- 7 Mart 2019
- 223
- 149
- 18
- 32
Değer düşük çıkarsa diye korkuyorum ya napsam ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer düşük çıkarsa diye korkuyorum ya napsam ki
Benim düşük çıktı ama zaten gercekten umudum yok cunku hiçbirsey hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden başka.Değer düşük çıkarsa diye korkuyorum ya napsam ki![]()
Ya bende ilacın yan etkileride geçti biliyo musun bende hiçbirşey hissetmiyorum . Ama bence sen 2 gün arayla yapmaya devam et yükseliyor mu görelimBenim düşük çıktı ama zaten gercekten umudum yok cunku hiçbirsey hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden başka.
Üzülmeni de istemem ya, boşver ne zaman istersen o zaman yap
bence çokta düşük değil. artabilecek bir değer. umudunuzu kaybetmeyin.Benim düşük çıktı ama zaten gercekten umudum yok cunku hiçbirsey hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden başka.
Merhaba tedaviniz hayırlı sonuçlanır inşallah güzel haberlerinizi alırız az bir zaman kalmış. Ben de transferden sonra 2.ve 3. günü sağ kasığımda hep batmalar oldu sanki ordan birşey tutup çekiyor gibiydi birkaç saniye sürüp geçiyordu, 4. gün daha fazla arttı ve o gece adet sancısı gibi sancım oldu, 5. gün bel ağrım başladı yürürken otururken biraz zorlanıyordum ağrıdığı için, göğüsler ovitrelle iğnesini vurduktan sonra onun etkisiyle şişmiş hassaslaşmış durumdaydı ama yalnış hatırlamıyorsam transferden sonra 2 ya da 3. gün baya azalmıştı bir iki gün sonra tekrar dokundukça acımaya başlamıştı ama hamilelik olabileceği aklıma gelmedi çünkü kullandığımız iğneler ilaçlar yeterince hormonlarımızı değiştiriyodu o yüzden pek önemsemedim ama belirgin belirtiler yaşadım, şuan değerim düşük olsada hala hamileyim ve göğüslerim dolgun adet sancısıda devam ediyor
Umarım değerin yükselir dün seni okuyunca pınar arkadaşın değeride biraz düşük çıkınca bende umutsuzluğa kapıldım tüm gün uyudum üzüldüm umarım düzelirde kimsenin tedavisi olumsuz sonuçlanmazMerhaba tedaviniz hayırlı sonuçlanır inşallah güzel haberlerinizi alırız az bir zaman kalmış. Ben de transferden sonra 2.ve 3. günü sağ kasığımda hep batmalar oldu sanki ordan birşey tutup çekiyor gibiydi birkaç saniye sürüp geçiyordu, 4. gün daha fazla arttı ve o gece adet sancısı gibi sancım oldu, 5. gün bel ağrım başladı yürürken otururken biraz zorlanıyordum ağrıdığı için, göğüsler ovitrelle iğnesini vurduktan sonra onun etkisiyle şişmiş hassaslaşmış durumdaydı ama yalnış hatırlamıyorsam transferden sonra 2 ya da 3. gün baya azalmıştı bir iki gün sonra tekrar dokundukça acımaya başlamıştı ama hamilelik olabileceği aklıma gelmedi çünkü kullandığımız iğneler ilaçlar yeterince hormonlarımızı değiştiriyodu o yüzden pek önemsemedim ama belirgin belirtiler yaşadım, şuan değerim düşük olsada hala hamileyim ve göğüslerim dolgun adet sancısıda devam ediyor
Canım niye umutsuzluğa kapılıyorsun ki kendini böyle strese sokma ben hamileyim gözüyle bak ve o duyguyu hisset kendini motive et, pınar arkadaşımız testi erken yaptığı için öyle çıktı umarım doğru günde senin de onun da ve diğer birçok arkadaşında güzel sonuçlarını görürüz burdaUmarım değerin yükselir dün seni okuyunca pınar arkadaşın değeride biraz düşük çıkınca bende umutsuzluğa kapıldım tüm gün uyudum üzüldüm umarım düzelirde kimsenin tedavisi olumsuz sonuçlanmaz
Teşekkkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım pozitif sonucu alırım buradan mutlaka yazarımumarım sizin de değeriniz yükselir ve bebeğinize kavuşursunuz
![]()
Bence senin değerin çok normal Umutlandırmak istemem ama bence hamilesin 11. Gün tekrar test yap değerin artmış olurBenim düşük çıktı ama zaten gercekten umudum yok cunku hiçbirsey hissetmiyorum ilaç yan etkilerinden başka.
