Ya zaten oraya ayrı bi sinirim. Hiç bi bilgilendşrme yapmadı öallıyordum soracağım sorularıda soramadım. Daha önce bildirmediler bu ay olacak diye düşündüğüm çünkü verilen ilaç rahim kalınlaltıran işte kan pıhtılaşmassın ostrjen progstrn vs. Çok entresan bi süreç insanlar bu dönemlerde zaten gergin . İyice geriyorlarTransferin bu şekilde olacağını daha önceden bildirmemişler miydi ? En doğru bilgiyi ilaçlarla ilgili merkezin verir canım .biz ne desek boş şimdi .
Yumurta toplamadan sonra hangi ilaçları verdilerki? Bana antibiyotik ve ağrı kesici felan vermişlerdi. Tedaviyle ilgili bir şey kullanmamıştım o süreçte. Sen hemşireni arayıp bilgi al en iyisi. Progestan vermişlerdi bi de şimdi hatırladım. Adet olmam içindi o da. Çünkü adet olduktan sonra histeroskopi yapılmıştı.Kızlarrr selam. C.tesi opu işlemi yapıldı ve embryonun döllenmesinin 3. Gününe giriyorum beni arayıp embryoların dondurulacağını ve transferin regliden sonra yapılacağını söyledir. Bu yumurta toplama işleminden donra bir sürü ilaç vermişlerdi onları bırakıyormuyum yoksa devam mı
Valla ne diyim biter inşallah seni çok iyi anlıyorum su an bir kızım var onunla ugrasmak ev isingucu zaman yetmiyor bazen insllh rabbim gönlünüze gore versinBu süreç hep bekleyerek geçiyor ama günler bitmiyor sanki.
17 tane ama bakalım kaç sağlıklı embriyo gelecek . Çarşamba ararlar
[/QUOTEmerhabalar hayirlisi olsun rabbim gönlünüze gore versin bizede haber edin insallah guzel haberler aliriz
Kızlarrr selam. C.tesi opu işlemi yapıldı ve embryonun döllenmesinin 3. Gününe giriyorum beni arayıp embryoların dondurulacağını ve transferin regliden sonra yapılacağını söyledir. Bu yumurta toplama işleminden donra bir sürü ilaç vermişlerdi onları bırakıyormuyum yoksa devam mı
Yumurta toplamadan sonra hangi ilaçları verdilerki? Bana antibiyotik ve ağrı kesici felan vermişlerdi. Tedaviyle ilgili bir şey kullanmamıştım o süreçte. Sen hemşireni arayıp bilgi al en iyisi. Progestan vermişlerdi bi de şimdi hatırladım. Adet olmam içindi o da. Çünkü adet olduktan sonra histeroskopi yapılmıştı.
17 yumurtadan 1 tane embriyo ,o da ikinci kalite . Boğuluyorum sanki. Sabah belli olacak transfer olup olmayacağı .
Henüz yapılmadı canım. Allah kısmet ederse cumartesi günü olacak inşallah.Benim tedavi sürecimin aynısı :) Transfer yapıldı mı sana canım?
Kalbini ferah tut. Allah yazdıysa olacak inşallah.17 yumurtadan 1 tane embriyo ,o da ikinci kalite . Boğuluyorum sanki. Sabah belli olacak transfer olup olmayacağı .
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.Merhaba bende de su an rahim dinlendirme yapiliyor ay sonu transfer olucak insallah. 4.denememizilki 5.gun embriyosu kimyasal gebelik.2.de 2 tane kalitesi dusuk 3.gun embriyosu transferi ve negatif. 3.tedavide 26 yumurtadan 5.gune kalan embriyo olmadigi icin transfer iptali.simdi de 2 tane orta kalite dediler 6.gun embriyosu donduruldu bekleniyor.6.gunle ilgili bisi duymamistm daha once demek 5teki gelisimleri bile az yani umudum cok yok ama neler goruyoruz tutmaz denenler tutmus.dua ediyoruz insallah bizlerin de olur bebekleri saglik sihhatle
Henüz yapılmadı canım. Allah kısmet ederse cumartesi günü olacak inşallah.
İnşallah canım. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Senin transfer ne zaman olacaktı ?İnşallah her şey umduğun gibi olur.
İnşallah canım. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. Senin transfer ne zaman olacaktı ?
Hayırlısıyla güzel şeyler olsun inşallahBu ayki adetimle başlayacağız hazırlıklara inşallah.
Dualarım seninleKızlar dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?