benim cok yorgunluk uyku oldu birde meme bası cok genıslemıstı Ve koyulasmıstı damarlı olmustu zaten direk ordan anladım adetimde duzenlı Birde adet oncesı tek tük sıvılce cıkar bu sefer uc dört katı cıktı hala da cıkıyor

Hayırlı olsun bebeşiniz bende her ay belirti arıyorum kendimde ama ksımet olmadı

Benim hesabıma göre 5+5 oldum. Pazartesi kontrolum var bakalım keseyi görüp ne soyler doktorumuz inşallah bir sıkıntı çıkmaz çok endişeliyim. Siz keseyi görmüş muydunuz
Evet ben de dün gördüm tabiki sadece kese bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra tekrar gidicem benim hesabımla ultrason arasında 1 gün farketti sadece. Hemen hemen aynı gidiyoruz Haber ver muhakkak sen de

Bende 25 kasımda öğrendim minnoşumu:) henüz kese görmedik 6 aralıkta bakicak dr nasipse. 14 sene bitti evliligimde. Ilk hamileligim zorunlu kürtajla sonlandırıldı. Umarım bu nasip olur.
İnşaallah sorunsuz kucağınıza almak nasip olur tüm kalbimle bunu diliyorum

Benim son adet tarihim 25 ekimdi kese göründü, daha yarın gidicem kontrole ama kahverengi leke geliyor.
Böyle sorun yaşayan var mı, acile gittim aktif bi kanaman yok dedi ama çok korkuyorum
Ben hamile olduğumu öğrendikten bir hafta sonra kahverengimsi lekenmem başlamıştı onikinci haftaya kadar devam etmişti. Bir defasında birden kanda boşalmıştı hemen uzandım sonra kesilmişti ve leke halinde devam etmişti şuanda oğlum sekiz yaşında . O lekeler sorun değil yeterli pıhtılı kan olmasın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Çok teşekkür ederim rahatlattiniz beni

Bende ilk haftalar hiç bulantı yoktu belirti olarak alt karın şişliğim çoktu. Kendi tahminimce 5. Haftadayım 2 gündür sabah başlayan aşırı bulantım var göğüslerim büyümeye başladı gibi, hamileleği yeni yeni hissediyorum galiba sizler nasılsınız kızlarrrr

Ben de doktora gitmedm daha adet tarihime gore 5+2 gozukuyorm bende iki gündür sabahları kahvaltıda herseyden tiksinmeye basladım kahvaltıya bayılırım halbuki. Goguslerımde asırı acıyor dokunamıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…