Ben ilk hamileligimi hiç hatırlamıyorum, normal olmustu o tabii ama belirti yasadım mı bilmiyorum hiç çünkü çok beklemeden hamile kalmıştım ve kendimi dinleyememiştim hiç.Ya bende ilacın yan etkileride geçti biliyo musun bende hiçbirşey hissetmiyorum . Ama bence sen 2 gün arayla yapmaya devam et yükseliyor mu görelim
Bence 2 gün sonra testi tekrarla emin olmak için.Merhaba kan sonucum çıktı 9.gün 11.8 malasef kimyasal hayırlısı ne diyelim nasip değilmiş inşallah sizin sonuçlarınız çok güzel çıkar sağlıkla ilerler
Testi tekrarlicam ama burdan yükselmesine imkan yok zaten hayırlısı ne diyelim nasip değilmişBence 2 gün sonra testi tekrarla emin olmak için.
Hiçbirimiz mutsuz sonuçlanmayalım inşallah birimize değil hepimize versin rabbimCanım niye umutsuzluğa kapılıyorsun ki kendini böyle strese sokma ben hamileyim gözüyle bak ve o duyguyu hisset kendini motive et, pınar arkadaşımız testi erken yaptığı için öyle çıktı umarım doğru günde senin de onun da ve diğer birçok arkadaşında güzel sonuçlarını görürüz burdaben şuan hala hamileyim sadece değerim düştü bakalım yarın daha da düşük çıkarsa üzülücek birşey yok hayırlısı buymuş diyip 2. denemeye başlarım napalım sağlığımız iyi olsunda elbet zamanı bellidir, sen moralini yüksek tut en önemli günlerdesin :)
Niye oyle dedin ki, sonucta 2 kere daha yaptırabilirsin ve onunde 4 gun var. Yukselebilir degerin.Merhaba kan sonucum çıktı 9.gün 11.8 malasef kimyasal hayırlısı ne diyelim nasip değilmiş inşallah sizin sonuçlarınız çok güzel çıkar sağlıkla ilerler
Galiba bende yarın bi kan vericem acildeBen ilk hamileligimi hiç hatırlamıyorum, normal olmustu o tabii ama belirti yasadım mı bilmiyorum hiç çünkü çok beklemeden hamile kalmıştım ve kendimi dinleyememiştim hiç.
Bende de bir belirti yok, normal halimdeyim valla suanda☺
Amin arkadaşım inşallahHiçbirimiz mutsuz sonuçlanmayalım inşallah birimize değil hepimize versin rabbim
Öyle ama burdan yükseleni hiç duymadım çok düşük değer inşallah yükselir ama umudum yok pek fazla hayırlısı inşallah sizlerin sonuçları güzel çıkarNiye oyle dedin ki, sonucta 2 kere daha yaptırabilirsin ve onunde 4 gun var. Yukselebilir degerin.
meraba değerlerimiz hemen hemen aynı sizinle. morfoloji normalde bizim sayı 6 milyon hareketlilik 0.proxeed plusu bizde kullanıyoruz yanında bikaç kürde uyguluyoruz.20 gün oldu henüz test yaptırmadık.siz tüp bebeğe geçmişsiniz olumlu sonuç alırsınız inşallah alırsanız da paylaşın olur mu.İnşallah canım benim tedavi başlangıcım Nisan sonu olucak o şekilde karar aldık eşimle umarım en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize :)