Saol canim benim ins sen hangi aşamadasinDeğerin çok güzel canm insallah katlanarak devam eder
Benim de transfer yapıldı canm. 11. Günüm. 9. Gün 57 çıktı. Doktorum 29 unda yaptır dedi. Pazartesiyi bekliyorum ben deSaol canim benim ins sen hangi aşamadasin
Gebesin yani inşallah cok sevindim bende pzrtesi bi kez daha kan vericem insBenim de transfer yapıldı canm. 11. Günüm. 9. Gün 57 çıktı. Doktorum 29 unda yaptır dedi. Pazartesiyi bekliyorum ben de
Öyle galiba çok farklı bir duygu canm. İnsallah değerlerimiz katlansın. Kucağımıza alana kadar heyecanlı bir bekleyiş olacak insallahhGebesin yani inşallah cok sevindim bende pzrtesi bi kez daha kan vericem ins
Merhaba bugün kese görmeye görecektin nasil gecti ?
Tek mi çift mi canımGittim canım. Gördüm şükür
Ayy maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahİki taneler
Ayy maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Nasiiil ikiz miiiİki taneler
Tek embriyo degil miydi canim seninNasiiil ikiz miii
Nasiiil ikiz miii
Tek embriyo degil miydi canim senin
Aaa Masalah cnm benim değerimde 1247 12.gün cok degil mi sence ama benim bir embriyoyduEvet canım
Yok, çift embriyo konulmuştu
Aaa Masalah cnm benim değerimde 1247 12.gün cok degil mi sence ama benim bir embriyoydu
Hayırlı olsun canmEvet cnmm 1467 cikti
Kızlar bnmde 12. Gün kan verdim çift embriyo 561 size göre baya düşük aslında ama
12.gün değerimİlk değerin mi bu?
12.gün değerim
7.günden beri kan veriyorum çok şükür ikiye katlayarak gidiyor ama birazcık içimde huzursuzluk oldu12.gün değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?