2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Acaba eşinizin sorunu neydi ilk deneme neden olumsuz oldu. Benimde eşimde sorun morfoloji 1 sayı 6 milyon doktor direk tüp bebek dedi ben daha şoku atlatamadım ama mart sonunda başlıcam tüp bebeğe inşallah sadece negatif olursa diye cok korkuyorum.
Bende mart sonubaşlıycam tedaviye inşallah benim sorunumdatüpler aynı anda hamile olduğumuzu öğreniriz insallah

Yaaa 😩 deme arkadasim öyle demee. Belki testte yanlislik oldu. Allahtan ümit kesilmez. Bekle bakalim 48 saati smdi ne olucak bakalim 😍 olumlu ve pozitif dusun lutfen. Kimyasal olsa ilk basta daha cok dusuk cikmasi gerekmiyor mu
Şimdi özel bir hastaneye gidiyorum tekrar kan tahlili vericem, diliyorum ki yalnış çıkmış olsun

İki embriyo mu konulmuştu size belki ilk ikisi de tutundu sonra biri devam edemedi tutunmaya ondan düşmüştür değer inşallah yükselir ne diyelim umudunuzu kaybetmeyin lütfen
2 embriyo konuldu, inşallah dediğiniz gibidir her ihtimale karşı şimdi özel hastaneye gidiyorum tekrar tahlil yaptırıcam

Kızlar merhaba, öncelikle hepimiz için inşallah hayırlı olur bu tedavi süreci inşallah güzel haberler alırız. Ben de ilk defa bu ay başladım tüp bebek tedavime. Yarın son kontrolüm var bir aksilik çıkmaz ise pazartesi yumurta toplama işlemi olucak ondan 2 veya 3 gün sonra transferi yaparız dedi doktorum. 26 yaşındayım, 2017 senesinde bir hamilelik yaşadım fakat düşükle sonuçlandı ve o zamandan beri ne ilaç tedavisiyle ne de aşılamayla bir daha hamilelik oluşmadı, biraz dinlendikten sonra tüp bebek tedavisi kararı aldık ve çok şükür başladık. Allahım tez zamanda güzel sonucu almayı nasip eder inşallah hepimiz için.

Transferinin oldu mu

Kızlar sabah verdiğim kan bir devlet hastanesinin polikliniğiydi bugün sonuç çıktığında beni aradılar tahlil sonucumu sordular doktor kayıt edicekmiş ama beni şüphelendiren arayan hanfendi başka bir isim söyledi sonra sustu hatlar karıştı dedi ismimi söyledi bu da beni tedirgin etti şimdi özel hastanede kan verdim kanı alan çalışana sordum labaratuvarda yanlış sonuç çıkma ihtimali var mı diye var dedi pazartesi ve bugün çıkan sonucumu söyledim bu kadar fark olmaması lazım dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum şuan dua ediyorum 2 saate sonucum çıkıcak

Kızlar sabah verdiğim kan bir devlet hastanesinin polikliniğiydi bugün sonuç çıktığında beni aradılar tahlil sonucumu sordular doktor kayıt edicekmiş ama beni şüphelendiren arayan hanfendi başka bir isim söyledi sonra sustu hatlar karıştı dedi ismimi söyledi bu da beni tedirgin etti şimdi özel hastanede kan verdim kanı alan çalışana sordum labaratuvarda yanlış sonuç çıkma ihtimali var mı diye var dedi pazartesi ve bugün çıkan sonucumu söyledim bu kadar fark olmaması lazım dedi ama ne kadar doğrudur bilemiyorum şuan dua ediyorum 2 saate sonucum çıkıcak
Dualarımız sizinle inşallah karışıklık olmuştur şimdiki sonucunuz çok güzel çıkar..sonuç yine aynı çıkarsa da üzülmeyin lütfen belki dediğim gibi ilk ikisi tuttuysa yüksek olmuştur şimdi tek kaldıysa ondan düşmüştür bebeğiniz sizinledir inşallah kanamaniz yok dimi bu arada

Dualarımız sizinle inşallah karışıklık olmuştur şimdiki sonucunuz çok güzel çıkar..sonuç yine aynı çıkarsa da üzülmeyin lütfen belki dediğim gibi ilk ikisi tuttuysa yüksek olmuştur şimdi tek kaldıysa ondan düşmüştür bebeğiniz sizinledir inşallah kanamaniz yok dimi bu arada
İnşallah dediğiniz gibi olur 🙏 kanama lekelenme falan yok hatta az önce jeli sıktım vajinadan dedim kanama falan varsa kahverengi bi tortu gelir dedim ama hiç birşey yok, sonuç aynı gelirse üzülsemde faydası yok kendimi bir daha ki tedavi için toparlamaya çalışıcam

Back
X