• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 hafta yaşadım mutfağa giremedim yemek yiyemedim yesem cikardim doktor bir ilaç verdi bu gün sonra herşey normale döndü belki ilaçtan belki kendiliğinden bilmiyorum ilacı sadece 3 kez kullandım istersen adını yazarım yarın Allah yardımcımız olsun smdi ara ara yasiyorum şükürler olsun yaşamayan bilemez yumusaticimin kokusu bile tiksindiriyodu evin her köşesinden farklı bir koku alır olmuştum
Ben de ilacı öğrenebilir miyim,bulantılar beni de mahvediyor..

Kızlar hayırlı akşamlar, bir halsizim bugün ve size birşey sormak istiyorum. Şimdi şükür pek ağrım sızım yok ama bugün sol kasığımda bir minik minik batma var zaten ilk hamile kaldığımdan beri hep solumda hissettim. Sürekli bacaklarımı uzatmak istiyorum o zaman rahatlıyorum. 2. Sorum ise Oğlumu kaldırıp indiriyorum mecbur o zamanlarda bazen sızlıyor. Doktora sordum kucağa alma meselesini hiçbir sorun olmaz dedi.

Bu konular hakkında fikri olan var mı?

Gunaydin kizlar. Benim cok erken baslamadi tabi daha bulantilar, o olumcul bulantilar :KK17: meptamid falan vermisti ilkinde fayda etmiyor, bu kez yine dayanilmaz olursa bulanti kusma, bulanti bilekligi almak var aklimda. Deneyen var mi? Ise yariyor mu? Adam da burnuma kokmaya basladi bu sabah itibari ile :63:
Allah iyiligini versin ben adamdan iki haftadir kaciyom..ne opturuyom ne sariliyom...

Evet kizlar cok sukur bizde duyduk kalp atislarimizi doktor iyi dedi...2 hafta sobra gel dedi bundan sonra bebegin gelisimini kintrol edecegiz dedi..sikayetlerimi soyledim..bazen nefes alamiyorum kalp carpintim oluyir halsizlik ve kusmalar dedim hepsine cok normal dedi.. Yani yasin olmus 34 dedi bunlar normal dedi.kusura bakma dedi.:63:

Kızlarrr bugün doktora gittim b 12 vitamini verdi apikobal isimli ama içindekini okuduğumda hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor içinizde bu ilacı kullanan var mı aklım karıştı kullansam mı kullanmasam mı bi zararı olur mu acaba diye :KK17:

Evet kizlar cok sukur bizde duyduk kalp atislarimizi doktor iyi dedi...2 hafta sobra gel dedi bundan sonra bebegin gelisimini kintrol edecegiz dedi..sikayetlerimi soyledim..bazen nefes alamiyorum kalp carpintim oluyir halsizlik ve kusmalar dedim hepsine cok normal dedi.. Yani yasin olmus 34 dedi bunlar normal dedi.kusura bakma dedi.:63:[/QUOTE

Iyi aksamlar hanimlar
Doktor kontrolumden geldim
Hersey yolunda cok sukur kalbimiz atmaya devam saglikla sihhatle
Herkesin basina darisi insallah

Fakat bgn itibariyle folic asit trio yerine folbiol yazdi sanirim 1 ay kullanacagim
Ve doguma kadar i mom omega diye ilac yazdi
16 agustos ikili tarama icin gun verdi bayrama denk geliyordu benim hesap onceden yapilsin dedi
Ultrasonda 9+3 ciktim
Tam reglim ile eslesiyor ne gec ne erken vakitli olmus hersey :KK66:
2.75mm boyu 3 cm bile degil daha ;))

insallah test sonuclarimizda duzgun cikar yazarim buraya
Ve sari akintim devam arada acik arada daha sari gecmedi henuz
Ve hala cooook açım herseyi yiyorum ve bulantim yok arada ogurme gibi geyirti gibi oluyor
Bi de hazimsizlik ve sislik acayip var (sanirim cok yemekten heh he hee ) hafif sarhos gibi oluyor kafam o kadar

Son düzenleme:
Kızlar bugün doktora gittim kese minicikte olsa göründü. Bebeğin oluştuğunu görmek için 2 hafta sonraya gün verdi. Spor yapabilirmiyim dedim kan ter içinde kalmadığın sürece yapabilirsin, gebelik sürecin içinde çok faydalı olur dedi. Kan değerleri herşey normal çıktı. Sadece folikasit iç dedi. İlk üç ay kalori artışına gerek yok sağlıklı beslenmeye özen göster dedi. Bakalım.. Şimdilik güzel geçiyor hamilelik.Bir de bebeğimi görsem Allah’ın izniyle.

