Canım inşallah birşey olmayacak bazen bu tür kanamalar olabilir gönlünü ferah tut bugünün bereketi nuruna Rabbim seni üzmeyecektir inşallahCuma günü beta hcg ilk yaptırdım 10.günde 213 dü. Pazartesi tekrar istedi 828 çıktı sonra bir daha yaptırmama gerek Yok çok arttı dediler. Fakat dünkü kanamadan sonra doktorum bugün yine yaptırmamı söyledi bugün 17. Günüm. Kan vericem yine bakalım çok korkuyorum dua edin inşallah birşey yoktur. Bir daha kan gelmedi iğnenin etkisi mi yoksa zaten gelmeyecek miydi hiç bilmiyorum. Gece boyu kabuslar gördüm yine kaybediyordum bebeğimi..
Sali gunu gidicem kontrole.bakalim ne diyecek.belki belli olur benimki de.Kontrole ne zaman gideceksin ki
Senin de kandilin mubarek olsun canim.Kandiliniz mübarek olsun kızlar Rabbim bugünler yüzü suyu hürmetine hepimizin duasını kabul etsin evlerimizi evlatlarimizla süslesin
Kızlar beta hcg 5.880 çıktı. 17. Gün bugünAmin aminBizimle de paylaş güzel haberini inşallah ❤
Allah razı olsun canım bakalım tahlilim çıktı doktorum ne diyecekCanım inşallah birşey olmayacak bazen bu tür kanamalar olabilir gönlünü ferah tut bugünün bereketi nuruna Rabbim seni üzmeyecektir inşallah
Maşallah canım bak ne güzel inşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsinKızlar beta hcg 5.880 çıktı. 17. Gün bugün
Amin hepimize İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla sorunsuz kavuşuruz aminMaşallah canım bak ne güzel inşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin
Amin inşallahAmin hepimize İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla sorunsuz kavuşuruz amin
Sali gunu gidicem kontrole.bakalim ne diyecek.belki belli olur benimki de.
Amin inşallah herşeyde bir hayır vardır demekki Rabbim senin bebeğine kavuşacağın zamanı ayarlıyor hakkında hayırlısı en güzeli olsun bugün bu sene doğacaklar belirlenirmiş inşallah hepimiz için yazılan bir gün olurs.a kızlar.. hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim buradaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.. emeklerimiz boşa çıkmaz yüzümüz güler inşallah..
bende bu ay transfer için adet olmayı bekliyordum. adetim 15 gün geçikti doktora gittim.. 47 mm dermokist oluşmuş dedi.. o yüzden adet olunca tekrar gel duruma bakalım ona göre 2-3 ay takip edelim dedi..transfer aşaması ertelendi yani :-(
opu dan sonra e2 yüksek olduğu için ertelendi... şimdi böyle bir durum çıktı gene ertelendi... üzülüyorum bir yandan ama vardır bir hayır mutlaka diyorum..
burda hamilelik haberleri alınca mutlu oluyorum bize bir umut oluyor...
hamile kalan arkadaşlarımda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah
Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere de. Sadece hamilelik değil Doğum haberlerimizi de verelim birbirimize inşallahs.a kızlar.. hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim buradaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.. emeklerimiz boşa çıkmaz yüzümüz güler inşallah..
bende bu ay transfer için adet olmayı bekliyordum. adetim 15 gün geçikti doktora gittim.. 47 mm dermokist oluşmuş dedi.. o yüzden adet olunca tekrar gel duruma bakalım ona göre 2-3 ay takip edelim dedi..transfer aşaması ertelendi yani :-(
opu dan sonra e2 yüksek olduğu için ertelendi... şimdi böyle bir durum çıktı gene ertelendi... üzülüyorum bir yandan ama vardır bir hayır mutlaka diyorum..
hamile kalan arkadaşlarımda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah
Bin kere masallahhhh oleyyyyyKızlar beta hcg 5.880 çıktı. 17. Gün bugün
AMİN İNŞALLAHAmin inşallah herşeyde bir hayır vardır demekki Rabbim senin bebeğine kavuşacağın zamanı ayarlıyor hakkında hayırlısı en güzeli olsun bugün bu sene doğacaklar belirlenirmiş inşallah hepimiz için yazılan bir gün olur
amin inşallahRabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere de. Sadece hamilelik değil Doğum haberlerimizi de verelim birbirimize inşallah
s.a kızlar.. hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim buradaki tüm arkadaşlara ve isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.. emeklerimiz boşa çıkmaz yüzümüz güler inşallah..
[/QUOTEamin canım darısı başına ınsallh hakkında hayırlısı olsun
Sağol canım Rabbim bizi artık evlatla sınamasın inşallahBin kere masallahhhh oleyyyyy
AminSağol canım Rabbim bizi artık evlatla sınamasın inşallahBugün yüzü suyu hürmetine hepimizin sağlıkla gelsin yavruları inşallah
Gözün aydın bakamıyordum uzun zamandır çok sevindimHepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlarBelki de aranızdan birinin yaptığı dua sayesinde olumlu sonuç aldım. Allah hepinizden razı olsun ❤ İnşallah sağlıkla da kucağıma alırım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu heyecanı, dualarım hepiniz için ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?