- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
7.günden beri kan veriyorum çok şükür ikiye katlayarak gidiyor ama birazcık içimde huzursuzluk oldu
Yok hayır kıyaslama değil o kadar zor bi süreç ki herseyde evhamlanıyoruz .Hepimizin hakkında hayrlısı olsun inş sağlıkla kucağımıza alırızHiçbirimizin bünyesi aynı değil ki canım. Birbirimizle kıyaslamak doğru olmaz. Endişelenme, en iyi bilgiyi doktorun verecektir.
Yok hayır kıyaslama değil o kadar zor bi süreç ki herseyde evhamlanıyoruz .Hepimizin hakkında hayrlısı olsun inş sağlıkla kucağımıza alırız
@ Mrskurabiye daha önce konuşmuştuk çift embriyo koyulmuştur.. maşallah ikiside tutmuş. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
bende düşünüyorum acaba çift embriyo mu yoksa tek mi transfer edilse acaba diye ?? doktorlar genelde tek öneriyorlar ama gene doktorum fikrimizi soruyormuş. ??
amin amin inşallah.. benimde transfer ertelenmiş mi geçen ay.. bugün tekrar gittim..adetin 3. günü kist vardı o yok olmuş.. herşey normal transfer için başlayabiliriz dedi...Evet canım, doktor kararı bize bırakmıştı. Ben sadece şans artsın diye çift istemiştim ama Allah ikisini de nasip ettiAllah senin de gönlüne göre versin
arkadaşlar transfer öncesi ve sonrası nar suyu içmek gerekiyormuş... doğal nar suyu markası bilen varmı güvenilir ??
anladım canım nar zamanı da geçti maalesef. dimes almam sanırım tam doğal değil
tşk ederim canım . bakayım bende o zaman..Ben forumda okudum. Birkaç kişi yazmıştı. %100 nar suyu yazıyor, tadı da öyle geldi bana. Şeker yok zaten, acayip acı bir tadı var.
tşk ederim canım . bakayım bende o zaman..
inşallah... transfer aşamasında yediklerime dikkat etmek istiyorumm.. hergün 1 yumurta, 1 kase yogurt, nar suyu , kabak çakirdeği , ananas , incir , ceviz, badem.. gibi yiyeceklere ağırlık verecem.. sizin önereceğiniz birşey var mı ??İnşallah işe yarar
inşallah... transfer aşamasında yediklerime dikkat etmek istiyorumm.. hergün 1 yumurta, 1 kase yogurt, nar suyu , kabak çakirdeği , ananas , incir , ceviz, badem.. gibi yiyeceklere ağırlık verecem.. sizin önereceğiniz birşey var mı ??
Benim yediklerimin aynısıŞifa olsun inşallah
tşk ederimBenim yediklerimin aynısıŞifa olsun inşallah
Merhaba nasilsin sen jel kullanıyor musunBenim yediklerimin aynısıŞifa olsun inşallah
Merhaba nasilsin sen jel kullanıyor musun
Canım kizlara soylesende whatsapBenim yediklerimin aynısıŞifa olsun inşallah
Ya Benim jelle gelen kahvemsi pembemsi akintilarim oluyir sende oluyor muİyiyim canım, sen nasılsın?Evet, kullanıyorum.
Ya Benim jelle gelen kahvemsi pembemsi akintilarim oluyir sende oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?