İnşallah aynı gelmez sonuç bizi haberdar edin inşallah ikinizden de güzel haberler alırız Allah'ın izniyleİnşallah dediğiniz gibi olurkanama lekelenme falan yok hatta az önce jeli sıktım vajinadan dedim kanama falan varsa kahverengi bi tortu gelir dedim ama hiç birşey yok, sonuç aynı gelirse üzülsemde faydası yok kendimi bir daha ki tedavi için toparlamaya çalışıcam
Negatif değil bence çok erken 4.gununuz dimi bugünBenim sonuc 4.01 cıktı yani negatif
Bilimsel olarak evet ama bence hamilesin ve 2 gün sonra tekrarladığında kesin yükselmiş olucak 4.01 değeri 5'e çok yakın bir değer moralini bozma bu değer bile bu günde çok güzrl çıkmış kiminde 0.100 'lerde falan çıkıyoBenim sonuc 4.01 cıktı yani negatif
Hem kana bile 7. 8.gunde karışıyor şuan tutunma aşamasında rahime o yüzden moralinizi bozmayin gününüz gelince test yapın erkenden yapıp üzülmeyin lutfenNegatif değil bence çok erken 4.gununuz dimi bugün
Bana da öyle geldi inşallah iki gün sonra katlanarak artar devam eder sağlıklaBilimsel olarak evet ama bence hamilesin ve 2 gün sonra tekrarladığında kesin yükselmiş olucak 4.01 değeri 5'e çok yakın bir değer moralini bozma bu değer bile bu günde çok güzrl çıkmış kiminde 0.100 'lerde falan çıkıyo
4. günde bu değer çıktıysa diğer günlerde güzel artış yapıcağını düşünüyorum, hayırlı sonuçlar alır inşallahBana da öyle geldi inşallah iki gün sonra katlanarak artar devam eder sağlıkla
Amin inşallah..4. günde bu değer çıktıysa diğer günlerde güzel artış yapıcağını düşünüyorum, hayırlı sonuçlar alır inşallah
Teşekkür
Teşekkür ederim inşallah
Benim sonuc 4.01 cıktı yani negatif
Bakalım hayırlısı artık. Yapmayı hiç istemiyordum zaten ama napalım artık. Hayırlıysa olsun degilse birsey mani olsunBilimsel olarak evet ama bence hamilesin ve 2 gün sonra tekrarladığında kesin yükselmiş olucak 4.01 değeri 5'e çok yakın bir değer moralini bozma bu değer bile bu günde çok güzrl çıkmış kiminde 0.100 'lerde falan çıkıyo
Evet eşim ısrar etti mecburen yaptırdımDaha çok erken senin aceleyle etmişsin moralini bozma boş yere
Haklısın, hayırlısı artık bakalımHem kana bile 7. 8.gunde karışıyor şuan tutunma aşamasında rahime o yüzden moralinizi bozmayin gününüz gelince test yapın erkenden yapıp üzülmeyin lutfen
Sen ne yaptın, sonucunu bekliyorum4. günde bu değer çıktıysa diğer günlerde güzel artış yapıcağını düşünüyorum, hayırlı sonuçlar alır inşallah
Daha çıkmadı ya iyice sıkıntı bastı artık bana bugün çok yoruldum psikolojik olarakSen ne yaptın, sonucunu bekliyorum
Sonucunu bende merakla bekliyorum inşallah yanlışlık olmuştur =)Daha çıkmadı ya iyice sıkıntı bastı artık bana bugün çok yoruldum psikolojik olarak
Hepimiz içim öyle valla, bu süreç yeterince yorucu bir de bu belirsizlik çok daha zorBakalım hayırlısı artık. Yapmayı hiç istemiyordum zaten ama napalım artık. Hayırlıysa olsun degilse birsey mani olsun
Yok canım daha çıkmadı bekliyorum halaCanim cikti mi sonucc senden haber bekliyorum
Tmm cnm dualarim seninle inşallah degerin yukselmistir. Bugun cikan test sonucuda insallah baskasina aittirYok canım daha çıkmadı bekliyorum hala
İnşallahhhSonucunu bende merakla bekliyorum inşallah yanlışlık olmuştur =)
Umarım öyle olur çok tedirginimTmm cnm dualarim seninle inşallah degerin yukselmistir. Bugun cikan test sonucuda insallah baskasina aittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?