• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı geceler arkadaşlar. Misafirim vardı uğtayamadım buralara. Malum bugün muayene olmuştum ve kese bile görünmemişti. Öğleden sonra kan sonuçlarımı aldım. Geçtiğimiz perşembe 278 olan Bhcg 1743 e yükselmiş diğer sonuçlarda bir sıkıntı yoktu. Doktor perşembe günü gel o zaman keseyi görmemiz lazım dedi. Ben de acaba haftaya kadar beklesem mi diye düşünüyorum. Sizlerinde fikrini almak isterim.
Bu perşembe görünebilir değer yükselir baya.. ama haftaya gidersen belki kalp sesiyle beraber halledersin ben öyle yapmıştım tekrar tekrar girmek istemedim ultrasona

Hic birsey yemek istemiyorum agzimin tafi hic yok.su bile kokuyo.napicam ben.hic yemek yemek istemiyorum.ne tatli ne eksi bisey yiyebiliyorum.icim yaniyo su icmek istiyorum icince midem bulaniyo.hic keyfim yok
Arkadaşlara tavsiye ettim sanada edeyim canim ekteki ilacı dene doktor yazdı bana da senin gibiyim bir günde farketti illa ilaç almam diyorsan bir şekilde zencefil tüket zaten zencefil ve b6 vitamini içeriği yaşamayan anlamaz çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

Eklentiler

• 20180730_233932.webp
    20180730_233932.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 42
Ben hamileyken hic dogumla ilgili olumsuz yazilar bile okumuyodum dogum videosu falan hic izlemedim kendini hep olumlu telkin etmek lazim birinin basindan kotu bir dogum tecrubesi gecti diye senin basina gelicek degil ya Allaha sigininca gerisi olur zaten
Kesinlikle katılıyorum ben de aynen senin gibi yaptım hep pozitif düşündüm ve beni çok olumlu etkiledi sürekli pozitif doğum hikayeleri okudum hayaller kurdum ve çok şükür çoğu hayaldeki gibi ilerlerdi ah bir de kendi sancım gelseydi insallah bunda o da olur.

Merhaba bayanlar ,bende aşırı şişlikten şikayetçiyim.sabahları karnım inmiş oluyor sabah kahvaltı sonrası şişmeye başlıyor akşama 4 aylık hamileymişim gibi çıkıyor karnım kocaman2. Evladım olacak acaba 2. gebelik diye mi böyle Bulantım ara ara gidip geliyor öyle şiddetli değil 3-4 gün öğürmüşümdür.bulantısı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsunSadece folik asit kullanıyorum ben d vitaminim düşük çıktı dr yazdı bir d vitamini ama prospektüste hamileler kullanmasın yazıyor birde günde kaç damla dr birşey demedi o yüzden kullanmıyorum..D vitamini kullanan var mı
Benim de düşük çıktı ben de kullanıyorum günde 8 damla

Kesinlikle katılıyorum ben de aynen senin gibi yaptım hep pozitif düşündüm ve beni çok olumlu etkiledi sürekli pozitif doğum hikayeleri okudum hayaller kurdum ve çok şükür çoğu hayaldeki gibi ilerlerdi ah bir de kendi sancım gelseydi insallah bunda o da olur.
Insallah canim hepimiz kolay dogumlar yapariz bebislerimize sagliklica kavusuruz

Elbiselerde degişim şansın yokmu öyle bişey olrsa degstırırdın bızımde duğun var ekımde 13ü ozamana bebiş çok belli olr mu szce sulalem hamıellığımı hiç gormedı bende bıraz belli olsun istıyorum :skandal:
Canim ekime kadar belirginlesir karnin ama sadece dar bisey giyersen belli olur bence bolda anlasilicak kadar buyumez gibime geliyo

Kizlar bisey sormak istiyorum eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var
Önceki kurtajimdan sonra doktor igne yaptı.bu 2 hamileliğin için dedi
Şimdi bu hamileligimde test yada igne yapılmadı
Bisey olurmu korkuyorum ne yapayim
Canim kan uyusmazligi ignesi 20 25 haftada yapiliyo diye hatirliyorum sen yinede netten arastir zamanini ama emin ol gec kalmadin daha

28. Haftada yapiliyomus kan uyusmazligi ignesi zaten doktorun seni bilgilendirir canim benimde yaptirmam gerekiyo

Günaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum

Canim ekime kadar belirginlesir karnin ama sadece dar bisey giyersen belli olur bence bolda anlasilicak kadar buyumez gibime geliyo
Bendekı göbek faktrunude dusunursek ..komsumuzla aynı anda hamıleydık ılk hamılelıgımde onunkı 2 ay buyuk olmasına ragmen benımkını buyuk zannedıolardı ama tabı bol gynmem lazım mıllet der 4 aylık karınan bak dıe :KK70:

Bendekı göbek faktrunude dusunursek ..komsumuzla aynı anda hamıleydık ılk hamılelıgımde onunkı 2 ay buyuk olmasına ragmen benımkını buyuk zannedıolardı ama tabı bol gynmem lazım mıllet der 4 aylık karınan bak dıe :KK70:
Bazi hamilelerin gobegi cok belirgin oluyo bide 2. Hamileliklerde daha hizli cikarmis gobek ekime kadar baya belli olur bence

Günaydın kızlar benim hiç öyle bi bulantım falan YÖK sadece arada. Yanma gibi oluyor ağzım kuru hep ve adet öncesi gibi kaşık ve bel ağrılarım oluyor o kadar su içiyorum ama hep kuru bide belirgin olarak göğüs acısı var bende cuöa günü kalp atışı ve bebek için gidicem bazı şeyler YÖK diye tedirgin oluyorum
Tedırgın olacak bı durum yok bence canım kasık agrıları normal gogus hassasıyetıde aynen normal kusmaya gelınce herkes bır degıl kımı hiç kusmadan dogurur kımıde 9 ay kusar hayrlı sonclarla gelrsın ınsalalh

Bazi hamilelerin gobegi cok belirgin oluyo bide 2. Hamileliklerde daha hizli cikarmis gobek ekime kadar baya belli olur bence
Aynen iç karın meselesı var ıc karın genıs olanların ki dısardan çok bellı olmuo ama iç karın kucukse hemen fırtlayıverıo çocuk bellı oluo yanı

Elbiselerde degişim şansın yokmu öyle bişey olrsa degstırırdın bızımde duğun var ekımde 13ü ozamana bebiş çok belli olr mu szce sulalem hamıellığımı hiç gormedı bende bıraz belli olsun istıyorum :skandal:

Senin o zamana baya baya belli olur canım.
Benim şu an tam arada bi yerde kalıyor.
Elbiseleri de vücuduma göre düzelttirdim diktirdim vs.
Değişim olmaz.
Artık idare edicem :)))

Back
X