Merhaba ben izmirdeyim en son aldığımda proluton depot vardı eczanede İzmir egekent 2 semtinde Ulukent eczanesinde vardı bir arayın bulamazsanız varsa kargo ile göndersinlerDoktoruna sorup muadilini alsan olmaz mı acaba?
Kızlar benim bu iğne ağrısına ne iyi gelir . Sanki git gide daha artıyor Ağrı . Oturduğum yerde yapışıp kalıyorum kendimi zor çekiyorum
Progestan kullandım ,18 Mart test günüm de .Çok geçmiş olsun, Allah sabrını artırsın. Hangi iğneydi kullandığın? Bir de senin test günün ne zaman? :)
Progestan kullandım ,18 Mart test günüm de .
Tamm canım sagol araştırıcam teşekkür
Merhaba, hoş geldin. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Benim transferim de Cumartesi günü oldu. Dediğin gibi beklemek çok zor.Merhaba arkadaş bende kayit olup artik araniza katildim. Transferim cumartesi gunu oldu ve bugun 4. Gunum. Tek embriyo transferim oldu. Beklemek zor. Gercekten zorr. Gecmiyor bu zaman ve gercekten su ignelerden cok sıkıldım. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun. Yasim 27 herseyim cok iyi hic bir problemim yok ama dermoid kistlerim vardi. Tekbir amacli tup bebek yapip 22 yumurtadan olgun sayisi 6,embriyo sayisi 3tü. Amaliyatimi oldum. Daha sonra adet gorup tek veya cift transfer bana kalmisti ben teki tercih ettim. Ilk denemem olmazsada eğer normal yollarla olabilecegim söylendi ama. Su iğneler gercekten zor. Tedavi sureci zor. Hepimizin Allah yardimcisi olsun
Yaaa sen nerde oldun peki transferini. Ben normalde çanakkalede oturuyorum ama. Istanbul ataşehir memorialda bu işlemlerimi yaptirdim. Hem ameliyat hem transfer. Senin kac embriyon var kaliteleri nedir ay cok sevindimmMerhaba, hoş geldin. Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah. Benim transferim de Cumartesi günü oldu. Dediğin gibi beklemek çok zor.
Aynı günde transfer olan birini görünce seviniyor insan :) ben Yeditepe Üniv. Hastanesi’nde oldum tedavimi. 2 tane kaliteli 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test günün 20 mart değil mi?Yaaa sen nerde oldun peki transferini. Ben normalde çanakkalede oturuyorum ama. Istanbul ataşehir memorialda bu işlemlerimi yaptirdim. Hem ameliyat hem transfer. Senin kac embriyon var kaliteleri nedir ay cok sevindimm
Yook benim 3. Gün embriyorsu ama bnm dondurulmus. 21 mart benim kan testi günümAynı günde transfer olan birini görünce seviniyor insan :) ben Yeditepe Üniv. Hastanesi’nde oldum tedavimi. 2 tane kaliteli 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test günün 20 mart değil mi?
Benimkiler de dondurulmuştu. Kuzenim 7. Gün yapmıştı iki tüp bebeğinde de doğru çıktı. Hatta ikizleri daha yüksekti yek olandan. Ama ben ne yaparım bilemiyorum. En temizi beklemek de, o da zor işteYook benim 3. Gün embriyorsu ama bnm dondurulmus. 21 mart benim kan testi günümama 20 sinde yaparim belki bilmem. Senin hic belirtin war mi? Formlarda yazanlar gibi. Benim ne bel agrim ne kasik agrim ne lekelenmem ne kanamam ne gögüs damarlari. Ne de şişkinlik hic birseyim yok
Aaaa genelde hamile kalanlarin o belirtileri oluyormusta ondan bir sormak istedimBenimkiler de dondurulmuştu. Kuzenim 7. Gün yapmıştı iki tüp bebeğinde de doğru çıktı. Hatta ikizleri daha yüksekti yek olandan. Ama ben ne yaparım bilemiyorum. En temizi beklemek de, o da zor iştebende bahsettiklerinin hepsi var ya. Göğüs hassasiyeti, bel kasık ağrıları. Lekelenme kamama yok sadece. Herkesin belirtisi farklı tabii
Merhaba transferinizi oldunuz mu?Yarın aç karnına mı gitmem lazım arkadaşlar? Herhangi bir kan testi falan yapılıyor mu?
Bence öyle düşünme. Belirtisi olup negatif görenler, belirtisi olmayıp pozitif görenler de çok var. Diyorum ya herkeste belirtiler farklı. Olumlu düşün, güzel düşünceler, güzellikleri getirirAaaa genelde hamile kalanlarin o belirtileri oluyormusta ondan bir sormak istedimdee bende hic belirti yok acabaa tutmadi mi? Transferden snra 15 dk yattim 40 dk sonra wc ye gittim sonra yemek memek hareket edip 5,5 saat yol geldim birde uff ya bak smdi icime suphe dustu ama şöylede birşey var bundan önceki iğneler, haplar hicbiri bana yan etki yapmadi. Mesela adet olcakmissin gbi his olucak dedi gogusler sisicek dedi hicbiri yok bn birazda ona guweniyorum ne biilimm
Doktor bana folidoce ve estrofem verdi sadece. 22 Mart’ta da kontrolüm var.
Iste herkes farkli ya bende ondan dedimBence öyle düşünme. Belirtisi olup negatif görenler, belirtisi olmayıp pozitif görenler de çok var. Diyorum ya herkeste belirtiler farklı. Olumlu düşün, güzel düşünceler, güzellikleri getirir
Merhaba transferinizi oldunuz mu?
Hadi hayırlısı :) transfer için bir şey dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?