Evet onu atlamışımAtladigin birsey var bizde biliyoruzzkadinlar kulubu ailesi olarak bizde tanik olduk herseyine
hayirlisi olsun cnm bnm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu atlamışımAtladigin birsey var bizde biliyoruzzkadinlar kulubu ailesi olarak bizde tanik olduk herseyine
hayirlisi olsun cnm bnm.
Şimdi görüştüm. Kan testi yaptıracağım gidip sonuca göre karar vereceklermiş. Negatifse ilaçları bırakacağım. Birazdan gidiyorum. Hayırlısı artık ama şu mübarek günde allah biliyor ya çok yoruldum artık
Yaptığıniz ne iğnesiBenim dr 16. Haftaya kadar iğneye devam dedi
Size birşey sorsam ben de şuan kanama var kahve renkli dün 7.gündü ve baya oldu bugün de azaldı ama az az geliyor neden oluyor muş peki doktor bişey dedi miBu arada kanama demek düşük demek değil. Onu aklından çıkar. Regl ağrısı gebelikte de oluyor benim karnım ara ara bayag agrıyor. Kasıklarıma batmalar oluyor ama her türlü hamilelikte olabilir bu.
Bir tane gobekten clexane var bir de progestan var kalcadan gunluk yaptıhımYaptığıniz ne iğnesi
verdim kan ama bakalım 2 saat sonra belli olacak. Teşekkür ederim inşallah öyledirrr.Canım yaptırabildin mi testi inşallah yerleşme kanamasıdır.
Acaba bana neden vermediler ki neye veriyorlar merak ettim şimdiBir tane gobekten clexane var bir de progestan var kalcadan gunluk yaptıhım
Size birşey sorsam ben de şuan kanama var kahve renkli dün 7.gündü ve baya oldu bugün de azaldı ama az az geliyor neden oluyor muş peki doktor bişey dedi mi
0,1 sonuca bak sanki hiç transfer olmamış gibi![]()
Ahaha kesinlikle güzel fikirAl benden de o kadar. Ben progestanı da igne olarak kalçadan vuruyorum ve heryerim morardı artık. Cok canım yanıyor.
Neyse hele bir dogsunlar da totosuna totosuna vurup sorarız hesabını![]()
Benim transfer yapan doktor yaşadığım yerde olmadı için ona gidemicem ama ona soruyorum yine ilaçları vs 2 hafta sonra kontrol dediler bana ben haftaya giderim 12si gibi diye düşünüyorum ama kontrollere izmirde kime gitsem bilmiyorumDoktora ne zaman gideceksin, benim test gunum 4 nisan ama cumartesi giderim heralde,6 nisanda. Zaten kese için erken daha. 1 hafta keseyi 2 hafta da kalp atışını bekleriz. Ben kimseye soylemedim sadece eşim ve ben biliyor. Zaten tedaviyi de kimse bilmiyor . Doktorum eşim ve ben. En cok da ogluma soyleyecegim gunu heyecanla bekliyorum. Cok anlamayacak ama yine de heyecanlanıyoruö![]()
0,1 sonuca bak sanki hiç transfer olmamış gibi![]()
Kızlarrrrsonucum 354.33
10 gun sonra keseyi gormeye gel dedi doktorum cokkk mutluyummm allahım herkese yaşatsin bu duyguyu
![]()
Hayırlı olsun kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlarrrrsonucum 354.33
10 gun sonra keseyi gormeye gel dedi doktorum cokkk mutluyummm allahım herkese yaşatsin bu duyguyu
![]()
Çok güzel maşallah bide keseleri görüp kalp atışlarını duymak nasip olsaydıKızlarrrrsonucum 354.33
![]()
Allahimin izniyle oda olacak inşaallahÇok güzel maşallah bide keseleri görüp kalp atışlarını duymak nasip olsaydı![]()