Masallah canimKızlar kesemi gördüm kese içinde bebeği kalp atımınıda gördük çok şükür 10 gün sonra sesi dinletebilirim dedi Rabbim herkese bu duyguyu tattirsin şu mübarek günlerde herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Kızlar merhaba hamile arkadaşlar gençliğimiz süresince bel ağrınız oldu mu iki gündür belim ağrıyor arada bir kasiklarimda ağrı oluyor sanci gbi oluyor 5 sn sürüy0
Bakıldı canım ama kaç olmalı değerler nasıl bilmiyorum benim merkez arayıp değerlerin iyi veya az der oMerhaba arkadaşlar transfer olmadan önce sizinde e2 ve progesteron duzeyinize bakıldı mi acaba bu değerler kaç olmalı ve başka herhangi bir test falan istedim i doktorunuz çok tesekkurler
Maşallah Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin canımMasallah canimBnde bgun kese görmeye gittim kalp atislarinida duydum ikizlerimin o an zamn durdu sanki
Hayırlı olsun canm çok güzel kaçıncı haftada duydun kuzmMasallah canim ♥Bnde bgun kese görmeye gittim kalp atislarinida duydum ikizlerimin o an zamn durdu sanki ♥
suan 7 hftalik oldugunu soyledi canim dktrHayırlı olsun canm çok güzel kaçıncı haftada duydun kuzm
Cnm peki Tsh bakıldı mi size benim 3.21 çıktı çokmu yüksek transfer için açaba biliyormsuunuzBakıldı canım ama kaç olmalı değerler nasıl bilmiyorum benim merkez arayıp değerlerin iyi veya az der o
Cnm peki Tsh bakıldı mi size benim 3.21 çıktı çokmu yüksek transfer için açaba biliyormsuunuz
Hadi hayırlısı canmm çıktı mı sonucunKızlar kan verdim dua edin
Canım bakıldı ama değerler hakkında bi fikrim yok kullandığımız ilaçlar bazen artiriyo doktorlar ona göre değerlendiriyor tüp bebek doktorun daha iyi bilgi verir onla iletişime geç için rahat ederCnm peki Tsh bakıldı mi size benim 3.21 çıktı çokmu yüksek transfer için açaba biliyormsuunuz
Evet cnmm 1467 ciktiHadi hayırlısı canmm çıktı mı sonucun
Çok güzel tebrikler. Kaçıncı gün canmmEvet cnmm 1467 cikti
12.gu num canim darısı isteyen herkese insÇok güzel tebrikler. Kaçıncı gün canmm
Merhaba bugün kese görmeye görecektin nasil gecti ?Aslında normal bir değer ama gebelik düşünüyorsanız 2,5 altında olmalı. Benimki de 3 çıkmıştı, şu an ilaç kullanıyorum.
Değerin çok güzel canm insallah katlanarak devam eder12.gu num canim darısı isteyen herkese ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?