- 16 Ocak 2018
- 1.795
- 1.579
- 83
- 37
Bende varım haftaya kontrolü olan tam 1 aydır görmedim yavrumu@Cemre YamanSEPTEMBER LOVE hepimizin haftaya kontrolü peşpeşe inşallah iyi şeyler duyarız. Geçmiyor benim için zaman gerçekten
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım haftaya kontrolü olan tam 1 aydır görmedim yavrumu@Cemre YamanSEPTEMBER LOVE hepimizin haftaya kontrolü peşpeşe inşallah iyi şeyler duyarız. Geçmiyor benim için zaman gerçekten
![]()
canım süper olur dedikodu ederiz :))çay varsa her şey güzel olur sohbet de valla❤ve amin canım benim..Hepimizin yuvası sağlıkla huzurlu bebişlerle olsun inşallah..
Gel bacım çay koydum yanına bi şeylerde var
Biraz buraların dedikodusunu yapalım senle
ben de ıslak kek yapmıştım benim oğlan istediydi alıp geleyim canlar:))
Bizi çağıran yokben de ıslak kek yapmıştım benim oğlan istediydi alıp geleyim canlar:))
Gel kiz bana birlkte gidip baskin yapalim onlaraBizi çağıran yok
Bi başıma oturuyorum evde
Bu kadın yalnız sıkılır diyen yok bakıyorum da
![]()
oy güzelim küsme sakin sen de buyur olur mu öyle bütün kızlar toplanabilsek keşke sizleri görmeden tanımadan seviyorum çok❤❤Bizi çağıran yok
![]()
Doğuma 20 kilo gideriz amaben de ıslak kek yapmıştım benim oğlan istediydi alıp geleyim canlar:))
İnşallah balım inşallahBenim de öyle canım
Yaşadığım onca sıkıntının mükafatı bebeğim
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız da hayatımız daha da anlam kazanır![]()
alırız valla sen değil güzelim ama ben o yolda ilerliyorum su anda yiyelim ya arada olmaz bir seyDoğuma 20 kilo gideriz ama
Sonra hiç deme kilo aldım diye :))
Allah ın izni ile yoktur kuZumSEPTEMBER LOVE valla ben senden beterim
Yine evham yaptım
Aşıdan sonra Elis in hareketleri azaldı
Bugün de rahim de hareket hissettim normalde göbek hizasındaydı
Bişey yoktur dimi![]()
Hamile kalmadan 63 kiloydum bi hırsla hayatımda ilk defa rejim yaptım 58 düştüm o sıra hamile olduğumu öğrendim ilk 3 ayda kusmaktan kilo verdim yemedimalırız valla sen değil güzelim ama ben o yolda ilerliyorum su anda yiyelim ya arada olmaz bir sey![]()
Bu aylarda artik kordonlariyla oyun oynamaya basliyolarmis oyle okumustum sanirim bzmkiler tam kanki olck bak oyuna da birlikte basladilar![]()
Ne çağıracağım seni annenlerde gezerken bize pas bile vermiyordun şimdi ne olduBizi çağıran yok
![]()
Yaa iki minnos iki tel saclarini yolmaya calisirlar kesin
Allah nasip eder sağlıkla kucağımıza alırsak
Pera Yı getireceğimartık ne yaparlar bilmem :)
Hayir demem yemek olsun şuara
Geliyom kuşum gidip dağıtalım masayıGel kiz bana birlkte gidip baskin yapalim onlara![]()
Bende hepinizi çok seviyorum vallaoy güzelim küsme sakin sen de buyur olur mu öyle bütün kızlar toplanabilsek keşke sizleri görmeden tanımadan seviyorum çok❤❤
İnşallah canımAllah ın izni ile yoktur kuZum
Yarın başlar oynamaya
Hangi gün senln
Ama bak kürkçü dükkanına döndümNe çağıracağım seni annenlerde gezerken bize pas bile vermiyordun şimdi ne oldu
Dimi kıss S Sevdalinka00
Sende uyma buna D dry75
Ben o kadar bilinçsiz besleniyorum ki ahh ahhBen de 20. Haftada 9 kilo almıştım. Sonra doktor kan sulandırıcı iğne başlatalım dedi. Hem kilodan hem yaştan dolayı. Korkunun gözünü seveyim. O randevudan çıktığımdan beri tuzu, abur-cuburu, ekmeği, tatlıyı kestim. 8 haftadır hiç kilo almadımtabi artık yavaş yavaş alırım diye düşünüyorum.