- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Hadi hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlaaar ben de bugün adet oldum, yarın doktora gideceğim
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah
Hadi hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Hadi gözün aydın canım ınsallh güzel haberlerini aliriz durmak yok yola devamKızlaaar ben de bugün adet oldum, yarın doktora gideceğim
Estrofem folibol coraspirin progestan fitilini kullanıcam igneside var bir iğnem var ovitrella artı transfer sonrası kan sulandirici igne hergun ve 3 günde bir transferden sonra puroluton iğnem var benim tedavi şeklim böyle bide monodoks antibiyotik var prednol hap var baya bi ilaç kullnıyorum benArkadaşlar transfer hazırlığı için neler yapılıyor, biraz bilgi verebilir misiniz? Hangi ilaçlar kullanılıyor, iğne var mı yine transfer öncesi?
Hadi gözün aydın canım ınsallh güzel haberlerini aliriz durmak yok yola devam
Estrofem folibol coraspirin progestan fitilini kullanıcam igneside var bir iğnem var ovitrella artı transfer sonrası kan sulandirici igne hergun ve 3 günde bir transferden sonra puroluton iğnem var benim tedavi şeklim böyle bide monodoks antibiyotik var prednol hap var baya bi ilaç kullnıyorum ben
3.deneme ama ilk transferdi 8 haftalikti kalbi atmadi canimneden kurtaj olmak zorunda kaldim canım cokk geçmiş olsun ilk denemnmiydi
Ne kadar sure sonra tekrar deneyeceksin senO duyguyu bilirim canım bende kurtaj oldum bugün dondurulmusalrim için hazırlığa başladım
Canım ben transfer öncesi estrofem ve bir progesteron iğnesi kullandım. Bir de parograf diye bir ilaç verdiler. 4 gün sonra transfer yapıldı.Arkadaşlar transfer hazırlığı için neler yapılıyor, biraz bilgi verebilir misiniz? Hangi ilaçlar kullanılıyor, iğne var mı yine transfer öncesi?
Canım ben transfer öncesi estrofem ve bir progesteron iğnesi kullandım. Bir de parograf diye bir ilaç verdiler. 4 gün sonra transfer yapıldı.
Canım ben 5 ay oldu kurtaj olali 2 gündür başladım rahim duvarı hazrliginaNe kadar sure sonra tekrar deneyeceksin sen
aynı şeyleri yaşamışız zor canım ama nasipten ötesi yok cabuk toparlanmaya bak hakımızda hayirlisi3.deneme ama ilk transferdi 8 haftalikti kalbi atmadi canim
Ay Bende olmak istiyorum ama daha 10 günden once olmamKızlaaar ben de bugün adet oldum, yarın doktora gideceğim
Ay Bende olmak istiyorum ama daha 10 günden once olmam
Merhaba ben izmirdeyim en son aldığımda proluton depot vardı eczanede İzmir egekent 2 semtinde Ulukent eczanesinde vardı bir arayın bulamazsanız varsa kargo ile göndersinlerDoktoruna sorup muadilini alsan olmaz mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?