• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile kalmadan 63 kiloydum bi hırsla hayatımda ilk defa rejim yaptım 58 düştüm o sıra hamile olduğumu öğrendim ilk 3 ayda kusmaktan kilo verdim yemedim
Şimdi gene 63 oldum
Bide benim boyum kısa o yüZden iade kilom 55 olmalı
canım maaşallah bak ne güzel vermişsin ve cidden azcik kilo almışsın böyle de gider inşallah..ilk hamilelikte 58 ile hamile kalıp 78 ile gittim doğuma :))❤yazın 56 ya düşmüştüm yine başladık olsun napalim :))

Geliyom kuşum gidip dağıtalım masayı :KK48:

Bende hepinizi çok seviyorum valla
Göbekdaşlarım benim:KK36:

İnşallah canım
Daha randevu almadım pazartesi yada salı gideyim diyorum

Ama bak kürkçü dükkanına döndüm
Daha da kımıldayamam bi yere:KK34:
Beni dışlarsan yeğenin küser sana teyzoşu :anneadayı:
Ben o yiğen aşkına dışlamam seni kuZum
Yerim onun poposunu ben ya
Nasıl da büyümüştür şimdi oyy aşkımm benim

Geliyom kuşum gidip dağıtalım masayı :KK48:

Bende hepinizi çok seviyorum valla
Göbekdaşlarım benim:KK36:

İnşallah canım
Daha randevu almadım pazartesi yada salı gideyim diyorum

Ama bak kürkçü dükkanına döndüm
Daha da kımıldayamam bi yere:KK34:
Beni dışlarsan yeğenin küser sana teyzoşu :anneadayı:
kızlar inşallah doğumu beraber bekleyip bebişlerimizi büyütürken de kopmayalım yazalim hep ❤❤ben daha çok yazmak istiyorum ama sabah çıkıyorum 7 buçukta 5 te evdeyim ve bir çocuk da evde olunca okuyorum çoğunlukla pek yazanasam da:))

alemsiniz kızlar ya iyi ki varsınız :))
Kıyamadım gene karnındaki Kızçe sevdasına oda gelsin dimi Nurbal27 Nurbal27
Bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum valla
Birinin sıkıntı olunca öyle üzülüyorum ki
Eşime anlatıyorum onu da demek ki daraltıyorum Ki
Bir kaç gün sonra soruyor bana bir gelişme var mı nasıl oldular diye

Ben o yiğen aşkına dışlamam seni kuZum
Yerim onun poposunu ben ya
Nasıl da büyümüştür şimdi oyy aşkımm benim
Kızımı kullandım insafa geldin bak :KK48:
Geleyim mi bende şimdi:KK45:
Böyle düşündükçe heyecan basıyor beni yaa
3 ay sonra hepimiz toto temizliycez :KK53:

kızlar inşallah doğumu beraber bekleyip bebişlerimizi büyütürken de kopmayalım yazalim hep ❤❤ben daha çok yazmak istiyorum ama sabah çıkıyorum 7 buçukta 5 te evdeyim ve bir çocuk da evde olunca okuyorum çoğunlukla pek yazanasam da:))
Bende öyle düşünüyorum
Gurbette bir ailem de burda ki kızlar oldu
Ne olsa sizinle paylaşıyorum
Terapi gibi geliyor burda ki destek
Bazen bende yazamıyorum ama mümkün oldukça okumaya çalışıyorum

Allah razı olsun cidden.ben de çok üzülüyorum sıkıntı vermesin Rabbim hiç birimize inşallah alıştım çok hem de sizlere ❤

Bende eşime anlatıyorum ama eşim bana bazen kızıyor okuyorum diye
Çok etkilendiğim için
Elisi üzüyorsun deyip duruyor
Hissediyorum oda üzülüyor ama :(

Bende öyle düşünüyorum
Gurbette bir ailem de burda ki kızlar oldu
Ne olsa sizinle paylaşıyorum
Terapi gibi geliyor burda ki destek
Bazen bende yazamıyorum ama mümkün oldukça okumaya çalışıyorum
aynen güzelim ben de öyle düşünüyorum iyi geliyor cidden paylaşımlar üzülüyoruz bazen ama birçok kişinin duaya ortak olması kadar güzel bir şey olamaz birlikte kolayca doğurup kavuscaz inşallah kuzulara :dua::KK200:

aynen güzelim ben de öyle düşünüyorum iyi geliyor cidden paylaşımlar üzülüyoruz bazen ama birçok kişinin duaya ortak olması kadar güzel bir şey olamaz birlikte kolayca doğurup kavuscaz inşallah kuzulara :dua::KK200:
İnşallah canım benim :KK200::anneadayı:

