- 28 Mart 2019
- 169
- 115
- 33
- 39
Oleyyyyyy hadi kan da verKızlar 8.günüm test yaptim varmıdır sizce?
Canım kani cumartesi vercem insalah vardır diye umuyorumOleyyyyyy hadi kan da ver
Ahhh cok heyecanli. Neyse sen erken verme kani. Zamaninda ver. Hadi hayirli olsun simdidenCanım kani cumartesi vercem insalah vardır diye umuyorum
Ins Cnm rabbim herkese nasip etsin:)Gözünaydın canm hatırasıyla kucağına almayı nasip eder inş çok güzel bir gebelik geçirirsin inş ☺
Insallah canim hepinzden Allah razi olsunGözün aydın canımİnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve hayırla kucağına alırsın
Saol kuzum valla çok saskinimAhhh cok heyecanli. Neyse sen erken verme kani. Zamaninda ver. Hadi hayirli olsun simdiden
Gözün aydın canım olmazmi hemde nasılKızlar 8.günüm test yaptim varmıdır sizce?
Saol cnm ya insallah hayırlısı olsunG
Gözün aydın canım olmazmi hemde nasıl
Gözün aydın darısı sağlıkla kucağına almayaKızlar 8.günüm test yaptim varmıdır sizce?
Amin cnm senin nasıl gidiyor 3.günündesin sanırimGözün aydın darısı sağlıkla kucağına almaya
Ben perşembe günü keseyi görmeye gidecem inşallah çok şükür iyi herseyAmin cnm senin nasıl gidiyor 3.günündesin sanırim
A pardon baskasiyla karstrdim cnm o zaman seniBen perşembe günü keseyi görmeye gidecem inşallah çok şükür iyi hersey
Kızlar 8.günüm test yaptim varmıdır sizce?
Valla kiz içine dogdu senin saolasinBen ne dedimçok sevindim canım inşallah rabbim kucağına almayı nasip.eder
Valla kiz içine dogdu senin saolasin
Valla kiz içine dogdu senin saolasin
Saol cnm darısı sanaGerçektende hissettimşükürler olsun rabbime. Çok sevindim canım
Dondurulmus 5.gunKaçıncı gün embriyosuydu
Saol cnm darısı sana
Dondurulmus 5.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?