Pruloton iğne vursaydı keşke dr un cnm benimde dün ip gbi geldi hemen iğne ve progeston kullanip yatak istirahati yapıyorumHerkese merhaba ben de 6+1 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür şimdiye kadar herşey yolundaydı. Fıtil şeklinde progestan kullanıyorum. Dün kullandıktan sonra bi anda pembe kan geldi. Gece boyuncada tuvalete her gidişimde peceteye geldi. Sabah doktorum vajinal muayene ile bebeği gördü ve kalp atışını duyduk. Ama biraz önce koyu kahve pıhtı geldi. Çok tedirginim. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı
A bu durumunu unutmuştum gecmişten okuyarak gelıyorum şuankı durumunu bılmıyorum inşallah guzel sonuclar almışsındırİnşallah cnm. 6. Haftam bitiyor ama perşembe sağlıkocağına kan verdim Bhcg 278 çıktı o yüzden bir tedirginlik var işte ultrasonda görünür mü görünmez mi diye
Rahimde kanama yok dedi. Yoksa pruloton verecektim dedi. Sizin kaçıncı haftaPruloton iğne vursaydı keşke dr un cnm benimde dün ip gbi geldi hemen iğne ve progeston kullanip yatak istirahati yapıyorum
Bende bugun ilk kusmamı gercklestrdım gercı ben kaşındım bıraz sabah su içince mıgdemn bulanacgnı bıle bıl içtim sonuç kaçınılmaz ayy bacaklarım tıtredı resmen kusarkenBende de çok halsizlik var yemek yersem bulantım var yemezsem yok. Ama tansiyonum benimde düşük. Zaten genel hayatımda da düşüktür. Ayran içmeyi dene tuzlu şeyler bir nebzede olsa bastırır bir de Elma sirkesi duymuştum. Bi araştır istersen
Peki evımızdeki duş kabınını doldutup girsek bi sakıncası olurmu acaba şöyle bi detayda var kıxımı sokuyorum mecbur bende grıyorum bıde suyu boşaltmadan lif falan yapıorum boşaltsam durmaz cnku o sudan bı zarar gelr mı kı acabaGunaydin kizlarrrr
Yuzmenin bi sakincasi yok doktora son gittigimde sordum denize gir ama havuza girme dedi bol bol da gunesten d vitaminini al dedi ama ogle saatlerinde degil dedi
7 haftalık canm benim tedbir amaçlı verdiRahimde kanama yok dedi. Yoksa pruloton verecektim dedi. Sizin kaçıncı hafta
Bende bugun ilk kusmamı gercklestrdım gercı ben kaşındım bıraz sabah su içince mıgdemn bulanacgnı bıle bıl içtim sonuç kaçınılmaz ayy bacaklarım tıtredı resmen kusarken
Ondan zarar gelcegini sanmiyorum.Bugun yine bi doktoru dinledim havuzlara cok muktarda klor ve kimyasal kullanildigi icin hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi cunku.Evde sorun olacagini sanmiyorum.Peki evımızdeki duş kabınını doldutup girsek bi sakıncası olurmu acaba şöyle bi detayda var kıxımı sokuyorum mecbur bende grıyorum bıde suyu boşaltmadan lif falan yapıorum boşaltsam durmaz cnku o sudan bı zarar gelr mı kı acaba
Valla benımde çıktı ya utanıyorum mıllet dıyecek 2 aylık mı 9 aylık mı benım mıgde kısmımda şişti bende gobekte vardı zaten dıyet yapıordum sanırım dıyetı de bırakınca o da saldı tamamenArkadaşlar sizin göbeğiniz çıktı mı? Ben 75 kiloyla başladım diye mi acaba göbek çıktı. Ya da o bebek değil bildiğin göbek
Ondan zarar gelcegini sanmiyorum.Bugun yine bi doktoru dinledim havuzlara cok muktarda klor ve kimyasal kullanildigi icin hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi cunku.Evde sorun olacagini sanmiyorum.Peki evımızdeki duş kabınını doldutup girsek bi sakıncası olurmu acaba şöyle bi detayda var kıxımı sokuyorum mecbur bende grıyorum bıde suyu boşaltmadan lif falan yapıorum boşaltsam durmaz cnku o sudan bı zarar gelr mı kı acaba
Elbiselerde degişim şansın yokmu öyle bişey olrsa degstırırdın bızımde duğun var ekımde 13ü ozamana bebiş çok belli olr mu szce sulalem hamıellığımı hiç gormedı bende bıraz belli olsun istıyorumSen şanslısın ya :)
Bizim bi de kına düğün var.
Geçen gün aldığım elbiselere bi bakayım dedim (alalı 10-15 gün olmuyor) Resmen göbek fırlamış elbiselerde.
Herkes soracak öğrenecek resmen
Bir de daha 2-3 hafta var düğüne.
Elbiselere giremezsem asıl trajikomik hayatım o zaman başlar ayyyyyyyyy
Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda gecerBen bugun sabah 7.30 ile 10.30 arasinda tam 6 kez kustum. Gerisini sayamadim. O kadar fena oldum ki anlatamam.
Bende dar alanda ki su nekadar da olsa temz olmaz dıe onermıolar sanmştımda oyuzden evdekı suyu sordum demk klordan falnmıs çok sagolOndan zarar gelcegini sanmiyorum.Bugun yine bi doktoru dinledim havuzlara cok muktarda klor ve kimyasal kullanildigi icin hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi cunku.Evde sorun olacagini sanmiyorum.
Ustelik otel isletmecisi bi tanidigimiz otel havuzlarinin senede sadece iki kez degistirildigini soylemisti.Milyonlarca insan giriyor ve sadece iki kez....
Sanmıyorum. Benim ilk doğumunda hem kesi hem de bastırma oldu maalesef.Bastirma olayi yeterince ikinamayinca oluyor anladıgim kadarıylaYa karna bastırıyorlar ya kesi mi atıyorlar acaba?
Sanırım Doğumdan sonra yapılıyormuş anneyeKizlar bisey sormak istiyorum eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var
Önceki kurtajimdan sonra doktor igne yaptı.bu 2 hamileliğin için dedi
Şimdi bu hamileligimde test yada igne yapılmadı
Bisey olurmu korkuyorum ne yapayim
Ekledim tatlım günde 1 kez alınıyor ve en fazla 15 gün kullanabilirsin dedi doktor ben 3 kez kullandım smdilik ara da bulantım olursa içiyorum çok iyi geldi perişandımBen de ilacı öğrenebilir miyim,bulantılar beni de mahvediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?