2019 KASIM'DA TÜP BEBEK

Çok teşekkür ederim, kısaca süreçten bahsedeyim. Yaşım 42, çikolata kistim ve miyomum var.
Gonalf ve merional iğne kullandım, 14 adet yumurta toplandı, 9 tanesi döllendi, 3 tanesi 5.güne gitti, 3 tanesi 6.güne. Toplamda 6 embriyo donduruldu
1 tane yerleştirildi, ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktor, zor olur, riske atmayalım, halihazırda tansiyon mevcut zaten diye doktorumun da önerisiyle 1 tane embriyo transfer edildi.
Tesadüfen mesajınızı gördüm miyom alınmadan ı transfer oldunuz kaç cm Di miyomun yeri neresiydi

Tesadüfen mesajınızı gördüm miyom alınmadan ı transfer oldunuz kaç cm Di miyomun yeri neresiydi
Merhaba, size özelden yazdım ama başka merak edenler olur diye burdan da yazmak istedim, 6.5 cm miyom ile ilk tüp bebek denememiz pozitif oldu, 22.haftadayım ve bir sıkıntı yaşamadım, miyomum 9.30 oldu ama ağrım sızım olmadı hiç, bundan sonra da olmaz umarım

Merhaba, size özelden yazdım ama başka merak edenler olur diye burdan da yazmak istedim, 6.5 cm miyom ile ilk tüp bebek denememiz pozitif oldu, 22.haftadayım ve bir sıkıntı yaşamadım, miyomum 9.30 oldu ama ağrım sızım olmadı hiç, bundan sonra da olmaz umarım
Çok sevindim canım şuan benşmde 6.5 cm tam senin gibi

Back
X