Hadi hayirlisi vala transfsrden snraki zmaan geçmiyor yaInşallah canım az kaldı benim transfere de . Bugün progesteron diye hormana baktirmami istemişlerdi baktirdim 0.41 çıktı çok güzel dediler. Cuma tekrar arayacakla rembriyo bilgilendirmesi icin
Bu sene 4.senesiydi cnm5 . Gün test çıkıyor genelde . Burda görüyoruz senin de bebisin seninle . Dondurulmuş embriyon kaç sene den beri duruyordu
Bu sene 4.senesiydi cnm
Elindeki çocuğunun embriyo kalitesi neydi aynimiydiBenim kinin ekim de 5 senesi dolacak . Donduruldugun da 3. Gün 1. Kalite 9 hucreliymis inşallah cozuluncede korur kendini
Hadi hayirlisi vala transfsrden snraki zmaan geçmiyor ya
Elindeki çocuğunun embriyo kalitesi neydi aynimiydi
Olur hergun birşeyler yazılıyoA pardon baskasiyla karstrdim cnm o zaman seni
Ben dün idrar yapmicam diye karar almıştım bugun dayanamayip yaptmEn zor kısım beklemek zaten . Ben ilk tedavi de bekledim hiç test yapmadım direk kanda öğrendim . Bunda da öyle olur büyük ihtimal. Eşim izin vermiyor test yapmama
Bize haber ver olur muBen perşembe günü keseyi görmeye gidecem inşallah çok şükür iyi hersey
Veririm tabii canim inşallah hayırlısıyla Rabbim kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimizeBize haber ver olur mu
Veririm tabii canim inşallah hayırlısıyla Rabbim kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimizeBize haber ver olur mu
Merhaba canım benim tranferimin 7. Günü bugün merakla bekliyorum rabbim bekleyişlerimizi hayırlara çıkarsın inş.Merhaba Hanımlar
Son durumlarınız Nasıl :) merak ettim ..
Amin inşallah sabrın sonu selamettirMerhaba canım benim tranferimin 7. Günü bugün merakla bekliyorum rabbim bekleyişlerimizi hayırlara çıkarsın inş.
Kızlar transferimin dokuzuncu günü inanılmaz bel Ağrısı adet sancısı gibi heran adet olucakmışım gibi oluyr sizlerde de oldu mu oluyr mu ya da
Oldu canım halen ara ara devam ediyoKızlar transferimin dokuzuncu günü inanılmaz bel Ağrısı adet sancısı gibi heran adet olucakmışım gibi oluyr sizlerde de oldu mu oluyr mu ya da
İçim rahatladı biraz canm çok saolBende de olmuştu canım.
Bugün daha çok arttı korkmuştum iice saol canmOldu canım halen ara ara devam ediyo
İçim rahatladı biraz canm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?