2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Merhaba kızlar bnmde transferim 15 Nisa’n da oldu 4. Gün sürekli adet sancısı gibi sancı ve kasıklarda batma oldu ama dün 5 gün hiçbiryer yok ne Ağrı ne sözü sizde de öle oldu mu yoksa devam mı ediyor çok korkuyorum

Canım her gün ağrı batma olmuyo ara ara bakıyorsun bir gün oluyo iki gün yok veya bir gün var bir gün yok vücudunun durumuna göre bide ilaçlarda etkiliyo inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım her gün ağrı batma olmuyo ara ara bakıyorsun bir gün oluyo iki gün yok veya bir gün var bir gün yok vücudunun durumuna göre bide ilaçlarda etkiliyo inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inş canm içim biraz olsun rahatladı bir türlü zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum allah tüm isteyenlere nasip etsin inş içinde de bize

Amin inş canm içim biraz olsun rahatladı bir türlü zaman geçmiyor gibi çok merak ediyorum heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum allah tüm isteyenlere nasip etsin inş içinde de bize
Amin inşallah Rabbim en güzelini hayırlısını sağlıkla sıhhatle kucağımızda göstersin büyütüp iyi günlerini görelim

Kizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?

Bence durum çok iyi benim 3 embriyom oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…