- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Aminnn çok aminnBana tüp bebekten önce uygulanan klomen tedavisinin birinde çatlatma iğnesi vermişlerdi. Bir tıp merkezine gidip yaptırmıştım
Canım kaçıncı günün oldu nasil gidiyorB Basharfibenz diğer gruptaki mesajını sonradan gördüm . Benim de sabah iğne akşam jel di ama iki kere vuruldum iğne . Şuan yatakta sağa sola dönmekte çok zorlanıyorum ,otururken zorlanıyorum . Bu 3. Deneme benim için tedavinin en aksiyonlu kısmı burasıilk denememde bundan dolayı uyku bile uyuyamadım ,ikincide 5 tane vurulabildim . Şimdi de 2 tane vurulup yine kötü oluyorum diye bıraktım kendim . Ama vicdan azabı çekiyorum bir yandan da bıraktığım için sabah akşam jel ile devam ediyorum
Canım lucrin bende martin 1 de vurdum yumurtlamani baskılayan igne estrofem bende sabah basliycam rahim duvarının kalınlaşması için transfere hazirlikBirisi bana lucrin ve estrofem ne için kullanılır, iğne midir hap mıdır, bilgi verebilir mi acaba? O kadar çok adı geçiyor ki bu ilaçların, merak ettim. Bilgisizliğimi mazur görün. :)
Kızlar bende progestron fitil olarak verildi ignesidemi varmisEvet ne yazık kiTransferden 4 gün önce Lucrini kesip progesteron iğnesi başladılar. Biraz daha sabır, nelere katlandık biz bu yolda Bebişleri kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız eminim
Bugün 5. Gün .iğne ağrım var onun dışında çok şükür iyiyimCanım kaçıncı günün oldu nasil gidiyor
Her bünye farklı tabii. Demek ki senin için uygunu bu. Vicdan azabı çekme bence neticede bir şekilde ilacı alıyorsun. İğne ya da jel farketmezB Basharfibenz diğer gruptaki mesajını sonradan gördüm . Benim de sabah iğne akşam jel di ama iki kere vuruldum iğne . Şuan yatakta sağa sola dönmekte çok zorlanıyorum ,otururken zorlanıyorum . Bu 3. Deneme benim için tedavinin en aksiyonlu kısmı burasıilk denememde bundan dolayı uyku bile uyuyamadım ,ikincide 5 tane vurulabildim . Şimdi de 2 tane vurulup yine kötü oluyorum diye bıraktım kendim . Ama vicdan azabı çekiyorum bir yandan da bıraktığım için sabah akşam jel ile devam ediyorum
Kızlar bende progestron fitil olarak verildi ignesidemi varmis
Kızlar ben bugün adet oldum ilaç tedavisine yarın başlıyorum transfer günüm de 27 mart
Anladım canım olsun bebisin senle igne agrilarinda gecer insallhBugün 5. Gün .iğne ağrım var onun dışında çok şükür iyiyim
Amin canimHadi hayırlısıyla inşallah
Kızlar ben bugün adet oldum ilaç tedavisine yarın başlıyorum transfer günüm de 27 mart
Ne yazık ki canım. Gerçi transfer öncesinde aldığımız ilaçları kullanmaya devam ediyoruz. Bitecek olan iğneden aldık tekrar. Yine toplamda 800 ü geçtiKızlar, transfer öncesi ve sonrası kullanılan iğne ve ilaçlar, yumurta geliştirmedeki gibi uçuk fiyatlarda mı?
Ne yazık ki canım. Gerçi transfer öncesinde aldığımız ilaçları kullanmaya devam ediyoruz. Bitecek olan iğneden aldık tekrar. Yine toplamda 800 ü geçti
Aynen öyleYaaao zaman pamuk eller cebe
Valla doktorum rahim duvarı için 2 ara kontrol verdi daha öncede transferim olduğunda belli değildi bu sefer tam gününü verdi bende anlamadimHadi bakalım hayırlısı :) Darısı bana :) Transfer gününe neye göre karar verildi?
Valla doktorum rahim duvarı için 2 ara kontrol verdi daha öncede transferim olduğunda belli değildi bu sefer tam gününü verdi bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?