2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Arkadaşlar transfer hazırlığı için neler yapılıyor, biraz bilgi verebilir misiniz? Hangi ilaçlar kullanılıyor, iğne var mı yine transfer öncesi?

Arkadaşlar transfer hazırlığı için neler yapılıyor, biraz bilgi verebilir misiniz? Hangi ilaçlar kullanılıyor, iğne var mı yine transfer öncesi?
Estrofem folibol coraspirin progestan fitilini kullanıcam igneside var bir iğnem var ovitrella artı transfer sonrası kan sulandirici igne hergun ve 3 günde bir transferden sonra puroluton iğnem var benim tedavi şeklim böyle bide monodoks antibiyotik var prednol hap var baya bi ilaç kullnıyorum ben

Hay maşallah. Bakalım benim doktorum ne diyecek?

Canım ben transfer öncesi estrofem ve bir progesteron iğnesi kullandım. Bir de parograf diye bir ilaç verdiler. 4 gün sonra transfer yapıldı.

Canım ben transfer öncesi estrofem ve bir progesteron iğnesi kullandım. Bir de parograf diye bir ilaç verdiler. 4 gün sonra transfer yapıldı.

Rahim kalınlığın ne kadardı, hatırlıyor musun?

Yarın aç karnına mı gitmem lazım arkadaşlar? Herhangi bir kan testi falan yapılıyor mu?

Kızlar benim bu iğne ağrısına ne iyi gelir . Sanki git gide daha artıyor Ağrı . Oturduğum yerde yapışıp kalıyorum kendimi zor çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…