- 1 Nisan 2019
- 118
- 96
- 13
- 38
Teşekkür ederimHayırlı olsun kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosuydu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHayırlı olsun kaçıncı gününüz kaçıncı gün embriyosuydu?
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.![]()
Senin nasıl ?Teşekkür ederim5 ci gun empriosu iki tane koyduk 8 ci gün test sonucum 118 bugün 10 cu günüm 354
![]()
Benim 5.gün embriyosu tek embriyo transferi 7.gün 59..9.gün 290 çıktı.başka test istenmediSenin nasıl ?
Seninde degerlerin yüksek tek emprio diyorsun. ben iki emprio koydurdum ikiz olabilir bu değerlerle seninkide tek yumurta ikizi olabilirmi acabaBenim 5.gün embriyosu tek embriyo transferi 7.gün 59..9.gün 290 çıktı.başka test istenmedi
Eşimde tek yumurta ikizi:) bilemiyorum kiSeninde degerlerin yüksek tek emprio diyorsun. ben iki emprio koydurdum ikiz olabilir bu değerlerle seninkide tek yumurta ikizi olabilirmi acaba![]()
Allah gönlüne göre versin canim ikiz istiyorsan inşaallah öyle olurEşimde tek yumurta ikizi:) bilemiyorum ki![]()
Herkes gibi bende hayırlı sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum canımAllah gönlüne göre versin canim ikiz istiyorsan inşaallah öyle olur![]()
Ah ahhh bende tek çift farketmez yeterki kucağıma aldigim günü göreyim başka birsey istememHerkes gibi bende hayırlı sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum canımrabbim bi problem olmadan kucağımıza da almayı nasip etsin☺
Aynen canımAh ahhh bende tek çift farketmez yeterki kucağıma aldigim günü göreyim başka birsey istemem![]()
Baska test istemedi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi. Senin süreç nasıl ilerledi ilk denememi, yaş kaç sorun neydi ?Aynen canımbaşka test yaptırmana gerek var mı? Dr,a ne zaman gideceksin
Yaş 32 canım..bu 2.denememdi..bugün transferden sonra 16.günüm.15 Nisa’nda tüp bebek merkezimde randevum var.hem kese hem kalp atılı için.ama o zamana kadar kese görmeye gitsem mi diye düşünüyorumBaska test istemedi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gel dedi. Senin süreç nasıl ilerledi ilk denememi, yaş kaç sorun neydi ?
Benimde yaş 32 ve ikinci denememYaş 32 canım..bu 2.denememdi..bugün transferden sonra 16.günüm.15 Nisa’nda tüp bebek merkezimde randevum var.hem kese hem kalp atılı için.ama o zamana kadar kese görmeye gitsem mi diye düşünüyorum
Dr 15 Nisa’nda gel dedi..kalp atışı ve kese içinBenimde yaş 32 ve ikinci denememdoktor ne zaman gel dedi sana
![]()
Doktor ne dediyse onu yap benceDr 15 Nisa’nda gel dedi..kalp atışı ve kese için
Canim ben subatin 18 inde adet oldum adetin 3.gunu gittim ve direk estrafemi kullanmaya basladim. 9 marttada dondurulmus embriyo transferim olduHamile kalanlara hayirlisi olsun, allah kucaginiza almayi nasip etsin. Darisi basimiza. Ben birnsey sorucam. Dondurulmus transfer olan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Bir regl donemi gectikten kac gun sonra transferiniz yapildi?
Degerleriniz yüksek gibi ikiz mi acabaTeşekkür ederim5 ci gun empriosu iki tane koyduk 8 ci gün test sonucum 118 bugün 10 cu günüm 354
![]()
En bugün dayanamadım tekrar test yaptırdımDoktor ne dediyse onu yap bence![]()
İki tane koyuldu haftaya cuma keseyi görmeye gidecem belli olurmu acaba ikiz olup olmadığıDegerleriniz yüksek gibi ikiz mi acaba