Kızlar ilginiz ve duanız için hepinize çok teşekkür ediyorum, sonucum yine aynı çıktı sabah ki kan tahlilim doğruymuş yani, şuan mecbur cumartesi gününü bekliycem o gün çıkan değere göre doktor gidişatımızı belirler. Hayırlısı artık napalım değer 5'in altına inmedikçe kanama gelmedikçe hala umut var olmasada bir daha ki tedavimiz var sadece dondurulmuşlarım olmadığı için maddi manevi baştan başlamamız gerekicek ama olsun sağlığımız iyi olsunda önemli olan o. Allah şuan bekleyenlere güzrl haberler nasip etsin inşallah.
Yaaa arkadaşım çok üzüldümKızlar ilginiz ve duanız için hepinize çok teşekkür ediyorum, sonucum yine aynı çıktı sabah ki kan tahlilim doğruymuş yani, şuan mecbur cumartesi gününü bekliycem o gün çıkan değere göre doktor gidişatımızı belirler. Hayırlısı artık napalım değer 5'in altına inmedikçe kanama gelmedikçe hala umut var olmasada bir daha ki tedavimiz var sadece dondurulmuşlarım olmadığı için maddi manevi baştan başlamamız gerekicek ama olsun sağlığımız iyi olsunda önemli olan o. Allah şuan bekleyenlere güzrl haberler nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun. Cidden üzüldüm. İnşallah embriyolardan biri tutunmuştur ve değerin geri yükselir.Kızlar ilginiz ve duanız için hepinize çok teşekkür ediyorum, sonucum yine aynı çıktı sabah ki kan tahlilim doğruymuş yani, şuan mecbur cumartesi gününü bekliycem o gün çıkan değere göre doktor gidişatımızı belirler. Hayırlısı artık napalım değer 5'in altına inmedikçe kanama gelmedikçe hala umut var olmasada bir daha ki tedavimiz var sadece dondurulmuşlarım olmadığı için maddi manevi baştan başlamamız gerekicek ama olsun sağlığımız iyi olsunda önemli olan o. Allah şuan bekleyenlere güzrl haberler nasip etsin inşallah.
Canını sıkma lutfen, her serde vardır bir hayir. Son anda tutunan bircok hikaye duydum, hic belli olmaz yani. Olmazsa da dunyanın sonu degilKızlar ilginiz ve duanız için hepinize çok teşekkür ediyorum, sonucum yine aynı çıktı sabah ki kan tahlilim doğruymuş yani, şuan mecbur cumartesi gününü bekliycem o gün çıkan değere göre doktor gidişatımızı belirler. Hayırlısı artık napalım değer 5'in altına inmedikçe kanama gelmedikçe hala umut var olmasada bir daha ki tedavimiz var sadece dondurulmuşlarım olmadığı için maddi manevi baştan başlamamız gerekicek ama olsun sağlığımız iyi olsunda önemli olan o. Allah şuan bekleyenlere güzrl haberler nasip etsin inşallah.
Evet hala umut var bakalım artık ya herşeyin hayırlısı ama iyiyim çok şükür, hemen umudumu kaybetmiycem defalarca senelerce denemiş insanlar var yaşım genç yolun başındayım, vardır bunda da bir hayır, çok teşekkür ederimCanını sıkma lutfen, her serde vardır bir hayir. Son anda tutunan bircok hikaye duydum, hic belli olmaz yani. Olmazsa da dunyanın sonu degil
Çok teşekkür ederim, inşallah bir mucize olurGeçmiş olsun. Cidden üzüldüm. İnşallah embriyolardan biri tutunmuştur ve değerin geri yükselir.
Bu şekilde ilk defa başıma geldi o yüzden benimde hiçbir fikrim yok ama doktorum ilaca devam diyip cumartesi tekrar baktır dediyse vardır bir bildiği, şuan kendimi bırakırsam bir daha ki tedavi için kendime kötülük yapmış olurum o yüzden hala umutluyumYaaa arkadaşım çok üzüldümniye boyle olmus anlamadim. Sonradan böylede olabiliyormus mu yani bilemedim. Kanama yok hicbirsey yok inanki cok uzuldum
Yaaa tabikiii umutluyuzz tutucak lutfen kendine negatif enerji yukleme. Hala umudumuz war degerin33 yani 5 degil 6 degil ya da 0.1 degil yani uzme kendini. Bu aksam sevdigin seyleri ye sevdigin seyleri yap ve sevdigin yerlere git biraz moral dol. Kotuyu dusunme hemen. Belki iki gun sonra bakicaz olmus 200küsür. Bak son anda tutunanlarda warmis. Hala umudumuz varBu şekilde ilk defa başıma geldi o yüzden benimde hiçbir fikrim yok ama doktorum ilaca devam diyip cumartesi tekrar baktır dediyse vardır bir bildiği, şuan kendimi bırakırsam bir daha ki tedavi için kendime kötülük yapmış olurum o yüzden hala umutluyum
Transferin 11. günü kanda beta hcg 107,1 çıktı bugün 14. günüm doktorumun tahlil istediği gündü ve kan tahlilim 33,5 çıktı fakat içimde bir tedirginlik olunca inanmakta zorlandım akşam özel bir hastaneye gidip tekrar kan verdim ve sonuç doğru çıktı değer yine 33'tü. Sabah verdiğim kanda ki değeri doktoruma ilettim ilaçlara devam et 48 saat sonra tekrar kan ver dedi ve şimdi cumartesi gününü bekliyorum değerim ne çıkarsa doktorum ona göre yolumu çizicektir, 3. gün embriyosu ve 2 embriyo transferi olmuştu sanırım yavaş yavaş düşüşteyiz, herşeyin hayırlısıBen olayı tam bilmiyorum bi anlatır misin sorun ne
İnşallah arkadaşım, umarım ben de o mucizeleri yaşayanlardan olurum ama sanki içime doğdu, geçen gece çok kötü rüya görmüştüm uyandım tekrar daldım uykuya sonra kötü bir sancıyla uyandım dediğim tek şey düşük yapıyorum dedim kanama falan varmı diye baktım ama olmayınca boşuna sıkmışım dedim kendimi. Olacağı varsa olur rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz elbet vardır bir bildiğiYaaa tabikiii umutluyuzz tutucak lutfen kendine negatif enerji yukleme. Hala umudumuz war degerin33 yani 5 degil 6 degil ya da 0.1 degil yani uzme kendini. Bu aksam sevdigin seyleri ye sevdigin seyleri yap ve sevdigin yerlere git biraz moral dol. Kotuyu dusunme hemen. Belki iki gun sonra bakicaz olmus 200küsür. Bak son anda tutunanlarda warmis. Hala umudumuz var
Ben de öyle umuyorum inşallah öyle olur, teşekkür ederimGeçmiş olsun. Cidden üzüldüm. İnşallah embriyolardan biri tutunmuştur ve değerin geri yükselir.
Peki canim doktor sundan dusmus degerin bundan dusmus iste atiyorum baska igne daha yazdim iwir ziwir herhangi bir aciklama yapmadi miİnşallah arkadaşım, umarım ben de o mucizeleri yaşayanlardan olurum ama sanki içime doğdu, geçen gece çok kötü rüya görmüştüm uyandım tekrar daldım uykuya sonra kötü bir sancıyla uyandım dediğim tek şey düşük yapıyorum dedim kanama falan varmı diye baktım ama olmayınca boşuna sıkmışım dedim kendimi. Olacağı varsa olur rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz elbet vardır bir bildiği
[/QUOTE
Bence de 4.güne göre değer iyi 2 gün sonra tekrar baktır artacak gibi ay çok heyacanlı ya ben korkuyorum valla:)ama benim belim ağrıyor adet olacak miş gibiyimBenim sonuc 4.01 cıktı yani negatif
Cok da umudum kalmdı açıkcası ama bakalım hayırlısı, sen de yarın deneseneBence de 4.güne göre değer iyi 2 gün sonra tekrar baktır artacak gibi ay çok heyacanlı ya ben korkuyorum valla:)ama benim belim ağrıyor adet olacak miş gibiyim
Transferin 11. günü kanda beta hcg 107,1 çıktı bugün 14. günüm doktorumun tahlil istediği gündü ve kan tahlilim 33,5 çıktı fakat içimde bir tedirginlik olunca inanmakta zorlandım akşam özel bir hastaneye gidip tekrar kan verdim ve sonuç doğru çıktı değer yine 33'tü. Sabah verdiğim kanda ki değeri doktoruma ilettim ilaçlara devam et 48 saat sonra tekrar kan ver dedi ve şimdi cumartesi gününü bekliyorum değerim ne çıkarsa doktorum ona göre yolumu çizicektir, 3. gün embriyosu ve 2 embriyo transferi olmuştu sanırım yavaş yavaş düşüşteyiz, herşeyin hayırlısı
O mucizeyi yaşaman çok güzel, değer 0'a inmedikçe kanama gelmedikçe umudumu kesmiycem, çok zor bir durummuş bu belirsizlik Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah dediğin gibi olurda cumartesi değeri yükselmiş görürümIki embriyo olduğu için belki biri son anda tutunmamistir. Benim de degerlerim hiç iki katı artmamisti çok zor günler geçirdim sonra kalp atışları duyulmadı kürtaj dendi ama bekledim riske girene kadar Allaha şükür oğlum şimdi gayet iyi sende inşallah bu günleri atlatirsin
Yok canım sadece ilaçlarına devam et 48 saat sonra tekrarla dedi o kadarPeki canim doktor sundan dusmus degerin bundan dusmus iste atiyorum baska igne daha yazdim iwir ziwir herhangi bir aciklama yapmadi mi
Siz toplan kac gun gelistirme ignesi vurmustunuz? Dozu kac ayarlanmisti diye sormustum. Bir de catlamama ignesini toplam kac gun vurdunuz diye soracaktim cevaplar gelmeyince sormadim. Aon sorumda toplama ayinda transfer olan varsa toplandiktan kac gun sonra transfer yapiliyor diyecektim.Bence erken zaten cıkmaması normal ama açıkcası benim umudum yok. Tutmadı benim bence. Hayırlısı
ben sorunu hatırlamıyorum ama burda genelde birileri cevaplıyor mutlaka
O mucizeyi yaşaman çok güzel, değer 0'a inmedikçe kanama gelmedikçe umudumu kesmiycem, çok zor bir durummuş bu belirsizlik Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah dediğin gibi olurda cumartesi değeri yükselmiş görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?