Ben o kadar bilinçsiz besleniyorum ki ahh ahh
Sanki ağzıma attığım geriye bebeğime yarayacak gibi bir algı var bende
Aşamadım bunu
Midem bulana bulana yiyorum bazen ahhh ahh
Ben de ilk başlarda rahat yiyordum. Bu iğne muhabbeti olmasaydı aynen devam ederdim. Psikolojini anlıyorum canım çünkü ben de benzer bir mantıktayım. Kilo almamak beni biraz geriyor. Haftaya kontrol var. Bebişimin kilo almamasından korkuyorum ama aslında yersiz bir korku. Sen de bu düşünceyi atmaya çalış canım. Sonuçta şeker veya abur-cuburun bebeğe faydası olduğunu sanmıyorum.

Ben de ilk başlarda rahat yiyordum. Bu iğne muhabbeti olmasaydı aynen devam ederdim. Psikolojini anlıyorum canım çünkü ben de benzer bir mantıktayım. Kilo almamak beni biraz geriyor. Haftaya kontrol var. Bebişimin kilo almamasından korkuyorum ama aslında yersiz bir korku. Sen de bu düşünceyi atmaya çalış canım. Sonuçta şeker veya abur-cuburun bebeğe faydası olduğunu sanmıyorum.
Sana harfiyen katılıyorum
Ama uygulamada çok kötüyüm maalesef
Bide üstüne her karşıma gelen ne bulduysan ye bebeğin kilolu doğsun bakımı daha kolay olur gibi şeyler söylüyor
Herkes herşeyi söylüyor yani :)

Kızlar Pera artık tekme atmıyor
Ama hareketlerini hissediyorum oynuyor içimde
Acaba büyüyor yerleri daralıyor o yüzden mi tekme atmıyor , hareket ediyor
Top gibi oluyor bir o tarafa bir bu tarafa mi geçiyor benimkiler epeydir öyle ama hareket devam eder kesilmesi için erken daha canım arada sakinler normaldir. Yeri çok daraldigibda bile bazı bebekler harekete devam ediyormuş. Sen evham yapma iyidir minik. Epey önden gidiyorsun çoğumuza göre senden öğreniriz bazı şeyleri aslında :)
Kizlaaar kizlaaar oyyy bu ateş beni mahvetti akşam akşam 3 hastane gezdim 1. Si hamilesin Dr una git dedi takip edildigim hastane bebekle ilgili sikyet yoksa diğer yetişkin subemize gidin dedi sonuç hamileyim sadece parol veriyorlar ben bunu evde de iciyordum
Allah şifa versin canım bir şey gelmiyor pek elden ılık duş sirkeli ılık bezleri alnına, bilek içlerine, koltuk altlarına, ayak bileklerine sar çok ısınmadan değiştir. Parol gerektikçe al çünkü zaten hastanede en fazla onu verecek bir de serum. Bol bol su iç tuvalete çık inşallah kısa zamanda geçer.

Kızlar merhaba 27 haftayım bugün ama 1 haftadır bebeğimin hareketlerin şiddeti azaldı önceden çok hareketli bayada sert vururdu 1 haftadır sakin sadece biraz kıbırdanıyor buda beni endişelendiriyor sizde nasıl durumlar ?

Ama yemek yapmiyo kaynanasindan tasiyo yogurt kabiyla :KK53:
Yaaa elalemde ne kaynanalar var sende hasta kaynanana bakacam diye parala dur kendini :KK43:
Ya sorma.. benim kayınvalidem türünün son örneği tatlım. 2 gün evlendirsin 3 gün onu gezmeye götürmezsem suratını döker hemen. Sadece ben yokken kızıma bakıyor. Bulaşıkları bile makineye değil şavabonjn kenarına koyuyor İnan ki.

Kızlar merhaba 27 haftayım bugün ama 1 haftadır bebeğimin hareketlerin şiddeti azaldı önceden çok hareketli bayada sert vururdu 1 haftadır sakin sadece biraz kıbırdanıyor buda beni endişelendiriyor sizde nasıl durumlar ?
Hepimiz ayni korkulari yasiyoruz ara ara canim genelde pozisyon degisikligi oldgnda o sekilde hissediyoruz eger az da olsa hareketlerini hissediyosan korkma..

Back
X