2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Kizlar bu gece yumurta catlatma igne mi vurucam pazar gunu de opu islemi olucak.bana tecrubelerinizi anlatir msniz ben cok korkuyorum ya kotu bisey olursa diye.oncesi ve sonrasi neler oluyor agriniz oldu mu islemden ne zamn sonra kendinize geldiniz
Hiçbirsey hissetmiyorsun, seni goturuyorlar ve iyi uykular deyip uyutuyorlar. Kendine geldiginde 10 dk falan gecmiş olur. Hiç acı hissetmedim ama aynı gun ve sonraki gun idrara çıkarken farklı birsey hissediyorsun. Hiçbirsey yok korkulacak

Transferden sonra pozitif sonuç alanlara birşey sormak istiyorum göğüslerdeki aşırı hassasiyet bende transferden birkaç gün sonra azalmaya başladı yarın 9. Gün şu an hassasiyet yada dolgunduk bittisizde bu nasıldı

Sagol canim birazda olsun rahatladim

Ben belirtilerimde de söylemiştim transferden sonra ki ilk günlerde azalmıştı sonra yavaş yavaş tekrardan başladı ama sen hamileliği bununla bağdaştırma sakın her hamile kadın illa ki göğüs hassasiyeti yaşıyacak diye birşey yok kimi kadının hamile kaldıktan birkaç ay sonra başlıyo bünyeden bünyeye değişiyor, göğüs hassasiyetim yok hamile değilim deme sakın :)

Gebelik olsa da olmasa da ilaçlardan dolayı o hassasiyet çoğu insanda oluyor. Aynen ben de böyle hassasiyet azaldı herhalde tutmadı diyerek gittm kan tahliline ama çok şükür pozitifi gördük. Başka hiçbir belirtim olmadı, rutin hayatıma devam ettim, hiçbir şey anlamadım. O yüzden olumsuz düşünmeyin:)

Çok teşekkür ederim inşallah benimde öyle olur içim rahatladı biraz

Daha önce 5 düşük yaşadım normal yolla . Onlarda göğüs hassasiyeti vardı ama öğrendikten sonra mı önce mi hatırlamıyorum o yüzden sormuştum. Umarım pozitifi görebilirim burada bekleyen tüm arkadaşlarda görürBgn 9. Gün artık baktırsam çıkar herhalde ama pazartesiyi bekleyeceğm sanırım.

Çıkabilir ama beklemen daha doğru, bu sefer pozitif çıkarsa değer düşük diye üzülüceksin yükselir mi acaba diye strese sokucaksın kendini o yüzden sabrın varsa bekle derim :)

Günaydın :) bende ki gelişme öğleden sonra belli olur daha kan vermedim. Sen nasılsın nasıl gidiyo
Hadi inş guzel sonuclar bekliyoruz senden. Ben de kan verdim , bugun 6. Gunum ve degerim 8 çıktı. Yani düşük gidiyor. 2 gun once 4 dü deger. Hayırlısı bakalım

Inşallah yükselir pınar hiç belli olmaz bende sabah idrarda bakayım dedim negatif valla5.günüm

Inşallah yükselir pınar hiç belli olmaz bende sabah idrarda bakayım dedim negatif valla5.günüm
Insanlar 4. Gun nasıl ogreniyor anlam veremiyorum ya, eşimin bir arkadaşı 4 digeri de 6. Gun idrarda pozitifi gormuş. Ya bizimki kesin negatif ondan çıkmıyor ya da başka bir anormallik var

Hadi inş guzel sonuclar bekliyoruz senden. Ben de kan verdim , bugun 6. Gunum ve degerim 8 çıktı. Yani düşük gidiyor. 2 gun once 4 dü deger. Hayırlısı bakalım
Ama 2 katına yükselmiş ayrıca erken olduğu için bu kadar düşük, şuan ki duruma göre hamilesin zaten değerin 5'in üstünde sonuçta. Kendini strese sokma önemli günlerdesin transferden sonra ilk 1 hafta çok önemli dikkat et

Insanlar 4. Gun nasıl ogreniyor anlam veremiyorum ya, eşimin bir arkadaşı 4 digeri de 6. Gun idrarda pozitifi gormuş. Ya bizimki kesin negatif ondan çıkmıyor ya da başka bir anormallik var
Senin kaçıncı gün embriyosuydu, testte erken çıkanların çoğu 5. gün embriyosu olabiliyor bir de gebelik hormonu kiminde daha geç geçiyor idrara

Bak olabilir 4.gün nasıl çıkıyor gerçekten tuhaf:) ablam devamlı bebek görüyorum diyor güya kimseye söylemeyecektik herkes olumlu olacak diye düşünüyor.benimde şimdi yine belimde ağrı adet olacak misim gibi sanki rahat olmayı kafadan atmayı bir becerebilsek herşey çok daha kolay olacak aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…