2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Canım inşallah birşey olmayacak bazen bu tür kanamalar olabilir gönlünü ferah tut bugünün bereketi nuruna Rabbim seni üzmeyecektir inşallah

s.a kızlar.. hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim buradaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.. emeklerimiz boşa çıkmaz yüzümüz güler inşallah..
bende bu ay transfer için adet olmayı bekliyordum. adetim 15 gün geçikti doktora gittim.. 47 mm dermokist oluşmuş dedi.. o yüzden adet olunca tekrar gel duruma bakalım ona göre 2-3 ay takip edelim dedi..transfer aşaması ertelendi yani :-(
opu dan sonra e2 yüksek olduğu için ertelendi... şimdi böyle bir durum çıktı gene ertelendi... üzülüyorum bir yandan ama vardır bir hayır mutlaka diyorum..
burda hamilelik haberleri alınca mutlu oluyorum bize bir umut oluyor...
hamile kalan arkadaşlarımda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah

Amin inşallah herşeyde bir hayır vardır demekki Rabbim senin bebeğine kavuşacağın zamanı ayarlıyor hakkında hayırlısı en güzeli olsun bugün bu sene doğacaklar belirlenirmiş inşallah hepimiz için yazılan bir gün olur

Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere de. Sadece hamilelik değil Doğum haberlerimizi de verelim birbirimize inşallah

Gözün aydın bakamıyordum uzun zamandır çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…