İki embriyo mu konulmuştu size belki ilk ikisi de tutundu sonra biri devam edemedi tutunmaya ondan düşmüştür değer inşallah yükselir ne diyelim umudunuzu kaybetmeyin lütfenİnşallah, çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki embriyo mu konulmuştu size belki ilk ikisi de tutundu sonra biri devam edemedi tutunmaya ondan düşmüştür değer inşallah yükselir ne diyelim umudunuzu kaybetmeyin lütfenİnşallah, çok teşekkür ederim
Bende mart sonubaşlıycam tedaviye inşallah benim sorunumdatüpler aynı anda hamile olduğumuzu öğreniriz insallahAcaba eşinizin sorunu neydi ilk deneme neden olumsuz oldu. Benimde eşimde sorun morfoloji 1 sayı 6 milyon doktor direk tüp bebek dedi ben daha şoku atlatamadım ama mart sonunda başlıcam tüp bebeğe inşallah sadece negatif olursa diye cok korkuyorum.
Bekliyoruz canım inşallah güzel çıkar değerinKızlar ben artık eşimin ısrarlarına dayanamayacagım ve bu akşam ( biliyorum çok erken ama artık durduramıyorum) kandan baktıracagım. Size haber veririm
Şimdi özel bir hastaneye gidiyorum tekrar kan tahlili vericem, diliyorum ki yalnış çıkmış olsunYaaademe arkadasim öyle demee. Belki testte yanlislik oldu. Allahtan ümit kesilmez. Bekle bakalim 48 saati smdi ne olucak bakalim
olumlu ve pozitif dusun lutfen. Kimyasal olsa ilk basta daha cok dusuk cikmasi gerekmiyor mu
2 embriyo konuldu, inşallah dediğiniz gibidir her ihtimale karşı şimdi özel hastaneye gidiyorum tekrar tahlil yaptırıcamİki embriyo mu konulmuştu size belki ilk ikisi de tutundu sonra biri devam edemedi tutunmaya ondan düşmüştür değer inşallah yükselir ne diyelim umudunuzu kaybetmeyin lütfen
Hadi bakalim insallah cnm insallahh yanlis cikmistir ve degerin cok cok yuksek cikar insalllah benden de yuksek cikarŞimdi özel bir hastaneye gidiyorum tekrar kan tahlili vericem, diliyorum ki yalnış çıkmış olsun
Hadi inşallah guzel haberler bekliyoruz senden. İki embriyo yorumu cok mantıklı ve inşallah oyledir.2 embriyo konuldu, inşallah dediğiniz gibidir her ihtimale karşı şimdi özel hastaneye gidiyorum tekrar tahlil yaptırıcam
Kızlar merhaba, öncelikle hepimiz için inşallah hayırlı olur bu tedavi süreci inşallah güzel haberler alırız. Ben de ilk defa bu ay başladım tüp bebek tedavime. Yarın son kontrolüm var bir aksilik çıkmaz ise pazartesi yumurta toplama işlemi olucak ondan 2 veya 3 gün sonra transferi yaparız dedi doktorum. 26 yaşındayım, 2017 senesinde bir hamilelik yaşadım fakat düşükle sonuçlandı ve o zamandan beri ne ilaç tedavisiyle ne de aşılamayla bir daha hamilelik oluşmadı, biraz dinlendikten sonra tüp bebek tedavisi kararı aldık ve çok şükür başladık. Allahım tez zamanda güzel sonucu almayı nasip eder inşallah hepimiz için.
2 embriyo konuldu, inşallah dediğiniz gibidir her ihtimale karşı şimdi özel hastaneye gidiyorum tekrar tahlil yaptırıcam
Teşekkür ederim inşallahŞimdi okudum inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz
İnşallah, dua edin nolurHadi inşallah guzel haberler bekliyoruz senden. İki embriyo yorumu cok mantıklı ve inşallah oyledir.
Haberdar et bizi.İnşallah, dua edin nolur![]()
İnşallah senden hayırlı haberler gelir, kaçıncı günün bugünHaberdar et bizi.
Ben de az once verdim kan, cok erken biliyorum ama bakalım
4. Gun. Biliyorum çıkmayacak ama dunden beri eşim beynimi yedi, artık dayanamadımİnşallah senden hayırlı haberler gelir, kaçıncı günün bugün
Çok erken ama çıkmazsa moralini bozma sakın4. Gun. Biliyorum çıkmayacak ama dunden beri eşim beynimi yedi, artık dayanamadım
Dualarımız sizinle inşallah karışıklık olmuştur şimdiki sonucunuz çok güzel çıkar..sonuç yine aynı çıkarsa da üzülmeyin lütfen belki dediğim gibi ilk ikisi tuttuysa yüksek olmuştur şimdi tek kaldıysa ondan düşmüştür bebeğiniz sizinledir inşallah kanamaniz yok dimi bu aradaKızlar sabah verdiğim kan bir devlet hastanesinin polikliniğiydi bugün sonuç çıktığında beni aradılar tahlil sonucumu sordular doktor kayıt edicekmiş ama beni şüphelendiren arayan hanfendi başka bir isim söyledi sonra sustu hatlar karıştı dedi ismimi söyledi bu da beni tedirgin etti şimdi özel hastanede kan verdim kanı alan çalışana sordum labaratuvarda yanlış sonuç çıkma ihtimali var mı diye var dedi pazartesi ve bugün çıkan sonucumu söyledim bu kadar fark olmaması lazım dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum şuan dua ediyorum 2 saate sonucum çıkıcak
İnşallah dediğiniz gibi olurDualarımız sizinle inşallah karışıklık olmuştur şimdiki sonucunuz çok güzel çıkar..sonuç yine aynı çıkarsa da üzülmeyin lütfen belki dediğim gibi ilk ikisi tuttuysa yüksek olmuştur şimdi tek kaldıysa ondan düşmüştür bebeğiniz sizinledir inşallah kanamaniz yok dimi bu arada
Benim sonuc 4.01 cıktı yani negatifÇok erken ama çıkmazsa moralini bozma sakın