2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

toplandı mı yumurta bende cok bekledim adet olmayı cd 56 bozdu düzenimi tarlusal ile adet oldum adetin 3. günündeyim transfer ilaclarına başladım 4. denemem bu sefer yuzumuz gülsün insallah regaip kandili hürmetine

Benim yumurtalarım Ocak ayında toplandı ve donduruldu. Şimdi Mart adetini bekliyorum işte.

Amin çok amin Hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah. Transfer sonrası için neler dedi doktorun?
Hastahanede yatıyorum şuan ,yarın çıkarken söylerler . Ama az çok tahmin ediyorum ne diyeceğini . 3. Deneme olunca . Transfer sonrası kabız olmamaya özen gösterin ,sebze ağırlıklı beslenin , ağır kaldırma yım ,bir yere uzanmayın onun dışında normal hayatınıza devam . Bir de ilaç konusunda yine bilgilendirir . Folbiol ,coraspin,crinone jel ve progestan iğne devam der

Her transfer sonrası hastanede kalınıyor mu mutlaka? Bir de embriyoların tutunma ihtimalini yükseltmek için yenilebilecek yiyecekler var mıymış, doktoruna sorabilir misin?

Anladım. Transfer sonrası hastanede kalınmıyor diye biliyorum ama. Sen hangi hastanede yaptırdın?

Kızlar selam inşallah transferleriniz olumlu sonuçlanır bende mart ayı adetiyle başlıyorum inşallah

Merhaba. İnşallah müjdeli haberlerin çokça paylaşıldığı bir başlık olur burası

Bnimde yumurtalarım toplandı transfer bekliyorum ama öncesinde ameliyat olucam 1 ay sonra doktor bakacak ve karar verecek allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…