- 2 Temmuz 2019
- 84
- 63
- 8
Bebeklerinize ek gida neler yapiyorsunuz. 7 aylikken ceviz puresi brokoli karnabahar verebilirmiyiz?
Ya ben ne kan sayımı yaptırdım ne kan ilacı /Demir veriyorum versem mi acaba yaMerhaba kızlar normal kontrole götürdüm kızımı ferritin değeri yüksek çıktı doktor hemotolojiye yönlendirdi Demir ilacını verme dedi. Pazartesi randevu aldım önemli bişey mi bilgisi olan var mi...
İstersen bi kanına baktır canım bende ne olduğunu bilmiyorum yarın götürücem doktora...Ya ben ne kan sayımı yaptırdım ne kan ilacı /Demir veriyorum versem mi acaba ya
Teşekkür ederim canımKerem ismini severim maşallah canım
Canım hamdolsun iyiyim diyeyim biraz hasta oldum ama atlattım sayılır bebişe geçirmemek için çabalıyorum. Sen nasılsın bebişin nasıl ?Teşekkür ederim canım☺karapisso Hifaa A asitane161719 ve diğer arkadaşlar neler yapıyorsunuz? Koptuk resmen buradan.
Canım ben de kan ilacı vermiyorum senin gibi acaba vermemekle doğru mu yapıyorum diye düşünüyordum doktora gidip kan değerlerine baktırdık çok şükür hepsi yerindeymiş. Bunu ancak bu yolla öğrenebilirsin.Ya ben ne kan sayımı yaptırdım ne kan ilacı /Demir veriyorum versem mi acaba ya
Canım inşallah önemli bir şey değildir bence de kan ilacından dolayı artmıştır değeri. Ben neredeyse hiç kullanmadım mesela kan ilacı değerleri çok şükür normaldi . Versem demekki bizim de yüksek çıkacaktı büyük olasılıkla.Merhaba kızlar normal kontrole götürdüm kızımı ferritin değeri yüksek çıktı doktor hemotolojiye yönlendirdi Demir ilacını verme dedi. Pazartesi randevu aldım önemli bişey mi bilgisi olan var mi...
Cevizi meyve pürelerine katıyorum brokoli ve karnabahar veriyorum ama çok yemiyor . Ara ara yeniden deniyorumBebeklerinize ek gida neler yapiyorsunuz. 7 aylikken ceviz puresi brokoli karnabahar verebilirmiyiz?
Amin canım bende hiç vermedim daha ondan sıkıntı yaptım sadece d vitamini veriyordum bakalım bugün gidicez...Canım inşallah önemli bir şey değildir bence de kan ilacından dolayı artmıştır değeri. Ben neredeyse hiç kullanmadım mesela kan ilacı değerleri çok şükür normaldi . Versem demekki bizim de yüksek çıkacaktı büyük olasılıkla.
Aynen canım ben de bir kan sayımı yaptırayım inş her şey yolundadırCanım ben de kan ilacı vermiyorum senin gibi acaba vermemekle doğru mu yapıyorum diye düşünüyordum doktora gidip kan değerlerine baktırdık çok şükür hepsi yerindeymiş. Bunu ancak bu yolla öğrenebilirsin.
Canım n’aptınız her şey yolunda mıAmin canım bende hiç vermedim daha ondan sıkıntı yaptım sadece d vitamini veriyordum bakalım bugün gidicez...
Çok şükür canım bu aylarda çıkan değer normal kabul ediliyormuş. İyi ki vermemişin demir ilacını dedi daha yüksek çıkardı dedi 2 ay sonra bi daha bakalım dedi kontrol amaçlı...Canım n’aptınız her şey yolunda mı
İyi çok şükürÇok şükür canım bu aylarda çıkan değer normal kabul ediliyormuş. İyi ki vermemişin demir ilacını dedi daha yüksek çıkardı dedi 2 ay sonra bi daha bakalım dedi kontrol amaçlı...
Desteksiz oturabiliyor mu acaba canımBizimkinin de daha dişi yok ne bulursa ağzında sürekli kaşınıyor, dönüyo ama yüz üstü durmayı hiç sevmiyor. Bende yoğurt, yumurta sarısı, tarhana, elma , armut, muz , portakal(az), mandalina (az), patates, havuç, brokoli, bal kabağı veriyorum. Lor yapıyorum. Peynir altı suyuna ya da kemik suyuna çorba yapıyorum. Meyveli muhallebi yapıyorum. Nerde olursak olalım gözü hep bende göremesin ağlamaya başlıyo, hade dede diyo
Oturuyor ama ben gene de destekliyorum yalnız bırakmıyorum, çünkü bişeye uzanmaya çalışıyor devriliyor hemen canım...Desteksiz oturabiliyor mu acaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?