Transfere 1 hafta kala 9mm di transferde bilmiyorum sormadim acikcasiRahim kalınlığının ne kadar olması gerekiyor peki?
Transfere 1 hafta kala 9mm di transferde bilmiyorum sormadim acikcasi
Tabiki canımDoktordan bilgi aldığında paylaşır mısın? :)
Tabiki canım haber veririmDoktordan bilgi aldığında paylaşır mısın? :)
Kızlar pruloton igne bulamıyorum depolardada yok sizce nasil bulabilirim istanbuldayim
Biraz daha bakayim olmadi soyliycem bu igne düşük olmasin diye galiba transferden sonra vuracaklar ve test gününe kadar 3 günde bir vurdurucamDoktoruna sorup muadilini alsan olmaz mı acaba?
neden kurtaj olmak zorunda kaldim canım cokk geçmiş olsun ilk denemnmiydiBugun kurtajimi oldum hala agrim var cok kotu bir seymis Allah bidaha yaşatmasin kendime geleyim dondurulmus embriyolarla devam
O duyguyu bilirim canım bende kurtaj oldum bugün dondurulmusalrim için hazırlığa başladımBugun kurtajimi oldum hala agrim var cok kotu bir seymis Allah bidaha yaşatmasin kendime geleyim dondurulmus embriyolarla devam
Hakkınızda hayırlısı olsun bende adet olmayı bekliyorum:)Kızlar ben bugün adet oldum ilaç tedavisine yarın başlıyorum transfer günüm de 27 mart
Amin canım ınsallh güzel sonuçlar aliriz hepimizHakkınızda hayırlısı olsun bende adet olmayı bekliyorum:)
Neden kürtaj oldunuz acaba Allah bir daha yasatmasinBugun kurtajimi oldum hala agrim var cok kotu bir seymis Allah bidaha yaşatmasin kendime geleyim dondurulmus embriyolarla devam
Amin canım 8 haftalik tek yumurta ikizi olmuştu biri bozuldu diğerininde kalp atışını duyamadikNeden kürtaj oldunuz acaba Allah bir daha yasatmasin
Bugun kurtajimi oldum hala agrim var cok kotu bir seymis Allah bidaha yaşatmasin kendime geleyim dondurulmus embriyolarla devam
Merhabalar. İlk tüp bebek denemem. 22 şubatta yumurta toplandı ve 5.gun de dondururdular. 15 sen fazla yumurta toplanırsa transfer gelecek aya kalır dediler nitekim öyle de oldu. Şimdi yine bekliyorum bu beklemek beni strese sokuyor. Merak ettiğim yumurta toplamadan sonra adet düzensizliği oluyor mu
Hadi hayırlı haberlerle dön inşallahKızlaaar ben de bugün adet oldum, yarın doktora gideceğim
Ben de sabah akşam jel ve 5 günde bir iğneEvet. Ben sabah jel, akşam iğne kullanıyorum
Benim de transferden 4 gun önce 8 mm'di 8i geçsek yeter demişti dr.umDoktordan bilgi aldığında paylaşır mısın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?