2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Masallah canim Bnde bgun kese görmeye gittim kalp atislarinida duydum ikizlerimin o an zamn durdu sanki

Merhaba arkadaşlar transfer olmadan önce sizinde e2 ve progesteron duzeyinize bakıldı mi acaba bu değerler kaç olmalı ve başka herhangi bir test falan istedim i doktorunuz çok tesekkurler

Kızlar merhaba hamile arkadaşlar gençliğimiz süresince bel ağrınız oldu mu iki gündür belim ağrıyor arada bir kasiklarimda ağrı oluyor sanci gbi oluyor 5 sn sürüy0

Kızlar merhaba hamile arkadaşlar gençliğimiz süresince bel ağrınız oldu mu iki gündür belim ağrıyor arada bir kasiklarimda ağrı oluyor sanci gbi oluyor 5 sn sürüy0

Evet. Bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor bazen de ağır bir şey kaldırmışım da o yüzden ağrımış gibi oluyor. Kasıklarda da var ama arada oluyor sonra geçiyor.

Merhaba arkadaşlar transfer olmadan önce sizinde e2 ve progesteron duzeyinize bakıldı mi acaba bu değerler kaç olmalı ve başka herhangi bir test falan istedim i doktorunuz çok tesekkurler
Bakıldı canım ama kaç olmalı değerler nasıl bilmiyorum benim merkez arayıp değerlerin iyi veya az der o

Merhaba kızlar ben de sonucumu dün öğrendim. 9. Gün 57 çıktı. Pazartesi 12. Gün tekrar verecem kese için bekleyiş başlayacak. Zaman hiç geçmiyor sanki

Cnm peki Tsh bakıldı mi size benim 3.21 çıktı çokmu yüksek transfer için açaba biliyormsuunuz

Aslında normal bir değer ama gebelik düşünüyorsanız 2,5 altında olmalı. Benimki de 3 çıkmıştı, şu an ilaç kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…