Merhabalar hayirlisi olsun hakkımızda guzel sonuçlarınızı bekliyoruzÇok şükürtransfer gerçekleşti umarım sonucu da güzel olur ,inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak da nasip olur . Rabbim isteyenlerin kucağını boş koymasın . Herkesin de kandili mübarek olsun
merhaba hangi klınık acaba para almaları için boş yere transfer ettirme derimgücün varsa bekle tekrar yumurta toplattır saglıklı beslen insallah
ilk denememde 5 tane 3. emriosu dondurdular 5. güne gitmesini beklemden 4 tane transfer oldu farklı zamanlarda hiç biri tutmadı klınık degiştirdim 4 taneden 1 tanesi 5. güne ulaştı 3 tane si 4 gün çop oldu. en sağlık lı 5. gün emriosu transferini bekliyorum
[/QUOTE
Ilk 2 denemeyi amerikanda yaptirdim.1 oncekini bahcecide yaptirdm transfer iptal edildi.smdi yinr bahcecideyim ben acikcasi guveniyorum bos transfer yapicaklarini sanmiyorum cok para ihtiyaci olan bir kuruma benzemiyo ki zaten transfer iptal olunca geri verilen mebla devede kulak:) dua etmekten ve guvenmekten baska sansimiz yok..
Benimde aklımda vardı Çağlar bey ben ama maddiyat korkuttu açıkçası acıbadem in o yüzden orada başlayamıyorum. Çok iyi olduğunu duydum hocanın inşallah güzel sonuçlar alırsın
Kızlar ben birazdan transfere gideceğim. Benim için dua eder misiniz?
Teşekkür ediyorum. İnşallahAllah yar ve yardımcın olsun. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin.
M MrsKurabiye sen Kayseri Acıbadem de mi transfer olacaksın ?
evet okudum cok uzuldum insallah yasamassınBen ocakta 5.gun embriyosuyla transfer oldum malesef 8.haftada kurtaj oldum 2 3 ay sonra tekrar transfer olucam 1 tane 5 1 tane 3.gun embriyom var ama korkuyorum bida bida olumsuz yasamak istemiyorum umarim transfer olanlar hayirli sonuclar alirlar
Mrb bende 8 haftalikken kurtaj oldum ilk denemde tutmuştu şimdi adet olmayı bekliyorum hazırlık için dondurulmuslarim var bisey sormak istiyorum sizinde ilk denemenizdemi tututuBen ocakta 5.gun embriyosuyla transfer oldum malesef 8.haftada kurtaj oldum 2 3 ay sonra tekrar transfer olucam 1 tane 5 1 tane 3.gun embriyom var ama korkuyorum bida bida olumsuz yasamak istemiyorum umarim transfer olanlar hayirli sonuclar alirlar
Sevindim bunu öğrendiğime . Allah korusun tutmazsa bende Kayseri de özel düşünüyorum bundan sonrasını . Ama hastahaneler ve ücretleri hakkında hiç bir fikrim yok . Sen az çok araştırma yapmışsındır ?Evet canım :)
Insallah yanlis yazmisim kurtaj oldum derken pazartesi olucam daha ve yine de bi umut belki acaba atar mi kalbi o gun diye ümit de besliyorum belki mucize olucak bu ama ne bileyim Allahtan umudumu kesmedimevet okudum cok uzuldum insallah yasamassın
Çok zor kayıp yaşamak . Bende ilk denememde tutmuştu ama 14. Haftada düşük yaptım . Öncesinde kanamam oldu hastahaneye yattım hastahanede 1 gün öncesinde kalp atışı heraket Herşey varken ertesi gün akşam kaybettim bebeğimi . Bir erkek bebekti , doktor bak annesi babası diyerek video bile çektirmişti elimizde kaldı . Rabbim nasip etmedi . Çok zor bir durum ama Allah sabrını veriyor bir yerden sonra . Şimdi bende tutarsa sonrasında yine diken üstünde olacağım . Kafamda hep acabalar olacak . İnşallah rabbim sabır versin ,transfer olan veya olacak olan herkese de sağlıkla kucağına almayı nasip etsinInsallah yanlis yazmisim kurtaj oldum derken pazartesi olucam daha ve yine de bi umut belki acaba atar mi kalbi o gun diye ümit de besliyorum belki mucize olucak bu ama ne bileyim Allahtan umudumu kesmedim
Ben memorial semih zeki Uludağ a gidiyorum ilaçlar hariç tüm masraflar 7300 tuttu seninki ne kadar tuttu canımMaddi açıdan hemen hemen her hastaneyle aynı gibiydi. Ben de hakkında çok güzel geri dönüşler aldığım için Çağlar beyi tercih ettim. İnşallah olumlu sonuçlanır. Sen hangi hastanedesin? Ne kadar ödediniz?
Sevindim bunu öğrendiğime . Allah korusun tutmazsa bende Kayseri de özel düşünüyorum bundan sonrasını . Ama hastahaneler ve ücretleri hakkında hiç bir fikrim yok . Sen az çok araştırma yapmışsındır ?
Ben memorial semih zeki Uludağ a gidiyorum ilaçlar hariç tüm masraflar 7300 tuttu seninki ne kadar tuttu canım
Doğum kontrol ilacım bugün bitti. 1 hafta içinde regl olurum büyük ihtimalle, çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?