2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Aminnn çok aminn Bana tüp bebekten önce uygulanan klomen tedavisinin birinde çatlatma iğnesi vermişlerdi. Bir tıp merkezine gidip yaptırmıştım

Allah dağına göre kar verirmiş. Biz güçlüyüz, o yüzden başarıyoruz ve mutlu sona ulaşacağız Rabbimin izniyle

B Basharfibenz diğer gruptaki mesajını sonradan gördüm . Benim de sabah iğne akşam jel di ama iki kere vuruldum iğne . Şuan yatakta sağa sola dönmekte çok zorlanıyorum ,otururken zorlanıyorum . Bu 3. Deneme benim için tedavinin en aksiyonlu kısmı burası ilk denememde bundan dolayı uyku bile uyuyamadım ,ikincide 5 tane vurulabildim . Şimdi de 2 tane vurulup yine kötü oluyorum diye bıraktım kendim . Ama vicdan azabı çekiyorum bir yandan da bıraktığım için sabah akşam jel ile devam ediyorum

Canım kaçıncı günün oldu nasil gidiyor

Birisi bana lucrin ve estrofem ne için kullanılır, iğne midir hap mıdır, bilgi verebilir mi acaba? O kadar çok adı geçiyor ki bu ilaçların, merak ettim. Bilgisizliğimi mazur görün. :)
Canım lucrin bende martin 1 de vurdum yumurtlamani baskılayan igne estrofem bende sabah basliycam rahim duvarının kalınlaşması için transfere hazirlik

Evet ne yazık ki Transferden 4 gün önce Lucrini kesip progesteron iğnesi başladılar. Biraz daha sabır, nelere katlandık biz bu yolda Bebişleri kucağımıza aldığımızda hepsini unutacağız eminim
Kızlar bende progestron fitil olarak verildi ignesidemi varmis

Her bünye farklı tabii. Demek ki senin için uygunu bu. Vicdan azabı çekme bence neticede bir şekilde ilacı alıyorsun. İğne ya da jel farketmez

Kızlar, transfer öncesi ve sonrası kullanılan iğne ve ilaçlar, yumurta geliştirmedeki gibi uçuk fiyatlarda mı?

Valla doktorum rahim duvarı için 2 ara kontrol verdi daha öncede transferim olduğunda belli değildi bu sefer tam gününü verdi bende anlamadim

Rahim kalınlığının ne kadar olması gerekiyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…