2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Transferin bu şekilde olacağını daha önceden bildirmemişler miydi ? En doğru bilgiyi ilaçlarla ilgili merkezin verir canım .biz ne desek boş şimdi .
Ya zaten oraya ayrı bi sinirim. Hiç bi bilgilendşrme yapmadı öallıyordum soracağım sorularıda soramadım. Daha önce bildirmediler bu ay olacak diye düşündüğüm çünkü verilen ilaç rahim kalınlaltıran işte kan pıhtılaşmassın ostrjen progstrn vs. Çok entresan bi süreç insanlar bu dönemlerde zaten gergin . İyice geriyorlar

Yumurta toplamadan sonra hangi ilaçları verdilerki? Bana antibiyotik ve ağrı kesici felan vermişlerdi. Tedaviyle ilgili bir şey kullanmamıştım o süreçte. Sen hemşireni arayıp bilgi al en iyisi. Progestan vermişlerdi bi de şimdi hatırladım. Adet olmam içindi o da. Çünkü adet olduktan sonra histeroskopi yapılmıştı.

Kızlar merhaba bende transfer için bekliyorum bakalım inş hepimiz bu ay güzel haberler alırız. Gerçekten çok zorlu bir süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Opudan sonra bana sadece antibiyotik ve ağrı kesici verilmişti. Bir de Yasmin kullandım.

Benim tedavi sürecimin aynısı :) Transfer yapıldı mı sana canım?

17 yumurtadan 1 tane embriyo ,o da ikinci kalite . Boğuluyorum sanki. Sabah belli olacak transfer olup olmayacağı .

17 yumurtadan 1 tane embriyo ,o da ikinci kalite . Boğuluyorum sanki. Sabah belli olacak transfer olup olmayacağı .

Biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisini Allah’a bırakıyoruz. Eminim O, en hayırlısını verecektir. Canını hiç sıkma, inşallah yarın güzel haberler alırsın.

Merhaba bende de su an rahim dinlendirme yapiliyor ay sonu transfer olucak insallah. 4.denememiz ilki 5.gun embriyosu kimyasal gebelik.2.de 2 tane kalitesi dusuk 3.gun embriyosu transferi ve negatif. 3.tedavide 26 yumurtadan 5.gune kalan embriyo olmadigi icin transfer iptali.simdi de 2 tane orta kalite dediler 6.gun embriyosu donduruldu bekleniyor.6.gunle ilgili bisi duymamistm daha once demek 5teki gelisimleri bile az yani umudum cok yok ama neler goruyoruz tutmaz denenler tutmus.dua ediyoruz insallah bizlerin de olur bebekleri saglik sihhatle

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah. Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…