2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

7+5 deyim
Kızlar o kanama bende de oldu. Sanırım 7.haftanın bir geleneği.. Progestan kullanıyorum. Allah hayırla kucağa almayı nasip etsin hepimize

Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum ama ne mide bulantım var ne de kesem yuvarlak bence alakası yok onla. Sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok hiç
Canım bizde bugun gittik ve keseyi gördük benim hesabıma göre 4+6 ama ultrason 6+0 verdi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Kesem benimde tam daire şeklinde değil bunun için bana haftaya kadar progestan verdi, sen kullanıyor musun progestan? Yada senin dr şeklin tam yuvarlak olmaması ile ilgili bir şey dedi mi

Baya baya önden gidiyor senin minik desene bana keseyle ilgili bir şey demedi ilaç da vermedi. Tam yuvarlak değil oval şeklinde, her şey normal iki hafta sonra gel bebeği görelim hem de kalp atışını duyalım dedi senin kese nasıl ki??

Benimde oval aslında, tedbir amaçlı kullandırıyor sanırım . Bhcg 12-13binlerde olmalı biraz önden gidiyor gibi evet:))

Kızlar cevaplarınız için teşekkürler rahatlattınız benide. Kese görüntüsü nasıl oval oluyor görüntü varsa paylaşabilir misiniz benim ilk ultrasonum ve hoca çok yorumda yapmadı her şey iyi dedi sadece şu siyah alan mı oluyor kese onu bile anlamıyorum.

Eklentiler

• 4A0B0B66-5EB6-4458-BA3F-0C3189239AC1.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 43
Büyük olan oval şey kese içindeki bebişin ve yolk sac anladığım kadarıyla. Ne güzel 5+5 de bebeğini görmüşsün ben 5+3 de sadece kese gördüm doktor bir şey demediyse sıkıntı yoktur ya. Bana da bir şey demedi çünkü. Bazı doktorlar en baştan önlem amaçlı progestan ve coraspin veriyor. Benim doktorum hiç birini vermedi.

Bende kanama olduğunu söylediğim için progestan yaptı 1 doz. Daha çok küçüktü benimkide kalp atışını duymadık bence 8. Haftaya kadar yolu var, birde vajinal baktı bana size karından baktıysa belki görünmemiştir. İnşallah sağlıkla ilerleriz hepimiz için tek temennim.

Hmm şimdi anladım bana karından baktı iki hafta sonra gel dedi. Cumartesi gidicez artık. Bence doktorlar neyin ne olduğunu biliyorlar sıkıntı yok dediyse endişelencek birşey yoktur ya. Biz böyle 9 ayda yaşlanırız

Aynen öyle ya kesenin şekline bakıp bakıp duruyorum boş yere psikolojimiz etkileniyor

Aynen öyle ya kesenin şekline bakıp bakıp duruyorum boş yere psikolojimiz etkileniyor
Allahın izniyle hiç bir şey olmaz şu hamileliğin bir keyfini çıkaralım artık Hayır sen dedikten sonra ben de bakıp bakıp duruyorum bir şey anlıyormuş gibi cumartesi gidince sorcam bunu tekrar.

Allahın izniyle hiç bir şey olmaz şu hamileliğin bir keyfini çıkaralım artık Hayır sen dedikten sonra ben de bakıp bakıp duruyorum bir şey anlıyormuş gibi cumartesi gidince sorcam bunu tekrar.
ben baktım ya herkesin öyle, yinede sor tabi haftaya ctesimi sizin randevu kalp atışı için

ben baktım ya herkesin öyle, yinede sor tabi haftaya ctesimi sizin randevu kalp atışı için
Bence de öyledir ya Evet aslında gün belirtmedi geçen hafta iki hafta sonra gel dedi sadece, çalıştığım için bir de eşim ne kadar geç o kadar iyi düşüncesinde olduğu için cumartesiyi beklicez Her ne kadar zor olsa da

Aynen öyle beklemek zor, bizde ctesiyi bekliyoruz kalp atışları için insallah

merhaba kızlarr bende kasımda miniğime kavuşmuşum 24 aralıkta doktor randevum var bekliyorum. ama nasıl sabırsızım nasıl sabırsızımmmmm

Ya mideniz nasıl şöyle canım çeke çeke bir yemek yiyemiyorum 15 dk sonra afedersiniz ama aynen böyle sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…