- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
toplandı mı yumurta bende cok bekledim adet olmayı cd 56 bozdu düzenimi tarlusal ile adet oldum adetin 3. günündeyim transfer ilaclarına başladım 4. denemem bu sefer yuzumuz gülsün insallah regaip kandili hürmetine
Evet 5. Gün. Toplamda 2 tane embriyomuz var zaten. Şurası güzel haberlerle dolsun inşallahsenin transfer ne zaman?
Hastahanede yatıyorum şuan ,yarın çıkarken söylerler . Ama az çok tahmin ediyorum ne diyeceğini . 3. Deneme olunca . Transfer sonrası kabız olmamaya özen gösterin ,sebze ağırlıklı beslenin , ağır kaldırma yım ,bir yere uzanmayın onun dışında normal hayatınıza devam . Bir de ilaç konusunda yine bilgilendirir . Folbiol ,coraspin,crinone jel ve progestan iğne devam derAmin çok aminHayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah. Transfer sonrası için neler dedi doktorun?
Hastahanede yatıyorum şuan ,yarın çıkarken söylerler . Ama az çok tahmin ediyorum ne diyeceğini . 3. Deneme olunca . Transfer sonrası kabız olmamaya özen gösterin ,sebze ağırlıklı beslenin , ağır kaldırma yım ,bir yere uzanmayın onun dışında normal hayatınıza devam . Bir de ilaç konusunda yine bilgilendirir . Folbiol ,coraspin,crinone jel ve progestan iğne devam der
35 yaşın altında tek embriyo transferi yapılabiliyormuş. Anca 2 başarısız deneme varsa yapılabiliyormuş. Doktorum da tek embriyo taraftarı, net konuşmadık gerçi. Aslında ikisini de istiyorum ama. Bilemiyorum işte.İkisini de transfer yaptıracak mısınız?
Hastahanede yatıyorum şuan ,yarın çıkarken söylerler . Ama az çok tahmin ediyorum ne diyeceğini . 3. Deneme olunca . Transfer sonrası kabız olmamaya özen gösterin ,sebze ağırlıklı beslenin , ağır kaldırma yım ,bir yere uzanmayın onun dışında normal hayatınıza devam . Bir de ilaç konusunda yine bilgilendirir . Folbiol ,coraspin,crinone jel ve progestan iğne devam der
Evet transfer sonrası bu hastahanede bir gün yatırıyorlarHer transfer sonrası hastanede kalınıyor mu mutlaka? Bir de embriyoların tutunma ihtimalini yükseltmek için yenilebilecek yiyecekler var mıymış, doktoruna sorabilir misin?
Ankara Etlik Zübeyde Hanım da yaptırdım ben 3. Deneme mi de . Hepsinde de 1 gün yattımAnladım. Transfer sonrası hastanede kalınmıyor diye biliyorum ama. Sen hangi hastanede yaptırdın?
Kızlar selam inşallah transferleriniz olumlu sonuçlanır bende mart ayı adetiyle başlıyorum inşallah
tahminen 18 mart haftası sanırım 25 inede sarkabilir rahim kalınlaşmasına bağlıEvet 5. Gün. Toplamda 2 tane embriyomuz var zaten. Şurası güzel haberlerle dolsun inşallahsenin transfer ne zaman?
brnimde 14 ocakta toplandı hangi klınıktesi adet oldum ilaclara başladımBenim yumurtalarım Ocak ayında toplandı ve donduruldu. Şimdi Mart adetini bekliyorum işte.
brnimde 14 ocakta toplandı hangi klınıktesi adet oldum ilaclara başladım
Hangi merkezde görüyorsun canım doktorun kim bende kayseri de başlayacam onun için sordumKayseri’de tedavi görüyorum ben.
AminMaşşallah rabbim sımsıkı tutunmasını saglasın bize de boyle güzel haber vermeyi nasip olsun
Beni 2 saat yatırdılar transfer sonrasi 2 gün de istirahat yeterli sonra günlük yaşamınıza dönebilirsiniz dediler.Her transfer sonrası hastanede kalınıyor mu mutlaka? Bir de embriyoların tutunma ihtimalini yükseltmek için yenilebilecek yiyecekler var mıymış, doktoruna sorabilir misin?
Hangi merkezde görüyorsun canım doktorun kim bende kayseri de başlayacam onun için sordum
Benimde aklımda vardı Çağlar bey ben ama maddiyat korkuttu açıkçası acıbadem in o yüzden orada başlayamıyorum. Çok iyi olduğunu duydum hocanın inşallah güzel sonuçlar alırsınAcıbadem hastanesine gidiyorum. Doktorum Çağlar Yazıcıoğlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?