2019 Mart'ta Dondurulmuş Embriyo Transfer Tedavisine Başlayanlar Gelin Beraber Başlayalım

Ben de şuan lucrin kullanıyorum, adetim gecikti onu bekliyoruz. Adet olunca Estrofem kullanmaya başlayacağım. 5 Mart’ta transferin hangi gün yapılacağına karar verilecek. Değişik duygular içindeyim..

Ben de şuan lucrin kullanıyorum, adetim gecikti onu bekliyoruz. Adet olunca Estrofem kullanmaya başlayacağım. 5 Mart’ta transferin hangi gün yapılacağına karar verilecek. Değişik duygular içindeyim..
Evet canım lucrin 1 hafta adeti geciktiriyor hadi hayırlısı sizin dondurulmus tu sanirim kaç embrio transfer olacak bide kaçıncı gündü embriolarin

Evet canım lucrin 1 hafta adeti geciktiriyor hadi hayırlısı sizin dondurulmus tu sanirim kaç embrio transfer olacak bide kaçıncı gündü embriolarin
Evet öyle bir etkisi olabiliyormuş. Histeroskopi olmuştu geçen ay, ondan sonra da gecikme olabiliyor demişlerdi. 2 embriyomuz var zaten, 1 tanesi transfer olacak. 5. Gün embriyoları. Seninkiler nasıl?

Benimde 2 embriyon var 5.gun ikisinde transfer edicekler

İkisinin de transfer edilmesini siz mi istediniz yoksa doktorun kararı mıydı? Eğer siz karar verdiyseniz ikiz olma fikri sizi korkutmuyor mu? Çok merak ediyorum bu konuyu.

İkisinin de transfer edilmesini siz mi istediniz yoksa doktorun kararı mıydı? Eğer siz karar verdiyseniz ikiz olma fikri sizi korkutmuyor mu? Çok merak ediyorum bu konuyu.
Ben istedim canım ikiz olmasını özellikle çok istiyorum nedense hep içime ikiz olacakda geciyo korkmaya g3lince hiç korkutmuyor valla

Ben istedim canım ikiz olmasını özellikle çok istiyorum nedense hep içime ikiz olacakda geciyo korkmaya g3lince hiç korkutmuyor valla

İnşallah gönlüne göre olur. Benim ilk denemem olacağı için hani iki tane transfer edilirse tutunma olasılığı artar mı acaba diye düşünüyorum fakat iki tane bebeğe aynı anda bakmak zorunda kalma fikri çok ürkütücü.

Canim tek embriyodan da 2 tane daha iyi tutma olasılığında daha yüksek oluyormus

Kaçıncı gun embriyosu 5
Iki bebeğe birden bakmak tabiki zor canım ama ben çok zorluklar çektim onlara kavuşmak için 10 senemi verdim ilk transferimde de tek yumurta ikizi oldu ama kalp atışları olmadi galiba kaderimde ikiz varrabbim sizede herkese de tatdirsin

Amin inşallah. Benimkiler de 5. gün embriyoları.

Yani tek mi koydurulmalı? Zaman yaklaştıkça aklım karışıyor.
Bence 2 tane koydur en azından biri tutmasa diğeri tutar şansın daha çok olur tabiki dediğim gibi 5.gun embriosunun tutma olasiligi çok yüksek ama iki tane kondurursan bence senin için daha iyi olur

Bence 2 tane koydur en azından biri tutmasa diğeri tutar şansın daha çok olur tabiki dediğim gibi 5.gun embriosunun tutma olasiligi çok yüksek ama iki tane kondurursan bence senin için daha iyi olur

Günaydın :) Çok kararsızım daha doğrusu endişeliyim. Kafamda milyon soru. Sanırım doktorumla konuştuktan sonra karara varırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…