- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Canım bizde bugun gittik ve keseyi gördükBen ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum ama ne mide bulantım var ne de kesem yuvarlakbence alakası yok onla. Sağlıklı olsun da cinsiyetin önemi yok hiç
Baya baya önden gidiyor senin minik deseneCanım bizde bugun gittik ve keseyi gördükbenim hesabıma göre 4+6 ama ultrason 6+0 verdi. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Kesem benimde tam daire şeklinde değil bunun için bana haftaya kadar progestan verdi, sen kullanıyor musun progestan? Yada senin dr şeklin tam yuvarlak olmaması ile ilgili bir şey dedi mi
Benimde oval aslında, tedbir amaçlı kullandırıyor sanırım . Bhcg 12-13binlerde olmalı biraz önden gidiyor gibi evet:))Baya baya önden gidiyor senin minik desenebana keseyle ilgili bir şey demedi ilaç da vermedi. Tam yuvarlak değil oval şeklinde, her şey normal iki hafta sonra gel bebeği görelim hem de kalp atışını duyalım dedi senin kese nasıl ki??
Büyük olan oval şey kese içindeki bebişin ve yolk sac anladığım kadarıyla. Ne güzel 5+5 de bebeğini görmüşsün ben 5+3 de sadece kese gördümKızlar cevaplarınız için teşekkürler rahatlattınız benide. Kese görüntüsü nasıl oval oluyor görüntü varsa paylaşabilir misiniz benim ilk ultrasonum ve hoca çok yorumda yapmadı her şey iyi dedi sadece şu siyah alan mı oluyor kese onu bile anlamıyorum.
Bende kanama olduğunu söylediğim için progestan yaptı 1 doz. Daha çok küçüktü benimkide kalp atışını duymadık bence 8. Haftaya kadar yolu var, birde vajinal baktı bana size karından baktıysa belki görünmemiştir. İnşallah sağlıkla ilerleriz hepimiz için tek temennim.Büyük olan oval şey kese içindeki bebişin ve yolk sac anladığım kadarıyla. Ne güzel 5+5 de bebeğini görmüşsün ben 5+3 de sadece kese gördümdoktor bir şey demediyse sıkıntı yoktur ya. Bana da bir şey demedi çünkü. Bazı doktorlar en baştan önlem amaçlı progestan ve coraspin veriyor. Benim doktorum hiç birini vermedi.
Hmm şimdi anladımBende kanama olduğunu söylediğim için progestan yaptı 1 doz. Daha çok küçüktü benimkide kalp atışını duymadık bence 8. Haftaya kadar yolu var, birde vajinal baktı bana size karından baktıysa belki görünmemiştir. İnşallah sağlıkla ilerleriz hepimiz için tek temennim.
Aynen öyle ya kesenin şekline bakıp bakıp duruyorumHmm şimdi anladımbana karından baktı iki hafta sonra gel dedi. Cumartesi gidicez artık. Bence doktorlar neyin ne olduğunu biliyorlar sıkıntı yok dediyse endişelencek birşey yoktur ya. Biz böyle 9 ayda yaşlanırız
Allahın izniyle hiç bir şey olmazAynen öyle ya kesenin şekline bakıp bakıp duruyorumboş yere psikolojimiz etkileniyor
Allahın izniyle hiç bir şey olmazşu hamileliğin bir keyfini çıkaralım artık Hayır sen dedikten sonra ben de bakıp bakıp duruyorum bir şey anlıyormuş gibi cumartesi gidince sorcam bunu tekrar.
Bence de öyledir yaben baktım ya herkesin öyle, yinede sor tabi haftaya ctesimi sizin randevu kalp atışı için
Aynen öyle beklemek zor, bizde ctesiyi bekliyoruz kalp atışları için insallahBence de öyledir yaEvet aslında gün belirtmedi geçen hafta iki hafta sonra gel dedi sadece, çalıştığım için bir de eşim ne kadar geç o kadar iyi düşüncesinde olduğu için cumartesiyi beklicez☺ Her ne kadar zor olsa da
Bende bulantı vs yok canım çok şükür insallah da başlamazYa mideniz nasıl şöyle canım çeke çeke bir yemek yiyemiyorum 15 dk sonraafedersiniz ama aynen böyle sizde durumlar ne?
6+1deyim. 4 5 gündür başladıBende bulantı vs yok canım çok şükür insallah da başlamazUmarım seninkide geçer biran önce kaç haftadasınız
merhaba kızlarr bende kasımda miniğime kavuşmuşum 24 aralıkta doktor randevum var bekliyorum. ama nasıl sabırsızım nasıl sabırsızımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?