2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Ayyy çok heyecanlandım inşallah kucağına almak nasip olur. Bugün bol bol dua edelim birbirimiz için darısı bize olsun inşallah.

maşşal ne mubarek güne nasip olmuş sımsıkı tutunsun insallah

merhaba hangi klınık acaba para almaları için boş yere transfer ettirme derimgücün varsa bekle tekrar yumurta toplattır saglıklı beslen insallah
ilk denememde 5 tane 3. emriosu dondurdular 5. güne gitmesini beklemden 4 tane transfer oldu farklı zamanlarda hiç biri tutmadı klınık degiştirdim 4 taneden 1 tanesi 5. güne ulaştı 3 tane si 4 gün çop oldu. en sağlık lı 5. gün emriosu transferini bekliyorum

Hadi hayırlısı canım ınsallh güzel haberlerini aliriz şuanda 2 haftalik hamile sayılırsın tadını cikar

Benim de bugün transferimin 12. Günüydü mübarek günde + sonuç aldım ama dr.um erken sevinmek yok diyor 12. Haftaya kadar bekleyeceğiz diyor. Allah'tan hayırlısı hepimiz için
Maşşallah rabbim sımsıkı tutunmasını saglasın bize de boyle güzel haber vermeyi nasip olsun

benimde 6. güne giden 1 tane oldu ama gelişimi durdu 6. güne bazıları5. gün emrio su olabiliyor yavas galisiyor

Bu ayki adetimle başlayacağız hazırlıklara inşallah.
toplandı mı yumurta bende cok bekledim adet olmayı cd 56 bozdu düzenimi tarlusal ile adet oldum adetin 3. günündeyim transfer ilaclarına başladım 4. denemem bu sefer yuzumuz gülsün insallah regaip kandili hürmetine

Amin çok amin Hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın inşallah. Transfer sonrası için neler dedi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…