Özellikle insan söylemek istemiyorsa zor bir durum.biraz bol kıyafetler işe yarar belkiYani insanlardan saklayamıyorsun da sıkıntı orda
Bende sadece estrafem le Progestan hap kullanıyorum dr ayın 6 sında bırak dedi 10+2 olucazBende kesinlikle ilaçların şişirdiğini düşünüyorum. Tabi rahat hareket etmeme de çok etki etmiştir. Ben hala estrofem, crinone jel, folik asit, vitamin hapı ve damla d vitamini kullanıyorum12. Haftaya kadar da kullanacağım. Sağlık olsun da ne yapalım artık kullanacağız.
Karnından bellı olur zaten anlarlarÖzellikle insan söylemek istemiyorsa zor bir durum.biraz bol kıyafetler işe yarar belkiBen tatilde olduğum için şimdilik evdeyim. Pek dışarı da çıkmıyorum. Zaten okul açılana kadar inşallah 11-12 haftalık olacağız. O zaman söylerim artık soranlara
Hayırlı haberlerle gelirsin inşllhSlm kızlar geçen perşembe Bhcg 278 çıkmıştı bugün de doktora gittim. Karnımdan uştrasonla baktı ama keseyi bile göremedi bu değerlerde zaten görünmez ama bir sıkıntı yok dedi. Decavit vitamin verdi bir de 6 tüp kan 2 tüp de idrar verdim bazılarının sonucu bugün 4 de çıkacakmış o zaman tekrar ne zaman gelmen gerektiğini konuşuruz dedi.
Kişiden kişiye değişiyor bu ilaçların kullanımı. Ben 2 doktora sordum ikiside aynı şeyi söyledi. Belki 3. Bir doktora sorsam başka birşey söylerdi.Bende sadece estrafem le Progestan hap kullanıyorum dr ayın 6 sında bırak dedi 10+2 olucaz
Zaten aynı derdi çekenler birbirini daha iyi anlıyor canım.
Çok iyi anlıyorum seni.
Annemin gelmesiyle biraz düzelmiştim.
İki üç gündür yine öğleden sonraları bişi yiyemiyorum ama kusmadım da şükür.
İnşallah sen de kısa sürede atlatırsın canım.
Ebn artık dayanamadıkça serum taktırmayı düşünüyordum en son geçen hafta da taktırmıştım ne yapim.
Gunaydin kizlar. Benim cok erken baslamadi tabi daha bulantilar, o olumcul bulantilarmeptamid falan vermisti ilkinde fayda etmiyor, bu kez yine dayanilmaz olursa bulanti kusma, bulanti bilekligi almak var aklimda. Deneyen var mi? Ise yariyor mu? Adam da burnuma kokmaya basladi bu sabah itibari ile
Canım bende o bileklik var kızımda almıştım hiiiiiç bir işe yaramıyor. Ben onzyd bulantı ilacı içiyorum. Sabah içince biraz daha rahatladım. Tabi doktor tavsiyesi ile içiyorum.Gunaydin kizlar. Benim cok erken baslamadi tabi daha bulantilar, o olumcul bulantilarmeptamid falan vermisti ilkinde fayda etmiyor, bu kez yine dayanilmaz olursa bulanti kusma, bulanti bilekligi almak var aklimda. Deneyen var mi? Ise yariyor mu? Adam da burnuma kokmaya basladi bu sabah itibari ile
Ben cnm istedıgınde arada içiyorum oğlumdada içmiştim bi sıkıntı olucagını sanmıyorum abartmadıkcaKızlar meyveli soda içmek zararlı mı ya mesela Kızılay’ın meyveli sodalarını çok seviyorum ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kızlar meyveli soda içmek zararlı mı ya mesela Kızılay’ın meyveli sodalarını çok seviyorum ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sen şanslısın ya :)Özellikle insan söylemek istemiyorsa zor bir durum.biraz bol kıyafetler işe yarar belkiBen tatilde olduğum için şimdilik evdeyim. Pek dışarı da çıkmıyorum. Zaten okul açılana kadar inşallah 11-12 haftalık olacağız. O zaman söylerim artık soranlara
Onceki taktirdigim serumlar 3-4 gun idare etmisti beni. En azindan dayanilacak seviyeye indirmisti bulantilari ve kusmuyodum. Bu seferki serum degisikti belki ondan 1 gun surmustur etkisi. 500cc vermisti sadece bu sefer. Oncekiler 1500cc idi.
Ilk hamileligimde metpamid denemistim ama hic ama hic ise yaramamisti. Belki bu hamileliginde bulantin olmaz. Oyle olanlari da duydum cunku. Guzel dusun insaallah. O bileklikler de pek ise yaramiyor diye dusmustum ama denenebilir tabi.
Aynen ilkinde dindiren tek sey kola diye bende iciyodum abartmadan. Demekki bi ben degilmisim.Seker problemin yoksa sikinti olacagini sanmiyorum. Sadece meyveli sodalarda ilave seker var. Ben bulantilarimin ilk zamanlarinda bardak bardak kola ictim. Bir tek kola iyi geliyordu cunku. Napim artik Allah'a emanet.
Beni hiçbir serum 3-4 gün idare etmedi canım ya.
Hatta en fazla 20-22 saat..
Benimkiler ya 400 ya 500 oluyordu.
Yaaaa umarım içine girersin. Yada yol yakınken değiştirebiliyorsan değiştir elbiseyi bence. Yoksa senin bebişler bağıracak herkese biz burdayız diyeSen şanslısın ya :)
Bizim bi de kına düğün var.
Geçen gün aldığım elbiselere bi bakayım dedim (alalı 10-15 gün olmuyor) Resmen göbek fırlamış elbiselerde.
Herkes soracak öğrenecek resmen
Bir de daha 2-3 hafta var düğüne.
Elbiselere giremezsem asıl trajikomik hayatım o zaman başlar ayyyyyyyyy
Canım dikildi hep düzeltmeler yapıldı.Yaaaa umarım içine girersin. Yada yol yakınken değiştirebiliyorsan değiştir elbiseyi bence. Yoksa senin bebişler bağıracak herkese biz burdayız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?