Iyi aksamlar hanimlar
Doktor kontrolumden geldim
Hersey yolunda cok sukur kalbimiz atmaya devam saglikla sihhatle
Herkesin basina darisi insallah

Fakat bgn itibariyle folic asit trio yerine folbiol yazdi sanirim 1 ay kullanacagim
Ve doguma kadar i mom omega diye ilac yazdi
16 agustos ikili tarama icin gun verdi bayrama denk geliyordu benim hesap onceden yapilsin dedi
Ultrasonda 9+3 ciktim
Tam reglim ile eslesiyor ne gec ne erken vakitli olmus hersey :KK66:
2.75mm boyu 3 cm bile degil daha :KK66:)

insallah test sonuclarimizda duzgun cikar yazarim buraya
Ve sari akintim devam arada acik arada daha sari gecmedi henuz
Ve hala cooook açım herseyi yiyorum ve bulantim yok arada ogurme gibi geyirti gibi oluyor
Bi de hazimsizlik ve sislik acayip var (sanirim cok yemekten heh he hee ) hafif sarhos gibi oluyor kafam o kadar
Çok güzel tebrikler..haftalığımız aynı sayılır hangi testleri yaptı size bende tekrar gidicem de bileyim dedim

Merhaba bayanlar ,bende aşırı şişlikten şikayetçiyim.sabahları karnım inmiş oluyor sabah kahvaltı sonrası şişmeye başlıyor akşama 4 aylık hamileymişim gibi çıkıyor karnım kocaman2. Evladım olacak acaba 2. gebelik diye mi böyle Bulantım ara ara gidip geliyor öyle şiddetli değil 3-4 gün öğürmüşümdür.bulantısı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsunSadece folik asit kullanıyorum ben d vitaminim düşük çıktı dr yazdı bir d vitamini ama prospektüste hamileler kullanmasın yazıyor birde günde kaç damla dr birşey demedi o yüzden kullanmıyorum..D vitamini kullanan var mı

Çok güzel tebrikler..haftalığımız aynı sayılır hangi testleri yaptı size bende tekrar gidicem de bileyim dedim

2li tarama testi 16 agustos ta yapilacak
Bugun rutin kan verdim
Progeston yarin cikacak sonuc
Kanda Troid bakiliyor (simdilik sorun yok fakat onemli oldugu icin her gittigimde rutin kan veriyorum)
Idrar testim var sonuc yarin
Esimle kan uyusmazligi var ben negatip o pozitif
Nisan ayindaki dusugumde kurtaj sonrasi kan uyusmazligi ignesi olmustum
Bugunde kanimda bakilip haftaya cikacakmis sonuc hemen cikmiyormus ona gore igne yapilacagim sanirim gerci cogu yerde 28 hafta da yapiliyor igne yazilmis bakalim benimki nasil olacak paylasirim burada sonuclarim cikinca
Insallah hersey yolundadir saglikla kucaklariz canlarımızı şekerimmm

Merhaba bayanlar ,bende aşırı şişlikten şikayetçiyim.sabahları karnım inmiş oluyor sabah kahvaltı sonrası şişmeye başlıyor akşama 4 aylık hamileymişim gibi çıkıyor karnım kocaman2. Evladım olacak acaba 2. gebelik diye mi böyle Bulantım ara ara gidip geliyor öyle şiddetli değil 3-4 gün öğürmüşümdür.bulantısı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsunSadece folik asit kullanıyorum ben d vitaminim düşük çıktı dr yazdı bir d vitamini ama prospektüste hamileler kullanmasın yazıyor birde günde kaç damla dr birşey demedi o yüzden kullanmıyorum..D vitamini kullanan var mı
Benimde öyle bu şişlik ne olacak acaba böyle. 2. de göbüş daha çabuk büyüyecek sanırım. D vitamininde miktar önemli canım öğrenip kullanmaya özen göster.

Hic birsey yemek istemiyorum agzimin tafi hic yok.su bile kokuyo.napicam ben.hic yemek yemek istemiyorum.ne tatli ne eksi bisey yiyebiliyorum.icim yaniyo su icmek istiyorum icince midem bulaniyo.hic keyfim yok

Herkese merhaba ben de 6+1 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. Çok şükür şimdiye kadar herşey yolundaydı. Fıtil şeklinde progestan kullanıyorum. Dün kullandıktan sonra bi anda pembe kan geldi. Gece boyuncada tuvalete her gidişimde peceteye geldi. Sabah doktorum vajinal muayene ile bebeği gördü ve kalp atışını duyduk. Ama biraz önce koyu kahve pıhtı geldi. Çok tedirginim. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı

Back
X