2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Merhabalar hayirlisi olsun hakkımızda guzel sonuçlarınızı bekliyoruz

Benimde aklımda vardı Çağlar bey ben ama maddiyat korkuttu açıkçası acıbadem in o yüzden orada başlayamıyorum. Çok iyi olduğunu duydum hocanın inşallah güzel sonuçlar alırsın

Maddi açıdan hemen hemen her hastaneyle aynı gibiydi. Ben de hakkında çok güzel geri dönüşler aldığım için Çağlar beyi tercih ettim. İnşallah olumlu sonuçlanır. Sen hangi hastanedesin? Ne kadar ödediniz?

Ben ocakta 5.gun embriyosuyla transfer oldum malesef 8.haftada kurtaj oldum 2 3 ay sonra tekrar transfer olucam 1 tane 5 1 tane 3.gun embriyom var ama korkuyorum bida bida olumsuz yasamak istemiyorum umarim transfer olanlar hayirli sonuclar alirlar

Ben ocakta 5.gun embriyosuyla transfer oldum malesef 8.haftada kurtaj oldum 2 3 ay sonra tekrar transfer olucam 1 tane 5 1 tane 3.gun embriyom var ama korkuyorum bida bida olumsuz yasamak istemiyorum umarim transfer olanlar hayirli sonuclar alirlar
evet okudum cok uzuldum insallah yasamassın

Mrb bende 8 haftalikken kurtaj oldum ilk denemde tutmuştu şimdi adet olmayı bekliyorum hazırlık için dondurulmuslarim var bisey sormak istiyorum sizinde ilk denemenizdemi tututu

Insallah yanlis yazmisim kurtaj oldum derken pazartesi olucam daha ve yine de bi umut belki acaba atar mi kalbi o gun diye ümit de besliyorum belki mucize olucak bu ama ne bileyim Allahtan umudumu kesmedim
Çok zor kayıp yaşamak . Bende ilk denememde tutmuştu ama 14. Haftada düşük yaptım . Öncesinde kanamam oldu hastahaneye yattım hastahanede 1 gün öncesinde kalp atışı heraket Herşey varken ertesi gün akşam kaybettim bebeğimi . Bir erkek bebekti , doktor bak annesi babası diyerek video bile çektirmişti elimizde kaldı . Rabbim nasip etmedi . Çok zor bir durum ama Allah sabrını veriyor bir yerden sonra . Şimdi bende tutarsa sonrasında yine diken üstünde olacağım . Kafamda hep acabalar olacak . İnşallah rabbim sabır versin ,transfer olan veya olacak olan herkese de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben memorial semih zeki Uludağ a gidiyorum ilaçlar hariç tüm masraflar 7300 tuttu seninki ne kadar tuttu canım

Tavsiye üzerine gittim ben Çağlar hocaya. Çok güven veren bir insan. Hiçbir araştırma yapmadan, başka bir hastane veya doktorla görüşmeden kendisiyle tedavi sürecimizi başlattık. Başka hastaneler hakkında hiçbir fikrim yok İnşallah bebeğin sana tutunur da gerek kalmaz sürece yeniden başlamana Fakat olur da ihtiyaç duyarsan kesinlikle Acıbadem hastanesini tavsiye ediyorum.

Ben memorial semih zeki Uludağ a gidiyorum ilaçlar hariç tüm masraflar 7300 tuttu seninki ne kadar tuttu canım

Bizim tüp bebek fiyatımız 6500 liraydı. 1700 lira da embriyoların 5 sene boyunca saklanması için ödedik. Histeroskopi ve ilaçlar da dahil olunca tam tamına 13 bin lira masraf yaptık.

Selam kızlar, çok yazamasam da konuyu sıkı takip ediyorum. Dün dondurulmuşlarla transfere uygun olup olmadığıma bakıldı. Ultrasonda çok şükür herşey iyi görünüyordu. Fakat 1'in altında olması gereken progesteron düzeyim 52 çıkmaz mı!! 4 aylık hamile olsam anca o değere ulaşırım! İptal olacak diye çok üzüldüm. Bu sabah yazılı sonucu almaya gittim ve gördüm ki kullandıkları ölçü birimi farklıymış yani 0,52 imiş. Nasipse çarşamba transferim olacak. Dualarda buluşalım <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…