2019 MART Ayında Tüp bebek tedavisine başlıcaklar heyecanımızı hep birlikte paylaşalım

Kimisinde tutunma belirtisi diyorlar kimisinde düşük diyorlar cnm. Doktorunla bir konus istersen. Hemen umitsizligede kapilma. 1 hafta lekelenme görüp bebisi tutunan bir suru arkadasimiz var ama. Istersen bir doktorunla iletisime gec. Cok gec olmadan sor. Bu konudada vardi lekelenme goren arkadaslar. Istersen bir gecmis sayfalari tara.
Simdi görüştüm dün secimde göreviydim progestani kullanamadim bugün de almamıştım ilaçtan olabilir dedi bekleyecz artık herşey nasip Rabbim nasip edecekse de olur 😊

M Mayagizem17 benim adet kanamam başlıyor artık kahverengi gelmeye başladı :) buna sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ama ne kadar çabuk başlarsa bir daha ki tedaviye o kadar çabuk başlarım. Sen doktora gidemedin sanırım kimlikten dolayı

10. gün. kahverengi akıntılarım oluyor sanki regl başlangıcı gibi... böyle olan var mı aranızda?

hayır sadece progestan fitil kullanıyorum.

Kanamayla yaşayan benim :) Canım, benim transferin 8. gününden ( 7. gunu ogrenmiştim ben gebe oldugumu) 11. gününe kadar süren kahverengi ara ara kırmızı akıntım oldu. Doktor yerleşme kanaması dedi progestanı günde 4 e cıkardılar. Sonra durdu. Ama 14. gün tekrar başladı. Panikle doktora gittim erken olmasına ragmen keselerimi gördüler. Aktif kanama alanımda gözükmüyormuş ultrasonda ama hala krem-kahve karışık akıntılarım var. Bugun tekrar doktora gidiyorum. Doktorunu telefonda bilgilendir istersen belki ilaç dozunda değişiklik yaparlar.

Back
X