- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Hayırlısıyla güzel şeyler olsun inşallah
Çok şükürtransfer gerçekleşti umarım sonucu da güzel olur ,inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olur . Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın . Herkesin de kandili mübarek olsun
Canım bugün kandil orucluyum ve ınsallh buguzel günde rabbim dualarımızı kabul eder rabbim tüm isteyenlere burada evlat hasretiyle yananlara o duyguyu taddirsinKızlar dualarınıza ihtiyacım var
duanızı beklerim ben hayızım tutamadımCanım bugün kandil orucluyum ve ınsallh buguzel günde rabbim dualarımızı kabul eder rabbim tüm isteyenlere burada evlat hasretiyle yananlara o duyguyu taddirsin
maşşal ne mubarek güne nasip olmuş sımsıkı tutunsun insallahÇok şükürtransfer gerçekleşti umarım sonucu da güzel olur ,inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olur . Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın . Herkesin de kandili mübarek olsun
merhaba hangi klınık acaba para almaları için boş yere transfer ettirme derimgücün varsa bekle tekrar yumurta toplattır saglıklı beslen insallahMerhaba bende de su an rahim dinlendirme yapiliyor ay sonu transfer olucak insallah. 4.denememizilki 5.gun embriyosu kimyasal gebelik.2.de 2 tane kalitesi dusuk 3.gun embriyosu transferi ve negatif. 3.tedavide 26 yumurtadan 5.gune kalan embriyo olmadigi icin transfer iptali.simdi de 2 tane orta kalite dediler 6.gun embriyosu donduruldu bekleniyor.6.gunle ilgili bisi duymamistm daha once demek 5teki gelisimleri bile az yani umudum cok yok ama neler goruyoruz tutmaz denenler tutmus.dua ediyoruz insallah bizlerin de olur bebekleri saglik sihhatle
Hadi hayırlısı canım ınsallh güzel haberlerini aliriz şuanda 2 haftalik hamile sayılırsın tadını cikarÇok şükürtransfer gerçekleşti umarım sonucu da güzel olur ,inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olur . Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın . Herkesin de kandili mübarek olsun
Maşşallah rabbim sımsıkı tutunmasını saglasın bize de boyle güzel haber vermeyi nasip olsunBenim de bugün transferimin 12. Günüydü mübarek günde + sonuç aldım ama dr.um erken sevinmek yok diyor 12. Haftaya kadar bekleyeceğiz diyor. Allah'tan hayırlısı hepimiz için
transfer için ilaçlara başladım4. DENEMEM FULYA BAHCECİ DE TEDAVİ GÖRÜYORUM 7 AY SONRA MUTLU SONA ULAŞICAZ İNSALLAH
benimde 6. güne giden 1 tane oldu ama gelişimi durdu 6. güne bazıları5. gün emrio su olabiliyor yavas galisiyorMerhaba bende de su an rahim dinlendirme yapiliyor ay sonu transfer olucak insallah. 4.denememizilki 5.gun embriyosu kimyasal gebelik.2.de 2 tane kalitesi dusuk 3.gun embriyosu transferi ve negatif. 3.tedavide 26 yumurtadan 5.gune kalan embriyo olmadigi icin transfer iptali.simdi de 2 tane orta kalite dediler 6.gun embriyosu donduruldu bekleniyor.6.gunle ilgili bisi duymamistm daha once demek 5teki gelisimleri bile az yani umudum cok yok ama neler goruyoruz tutmaz denenler tutmus.dua ediyoruz insallah bizlerin de olur bebekleri saglik sihhatle
Agzından bal damlıyor ,inşallah inşallahHadi hayırlısı canım ınsallh güzel haberlerini aliriz şuanda 2 haftalik hamile sayılırsın tadını cikar
toplandı mı yumurta bende cok bekledim adet olmayı cd 56 bozdu düzenimi tarlusal ile adet oldum adetin 3. günündeyim transfer ilaclarına başladım 4. denemem bu sefer yuzumuz gülsün insallah regaip kandili hürmetineBu ayki adetimle başlayacağız hazırlıklara inşallah.
benimde 1 tane kaldı olsun onemli olan tutması 5. gün müKalbini ferah tut. Allah yazdıysa olacak inşallah.
Amin çok aminÇok şükürtransfer gerçekleşti umarım sonucu da güzel olur ,inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olur . Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın . Herkesin de kandili mübarek olsun
Evet 5. Gün. Toplamda 2 tane embriyomuz var zaten. Şurası güzel haberlerle dolsun inşallahbenimde 1 tane kaldı olsun onemli olan tutması 5. gün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?