2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Arkadaşlar hepinizin sonuçları hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben hiç test yapmadan 10. Gün direk 0 ile negatif sonuç aldım ilk denememdi yıkıldım resmen.Tutan arkadaşlar nelere dikkat etti acaba ben işten rapor aldım 7 gün dvamlı olmasada yatarak dinlendim ama tutmadı😞😞

Benim bu gün iğnelerin 7. Günü az önce dr geldim e2 71 çıktı yumurtalar gelişmiyormuş iki gün daha kullan böyle giderse tedavi iptal dedi morelim çok kötü neden böyle oluyor benim gibi tedavi iptal olan var mı😔
Insanın elinde değil biliyorum iptal olursa da tekrar başlayacaksın inşallah incir ceviz fındık bunlardan ye ananas ye ben her ay kendime değişik şeyler yapıyordum kızıyordu eşim hep. Ama bitkisel tedavi de çok önemli yaşın kaç ne kadar oldu evleneli

Arkadaşlar hepinizin sonuçları hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben hiç test yapmadan 10. Gün direk 0 ile negatif sonuç aldım ilk denememdi yıkıldım resmen.Tutan arkadaşlar nelere dikkat etti acaba ben işten rapor aldım 7 gün dvamlı olmasada yatarak dinlendim ama tutmadı😞😞
Bence nasip çalışan arkadaşlar var hemen işe başlamış tutmuş bende hiç yatamadım hiçbirşeye dikkat edemedim eden arkadaşlarda var nasip bence tamamen

Üzülme desemde fayda etmeyecek biliyorum çünkü ilk denememde benimde negatifti ikincisinde pozitifi gördüm dün ben ilk transverimde 4 gün yattım diğer günler çalıştım tutmadı bu transverimde dondurulmus 5 ci gun empriosu yla transver oldum iki tane bu kez hep yattım tuvalet dışında crino leli koyduğumda 15 dakika yürüyordum birde hiç is yapmadım anlamda kaldım ablam baktı bana

Arkadasım valla ben çalışıyorum, transfer ertesi gun izin almıştım 1 gun ama evde 3 yaşında oglum var. Inan hiç yatamadım hep koşturdum o gun. Sonrasında da hep ayaktaydım ce hala ayaktayım. Yaşım 38 aslında benim dikkat etmem lazımdı ama dr umda yatma dedi bana. Normal hayatına devam et dedi.
Ben pek dinlenme ile alakalı oldugunı dusunmuyorum.
Herseyin hayırlısı...

Insanın elinde değil biliyorum iptal olursa da tekrar başlayacaksın inşallah incir ceviz fındık bunlardan ye ananas ye ben her ay kendime değişik şeyler yapıyordum kızıyordu eşim hep. Ama bitkisel tedavi de çok önemli yaşın kaç ne kadar oldu evleneli
ben 29 yaşındayım çok şükür 12 yaşında kızım 8 yaşında oğlum var ama 3 çocukta böyle şeyler yaşicağımı hiç düşünmemiştim erken yaşta menepoz yumurtalar tam bitmeden tüp yapalım dedik ama olmadı 😔

Arkadasım valla ben çalışıyorum, transfer ertesi gun izin almıştım 1 gun ama evde 3 yaşında oglum var. Inan hiç yatamadım hep koşturdum o gun. Sonrasında da hep ayaktaydım ce hala ayaktayım. Yaşım 38 aslında benim dikkat etmem lazımdı ama dr umda yatma dedi bana. Normal hayatına devam et dedi.
Ben pek dinlenme ile alakalı oldugunı dusunmuyorum.
Herseyin hayırlısı...

Öyle herşeyin hayırlısı. Doktorun ilgisizliği daha çok üzüyor insanı.Neden olabilir diyorum geçiştiriyor dondurulmuşlarla bir daha deneriz diyor.Peki diyorum atladığımız bir şey var mı bakın ben biliyorsunuz normal yolla 5 düşük daha yaşadım başka bir sıkıntı olmasın diyorumm. Aaaaaaa ben onlara bakmadım tamam o zaman size bir iğne tedavisi yazalım diyor.Hiç ümidim kalmadı gerçekten :(

Üzülme desemde fayda etmeyecek biliyorum çünkü ilk denememde benimde negatifti ikincisinde pozitifi gördüm dün ben ilk transverimde 4 gün yattım diğer günler çalıştım tutmadı bu transverimde dondurulmus 5 ci gun empriosu yla transver oldum iki tane bu kez hep yattım tuvalet dışında crino leli koyduğumda 15 dakika yürüyordum birde hiç is yapmadım anlamda kaldım ablam baktı bana
Sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 2. tedaviye hemen mi başladınız?Ben sanırım bir süre toparlayamam kendimi.

Sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 2. tedaviye hemen mi başladınız?Ben sanırım bir süre toparlayamam kendimi.
Teşekkür ederim amin inşaallah allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. İkinci adet döneminde başlayalım dedi doktorum öyle başladık ilk 3 gün bende çok kötüydüm alisiyorsun sonradan üzülmuyorsun allahım sabrını veriyor hayırlı böyleymis allahimin taktiri diye düşündüm doğru zaman değilmiş diye düşündüm senin varmi dondurulmuslarin

Teşekkür ederim amin inşaallah allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. İkinci adet döneminde başlayalım dedi doktorum öyle başladık ilk 3 gün bende çok kötüydüm alisiyorsun sonradan üzülmuyorsun allahım sabrını veriyor hayırlı böyleymis allahimin taktiri diye düşündüm doğru zaman değilmiş diye düşündüm senin varmi dondurulmuslarin

5 tane embriyo vardı bir tanesi transfer edildi diğerleri donduruldu ama doktoruma pek güvenemiyorum artık.Sanki bir şeyi atlıyormuşuz gibi geliyor bana.Belki rahimde bir terslik var ona bakmak lazım hiç öyle bir şey tavsiye etmiyor.

5 düşük artı A kalite bir embriyonun transferinin negatif olmasının bir sebebi vardır diye düşünüyorum.Tabi kısmet hepsi.

Öyle herşeyin hayırlısı. Doktorun ilgisizliği daha çok üzüyor insanı.Neden olabilir diyorum geçiştiriyor dondurulmuşlarla bir daha deneriz diyor.Peki diyorum atladığımız bir şey var mı bakın ben biliyorsunuz normal yolla 5 düşük daha yaşadım başka bir sıkıntı olmasın diyorumm. Aaaaaaa ben onlara bakmadım tamam o zaman size bir iğne tedavisi yazalım diyor.Hiç ümidim kalmadı gerçekten :KK43:
Başka bir doktora mı gitsen acaba. Cunku bence tüp bebekte en onemli unsur dr. Bizden tum gecmişimiz ve eşimin ve benim tüm tahlillerimiz istendi ve ona gore bir protokole başlandı. Eger olumsuz olsa dahi benimkinde dr hatası veya ihmali oldugunu dusunmem açıkcası.

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler diliyorum.Sizde Samsun da tedavi oluyorsunuz sanırım özel olmazsa hangi doktor acaba?
Yoo tabi ki medikal park tayfun bey e yaptı tedavimi. Kendisinden memnunum pozitif bir adam bana put gibi yatma dedi normal hayatına dön dedi valla yatarım diyordun ama hiç yatamadim sadece hastanede çalışıyorum izin aldım

5 tane embriyo vardı bir tanesi transfer edildi diğerleri donduruldu ama doktoruma pek güvenemiyorum artık.Sanki bir şeyi atlıyormuşuz gibi geliyor bana.Belki rahimde bir terslik var ona bakmak lazım hiç öyle bir şey tavsiye etmiyor.

5 düşük artı A kalite bir embriyonun transferinin negatif olmasının bir sebebi vardır diye düşünüyorum.Tabi kısmet hepsi.
Nerde tedavi görüyorsun benim ikincisinde kan verdim progestan değerine baktı o güzel çıktı kansizlik vardi balık yağı birde vitamin damla verdi onun dışında birseyé bakmadı

Öyle herşeyin hayırlısı. Doktorun ilgisizliği daha çok üzüyor insanı.Neden olabilir diyorum geçiştiriyor dondurulmuşlarla bir daha deneriz diyor.Peki diyorum atladığımız bir şey var mı bakın ben biliyorsunuz normal yolla 5 düşük daha yaşadım başka bir sıkıntı olmasın diyorumm. Aaaaaaa ben onlara bakmadım tamam o zaman size bir iğne tedavisi yazalım diyor.Hiç ümidim kalmadı gerçekten :KK43:
Düşük yaşıyorsan sen normal bir şekilde hamile kalıyorsun ama tutunma sıkıntısı yaşıyorsun demek ki ya pıhtılaşma problemi var ya da. Benim rahimde incelik vardı ama kalınlaştı bu tedavide ama nar suyu havuç suyu ananas yedim bir de karbonatlı su içtim ama karbonatli suyu kistim var onun için içmiştim

Kızlar bişey sorcam beni baya bir kahverengi lekelemem olmuş şimdi sizce bu normal mi

Kızlar bişey sorcam beni baya bir kahverengi lekelemem olmuş şimdi sizce bu normal mi
Kimisinde tutunma belirtisi diyorlar kimisinde düşük diyorlar cnm. Doktorunla bir konus istersen. Hemen umitsizligede kapilma. 1 hafta lekelenme görüp bebisi tutunan bir suru arkadasimiz var ama. Istersen bir doktorunla iletisime gec. Cok gec olmadan sor. Bu konudada vardi lekelenme goren arkadaslar. Istersen bir gecmis sayfalari tara.

Back
X