2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yani insanlardan saklayamıyorsun da sıkıntı orda
Özellikle insan söylemek istemiyorsa zor bir durum.biraz bol kıyafetler işe yarar belki Ben tatilde olduğum için şimdilik evdeyim. Pek dışarı da çıkmıyorum. Zaten okul açılana kadar inşallah 11-12 haftalık olacağız. O zaman söylerim artık soranlara

Bende sadece estrafem le Progestan hap kullanıyorum dr ayın 6 sında bırak dedi 10+2 olucaz

Karnından bellı olur zaten anlarlar

Slm kızlar geçen perşembe Bhcg 278 çıkmıştı bugün de doktora gittim. Karnımdan uştrasonla baktı ama keseyi bile göremedi bu değerlerde zaten görünmez ama bir sıkıntı yok dedi. Decavit vitamin verdi bir de 6 tüp kan 2 tüp de idrar verdim bazılarının sonucu bugün 4 de çıkacakmış o zaman tekrar ne zaman gelmen gerektiğini konuşuruz dedi.

Hayırlı haberlerle gelirsin inşllh

Onceki taktirdigim serumlar 3-4 gun idare etmisti beni. En azindan dayanilacak seviyeye indirmisti bulantilari ve kusmuyodum. Bu seferki serum degisikti belki ondan 1 gun surmustur etkisi. 500cc vermisti sadece bu sefer. Oncekiler 1500cc idi.

Ilk hamileligimde metpamid denemistim ama hic ama hic ise yaramamisti. Belki bu hamileliginde bulantin olmaz. Oyle olanlari da duydum cunku. Guzel dusun insaallah. O bileklikler de pek ise yaramiyor diye dusmustum ama denenebilir tabi.

Canım bende o bileklik var kızımda almıştım hiiiiiç bir işe yaramıyor. Ben onzyd bulantı ilacı içiyorum. Sabah içince biraz daha rahatladım. Tabi doktor tavsiyesi ile içiyorum.

Kızlar meyveli soda içmek zararlı mı ya mesela Kızılay’ın meyveli sodalarını çok seviyorum ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar meyveli soda içmek zararlı mı ya mesela Kızılay’ın meyveli sodalarını çok seviyorum ne düşünüyorsunuz bu konuda

Seker problemin yoksa sikinti olacagini sanmiyorum. Sadece meyveli sodalarda ilave seker var. Ben bulantilarimin ilk zamanlarinda bardak bardak kola ictim. Bir tek kola iyi geliyordu cunku. Napim artik Allah'a emanet.

Sen şanslısın ya :)
Bizim bi de kına düğün var.
Geçen gün aldığım elbiselere bi bakayım dedim (alalı 10-15 gün olmuyor) Resmen göbek fırlamış elbiselerde.
Herkes soracak öğrenecek resmen
Bir de daha 2-3 hafta var düğüne.
Elbiselere giremezsem asıl trajikomik hayatım o zaman başlar ayyyyyyyyy

Beni hiçbir serum 3-4 gün idare etmedi canım ya.
Hatta en fazla 20-22 saat..
Benimkiler ya 400 ya 500 oluyordu.

Seker problemin yoksa sikinti olacagini sanmiyorum. Sadece meyveli sodalarda ilave seker var. Ben bulantilarimin ilk zamanlarinda bardak bardak kola ictim. Bir tek kola iyi geliyordu cunku. Napim artik Allah'a emanet.
Aynen ilkinde dindiren tek sey kola diye bende iciyodum abartmadan. Demekki bi ben degilmisim.

Beni hiçbir serum 3-4 gün idare etmedi canım ya.
Hatta en fazla 20-22 saat..
Benimkiler ya 400 ya 500 oluyordu.

Demek ki serum miktari dusuk olunca daha kisa sure etki ediyo. Kendi doktorum 1000cc+500cc+metpamid ampul koydurmustu bana. Bir bildigi varmis demek ki. Ben de uzun suruyor diye daha azini istemistim.

Yaaaa umarım içine girersin. Yada yol yakınken değiştirebiliyorsan değiştir elbiseyi bence. Yoksa senin bebişler bağıracak herkese biz burdayız diye

benimdr kilom aynı göbeğim gazlıysam şişiyor. şuanda bebekten dolayı şişeceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…