- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Gözün aydın bakamıyordum uzun zamandır çok sevindim
Canım her gün ağrı batma olmuyo ara ara bakıyorsun bir gün oluyo iki gün yok veya bir gün var bir gün yok vücudunun durumuna göre bide ilaçlarda etkiliyo inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba kızlar bnmde transferim 15 Nisa’n da oldu 4. Gün sürekli adet sancısı gibi sancı ve kasıklarda batma oldu ama dün 5 gün hiçbiryer yok ne Ağrı ne sözü sizde de öle oldu mu yoksa devam mı ediyor çok korkuyorum
Amin inş canm içim biraz olsun rahatladı bir türlü zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum allah tüm isteyenlere nasip etsin inş içinde de bizeCanım her gün ağrı batma olmuyo ara ara bakıyorsun bir gün oluyo iki gün yok veya bir gün var bir gün yok vücudunun durumuna göre bide ilaçlarda etkiliyo inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah Rabbim en güzelini hayırlısını sağlıkla sıhhatle kucağımızda göstersin büyütüp iyi günlerini görelimAmin inş canm içim biraz olsun rahatladı bir türlü zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum allah tüm isteyenlere nasip etsin inş içinde de bize
Bence durum çok iyi benim 3 embriyom oluşmuştuKizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Gözün aydın canım darısı bize inşallah bende perşembe günü gidecem kese görmeye karındanmi baktı yoksa vajinalmi muane ettiKizlar az bugun doktora gittik minnakimin kesesi ve kalbini duyduk. Allah bu duyguyu herkese yasatsin. Tum dualarim sizinle.
Vaginal bakti canim.Gözün aydın canım darısı bize inşallah bende perşembe günü gidecem kese görmeye karındanmi baktı yoksa vajinalmi muane etti
Gözün aydın canım kac haftalik oldun kese ve kalp atisi için transferin kacinci gunu kese ve kalp atışını duydunKizlar az bugun doktora gittik minnakimin kesesi ve kalbini duyduk. Allah bu duyguyu herkese yasatsin. Tum dualarim sizinle.
Sagol canim. Transferin 25. Gunu gorduk. 6+2 hafta olarak.Gözün aydın canım kac haftalik oldun kese ve kalp atisi için transferin kacinci gunu kese ve kalp atışını duydun
Gözün aydın darısı bizlere inşSagol canim. Transferin 25. Gunu gorduk. 6+2 hafta olarak.
Ayy insallah canim takipteyim ben de sizleriGözün aydın darısı bizlere inş ☺
Gozunuz aydin,hayirli olsun ,Kızlar 8.günüm test yaptim varmıdır sizce?
Tesekkur ederim Allah herkese nasip etsinGozunuz aydin,hayirli olsun ,
Kızlar 8.günüm test yaptim varmıdır sizce?
Gözünaydın canm hatırasıyla kucağına almayı nasip eder inş çok güzel bir gebelik geçirirsin inşKızlar 8.günüm test yaptim varmıdır sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?