Hiçbirsey hissetmiyorsun, seni goturuyorlar ve iyi uykular deyip uyutuyorlar. Kendine geldiginde 10 dk falan gecmiş olur. Hiç acı hissetmedim ama aynı gun ve sonraki gun idrara çıkarken farklı birsey hissediyorsun. Hiçbirsey yok korkulacakKizlar bu gece yumurta catlatma igne mi vurucam pazar gunu de opu islemi olucak.bana tecrubelerinizi anlatir msniz ben cok korkuyorum ya kotu bisey olursa diye.oncesi ve sonrasi neler oluyor agriniz oldu mu islemden ne zamn sonra kendinize geldiniz
Sagol canim birazda olsun rahatladimHiçbirsey hissetmiyorsun, seni goturuyorlar ve iyi uykular deyip uyutuyorlar. Kendine geldiginde 10 dk falan gecmiş olur. Hiç acı hissetmedim ama aynı gun ve sonraki gun idrara çıkarken farklı birsey hissediyorsun. Hiçbirsey yok korkulacak
Transferden sonra pozitif sonuç alanlara birşey sormak istiyorum göğüslerdeki aşırı hassasiyet bende transferden birkaç gün sonra azalmaya başladı yarın 9. Gün şu an hassasiyet yada dolgunduk bittisizde bu nasıldı
Ben belirtilerimde de söylemiştim transferden sonra ki ilk günlerde azalmıştı sonra yavaş yavaş tekrardan başladı ama sen hamileliği bununla bağdaştırma sakın her hamile kadın illa ki göğüs hassasiyeti yaşıyacak diye birşey yok kimi kadının hamile kaldıktan birkaç ay sonra başlıyo bünyeden bünyeye değişiyor, göğüs hassasiyetim yok hamile değilim deme sakın :)Transferden sonra pozitif sonuç alanlara birşey sormak istiyorum göğüslerdeki aşırı hassasiyet bende transferden birkaç gün sonra azalmaya başladı yarın 9. Gün şu an hassasiyet yada dolgunduk bittisizde bu nasıldı
Gebelik olsa da olmasa da ilaçlardan dolayı o hassasiyet çoğu insanda oluyor. Aynen ben de böyle hassasiyet azaldı herhalde tutmadı diyerek gittm kan tahliline ama çok şükür pozitifi gördük. Başka hiçbir belirtim olmadı, rutin hayatıma devam ettim, hiçbir şey anlamadım. O yüzden olumsuz düşünmeyin:)Transferden sonra pozitif sonuç alanlara birşey sormak istiyorum göğüslerdeki aşırı hassasiyet bende transferden birkaç gün sonra azalmaya başladı yarın 9. Gün şu an hassasiyet yada dolgunduk bittisizde bu nasıldı
Gebelik olsa da olmasa da ilaçlardan dolayı o hassasiyet çoğu insanda oluyor. Aynen ben de böyle hassasiyet azaldı herhalde tutmadı diyerek gittm kan tahliline ama çok şükür pozitifi gördük. Başka hiçbir belirtim olmadı, rutin hayatıma devam ettim, hiçbir şey anlamadım. O yüzden olumsuz düşünmeyin:)
Ben belirtilerimde de söylemiştim transferden sonra ki ilk günlerde azalmıştı sonra yavaş yavaş tekrardan başladı ama sen hamileliği bununla bağdaştırma sakın her hamile kadın illa ki göğüs hassasiyeti yaşıyacak diye birşey yok kimi kadının hamile kaldıktan birkaç ay sonra başlıyo bünyeden bünyeye değişiyor, göğüs hassasiyetim yok hamile değilim deme sakın :)
Çıkabilir ama beklemen daha doğru, bu sefer pozitif çıkarsa değer düşük diye üzülüceksin yükselir mi acaba diye strese sokucaksın kendini o yüzden sabrın varsa bekle derim :)Daha önce 5 düşük yaşadım normal yolla . Onlarda göğüs hassasiyeti vardı ama öğrendikten sonra mı önce mi hatırlamıyorum o yüzden sormuştum. Umarım pozitifi görebilirim burada bekleyen tüm arkadaşlarda görürBgn 9. Gün artık baktırsam çıkar herhalde ama pazartesiyi bekleyeceğm sanırım.
Günaydın :) bende ki gelişme öğleden sonra belli olur daha kan vermedim. Sen nasılsın nasıl gidiyoGunaydin herkese, var mi kimsede bir gelişme?
Hadi inş guzel sonuclar bekliyoruz senden. Ben de kan verdim , bugun 6. Gunum ve degerim 8 çıktı. Yani düşük gidiyor. 2 gun once 4 dü deger. Hayırlısı bakalımGünaydın :) bende ki gelişme öğleden sonra belli olur daha kan vermedim. Sen nasılsın nasıl gidiyo
Hadi inş guzel sonuclar bekliyoruz senden. Ben de kan verdim , bugun 6. Gunum ve degerim 8 çıktı. Yani düşük gidiyor. 2 gun once 4 dü deger. Hayırlısı bakalım
İdrarda çıkmz ya, çok erken idrar içinInşallah yükselir pınar hiç belli olmaz bende sabah idrarda bakayım dedim negatif valla5.günüm
Insanlar 4. Gun nasıl ogreniyor anlam veremiyorum ya, eşimin bir arkadaşı 4 digeri de 6. Gun idrarda pozitifi gormuş. Ya bizimki kesin negatif ondan çıkmıyor ya da başka bir anormallik varInşallah yükselir pınar hiç belli olmaz bende sabah idrarda bakayım dedim negatif valla5.günüm
Ama 2 katına yükselmiş ayrıca erken olduğu için bu kadar düşük, şuan ki duruma göre hamilesin zaten değerin 5'in üstünde sonuçta. Kendini strese sokma önemli günlerdesin transferden sonra ilk 1 hafta çok önemli dikkat etHadi inş guzel sonuclar bekliyoruz senden. Ben de kan verdim , bugun 6. Gunum ve degerim 8 çıktı. Yani düşük gidiyor. 2 gun once 4 dü deger. Hayırlısı bakalım
Senin kaçıncı gün embriyosuydu, testte erken çıkanların çoğu 5. gün embriyosu olabiliyor bir de gebelik hormonu kiminde daha geç geçiyor idraraInsanlar 4. Gun nasıl ogreniyor anlam veremiyorum ya, eşimin bir arkadaşı 4 digeri de 6. Gun idrarda pozitifi gormuş. Ya bizimki kesin negatif ondan çıkmıyor ya da başka bir anormallik var
Benim de 5. Gun embriyosu ve 2 tane transfer edildiSenin kaçıncı gün embriyosuydu, testte erken çıkanların çoğu 5. gün embriyosu olabiliyor bir de gebelik hormonu kiminde daha geç geçiyor idrara
Bak olabilir 4.gün nasıl çıkıyor gerçekten tuhaf:) ablam devamlı bebek görüyorum diyor güya kimseye söylemeyecektik herkes olumlu olacak diye düşünüyor.benimde şimdi yine belimde ağrı adet olacak misim gibi sanki rahat olmayı kafadan atmayı bir becerebilsek herşey çok daha kolay olacak aslındaInsanlar 4. Gun nasıl ogreniyor anlam veremiyorum ya, eşimin bir arkadaşı 4 digeri de 6. Gun idrarda pozitifi gormuş. Ya bizimki kesin negatif ondan çıkmıyor ya da başka bir anormallik var
Günydın sen bugün tekrarlayacak mısın testiGunaydin herkese, var mi kimsede bir gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?