- 23 Ocak 2018
- 291
- 185
- 103
Ayyy hadi hayrlisi canımEvet bugün gittim hastahaneye başladık çok şükür gonal f e . Yanında kalçadan merional verdi . Koldan iğne nin de dozunu düşürdü . İlk kontrol Pazartesi. Bakalım hayırlısı
Evet canım lucrin 1 hafta adeti geciktiriyor hadi hayırlısı sizin dondurulmus tu sanirim kaç embrio transfer olacak bide kaçıncı gündü embriolarinBen de şuan lucrin kullanıyorum, adetim gecikti onu bekliyoruz. Adet olunca Estrofem kullanmaya başlayacağım. 5 Mart’ta transferin hangi gün yapılacağına karar verilecek. Değişik duygular içindeyim..
Evet öyle bir etkisi olabiliyormuş. Histeroskopi olmuştu geçen ay, ondan sonra da gecikme olabiliyor demişlerdi. 2 embriyomuz var zaten, 1 tanesi transfer olacak. 5. Gün embriyoları. Seninkiler nasıl?Evet canım lucrin 1 hafta adeti geciktiriyor hadi hayırlısı sizin dondurulmus tu sanirim kaç embrio transfer olacak bide kaçıncı gündü embriolarin
Benimde 2 embriyon var 5.gun ikisinde transfer ediceklerEvet öyle bir etkisi olabiliyormuş. Histeroskopi olmuştu geçen ay, ondan sonra da gecikme olabiliyor demişlerdi. 2 embriyomuz var zaten, 1 tanesi transfer olacak. 5. Gün embriyoları. Seninkiler nasıl?
Benimde 2 embriyon var 5.gun ikisinde transfer edicekler
Ben istedim canım ikiz olmasını özellikle çok istiyorum nedense hep içime ikiz olacakda geciyo korkmaya g3lince hiç korkutmuyor vallaİkisinin de transfer edilmesini siz mi istediniz yoksa doktorun kararı mıydı? Eğer siz karar verdiyseniz ikiz olma fikri sizi korkutmuyor mu? Çok merak ediyorum bu konuyu.
Ben istedim canım ikiz olmasını özellikle çok istiyorum nedense hep içime ikiz olacakda geciyo korkmaya g3lince hiç korkutmuyor valla
Canim tek embriyodan da 2 tane daha iyi tutma olasılığında daha yüksek oluyormusİnşallah gönlüne göre olur. Benim ilk denemem olacağı için hani iki tane transfer edilirse tutunma olasılığı artar mı acaba diye düşünüyorum fakat iki tane bebeğe aynı anda bakmak zorunda kalma fikri çok ürkütücü.
Canim tek embriyodan da 2 tane daha iyi tutma olasılığında daha yüksek oluyormus
Kaçıncı gun embriyosu 5İnşallah gönlüne göre olur. Benim ilk denemem olacağı için hani iki tane transfer edilirse tutunma olasılığı artar mı acaba diye düşünüyorum fakat iki tane bebeğe aynı anda bakmak zorunda kalma fikri çok ürkütücü.
Iki bebeğe birden bakmak tabiki zor canım ama ben çok zorluklar çektim onlara kavuşmak için 10 senemi verdim ilk transferimde de tek yumurta ikizi oldu ama kalp atışları olmadi galiba kaderimde ikiz varrabbim sizede herkese de tatdirsinİnşallah gönlüne göre olur. Benim ilk denemem olacağı için hani iki tane transfer edilirse tutunma olasılığı artar mı acaba diye düşünüyorum fakat iki tane bebeğe aynı anda bakmak zorunda kalma fikri çok ürkütücü.
Kaçıncı gun embriyosu 5
Iki bebeğe birden bakmak tabiki zor canım ama ben çok zorluklar çektim onlara kavuşmak için 10 senemi verdim ilk transferimde de tek yumurta ikizi oldu ama kalp atışları olmadi galiba kaderimde ikiz varrabbim sizede herkese de tatdirsin
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun donduruldu galiba kaçıncı gün lac embrio ve kac transfer olucak çok soru sordumMerhaba bnm de ilk tüp bebek denemem 16 sında. Yumurtalar toplandı Mart’ta inş transfer olcak
5.gun embriyolarınjn tutma olasiligi çok yüksek ilk denememden biliyorumAmin inşallah. Benimkiler de 5. gün embriyoları.
5.gun embriyolarınjn tutma olasiligi çok yüksek ilk denememden biliyorum
Amin canimAyyy hadi inşallah yaa. İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz.
Bence 2 tane koydur en azından biri tutmasa diğeri tutar şansın daha çok olur tabiki dediğim gibi 5.gun embriosunun tutma olasiligi çok yüksek ama iki tane kondurursan bence senin için daha iyi olurYani tek mi koydurulmalı? Zaman yaklaştıkça aklım karışıyor.
Bence 2 tane koydur en azından biri tutmasa diğeri tutar şansın daha çok olur tabiki dediğim gibi 5.gun embriosunun tutma olasiligi çok yüksek ama iki tane kondurursan bence senin için daha iyi olur
İnşallah canm 3. Gün embriyosu 2 tane var ve ikisi de transfer edilecekHoşgeldin canım aramiza kaçıncı gün embriyosu dondurulmuslarin ve kactane var kac transfer olucak ınsallh canım rabbim nasip etsin hepimize biranönce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?